Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Rayaburi Hotel Patong

3/8 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thailand 83150

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 3148 omdömen

27 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,6
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (3148)
Sortera efter:
Conny B. Reste med partner Sweden, den 6 mars 2016
Närheten bäst

Närhet pris och ok personal
6,3
Ok
David I. Familj med småbarn Sweden, den 24 februari 2016
bra hotel med bra personal

personalen, läget och priset
7,3
Helt ok hotell med tanke på priset, personalen var hjälpsam och hotellet låg nära stranden i det stora hela inget att klaga på
David I. Familj med småbarn Sweden, den 24 februari 2016
helt ok hotell med närhet till stranden

läget, personalen, priset
7,3
hade en bra vistelse på detta hotell då hotellet låg nära stranden samt att personalen var trevlig och hjälpsam, hotellet är lite slitet men med tanke på priset så absolut ingenting att klaga på. rummen var rena och städades varje dag och frukosten var helt ok
Staffan R. Reste med partner Sweden, den 11 februari 2016
good

städningen, frukosten, personalen
8,3
lite väl lyhörda rum, underbar frukost, väldigt bra bemötande av trevlig personal, städningen var proffsig, Inga barer I närheten vilket är ett plus, nära till stranden. Bra hotel för priset.
Thomas P. Gruppresenär Thailand, den 9 december 2015
Mycket bra hotell som ger valuta för pengarna!

Service, läge, jacuzzi+pool på taket, mat i restaurangen.
10
Mycket bra hotell med hjälpsam personal, fina rum, bra läge och inte heller fel med jacuzzi på taket med lite havsutsikt. Rekommenderas varmt.
Joel E. Ensamresenär Sweden, den 25 mars 2014
Det var fint hotel, ingen pool, dåligt wi-fi.

Nära till stranden, nära till bra restauranger, centralt läge.
7
Torbjorn S. Ensamresenär Sweden, den 16 april 2013
Bra läge

Bra städning. Trevlig personal. Nära till allt
8,3
Bra läge, 3 minuter till stranden. 10-15 minuters promenad till köpcentrat Jungceylon och nöjesgatan Bangla Road
Sofia P. Reste med partner Sweden, den 30 mars 2013
Jag kommer aldrig att åka tillbaka till Patong

Jätte fint rum och skön säng
8,3
Det som var dåligt var att A/C:n stängde av sig när man lämnade rummet och att de va 30 grader i rummet när man kom tillbaka.
Fredrik H. Reste med partner Sweden, den 2 mars 2013
Prisvärt hotell med god service och nära till allt

Närhet till strand, restauranger och shopping. Rent och prydligt.
9,3
Vi hade ett standard rum på Loft Wing. Denna del är den som vetter mot gatan så är man känslig för ljud så håller karaokebaren mitt emot på för fulla muggar till ett-tiden. Det stod att vi hade balkong men det skulle jag inte vilja kalla det lilla utrymmet som gick som en enda lång rad runt huset och sammanlänkade alla rum, dessutom stod AC:n och tog upp det mesta av platsen. Alltså ingen balkong att sitta på. Vi hade dock oturen att hamna på våning två så det kan hända att det är bättre en bit upp. Annars ett mycket prisvärt hotell, perfekt för den som vill ha nära till allt i Patong. Det märks att hotellet ingår i en lyxigare kedja, man får känslan av professionalism direkt man kliver innanför dörrarna på hotellet. Frukostbuffen var samma som överallt annars i Thailand, med en kock som lagar ägg, men annars inget utöver det vanliga. Ett plus för att du beställer bacon direkt hos kocken. Ska du till flygplatsen så tar hotellet 800baht för taxi, beställer du utanför på gatan på valfri resebyrå kostar det 600. God semster!
Marco S. Ensamresenär Switzerland, den 4 februari 2013
Hotel gut, freundlicher Staff

Lage hervorragend nahe Strand und Centrum Patong
8,3
Zuvorkommender Empfang, die Leute sind freundlich, auch das Zimmer personal ist gut es wird immer sehr sauber gereinigt. Die Betten sind bequem und schön gross. Der Kleiderschrank meines erachtens mit den Spiegelfronten absolut unpraktisch, diese sind nur sehr mühsam zu öffnen und zu schliessen er ist auch etwas zu klein geraten, dafür gibt es viele Schubladen, ansonsten ist das Zimmer ok. Das Frühstück ist ebenfalls gut (Minimal ausgelegt aber ok)
1 - 10 av 27 omdömen Nästa sida
Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - RestaurangRayaburi Hotel Patong Phuket - FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - SvitRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - TrädgårdRayaburi Hotel Patong Phuket - TrädgårdRayaburi Hotel Patong Phuket - RestaurangRayaburi Hotel Patong Phuket - TrädgårdRayaburi Hotel Patong Phuket - LobbyRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - BadrumRayaburi Hotel Patong Phuket - BadrumRayaburi Hotel Patong Phuket - Badrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A08