eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Rayaburi Resort

42/3-9 Moo. 3 Rawai, Mueng, Racha Ön, Phuket, Thailand 83000 (Visa karta)

Boka nu!

Rayaburi Resort Phuket - Fritidsfaciliteter Rayaburi Resort Phuket - Gästrum Rayaburi Resort Phuket - Gästrum Rayaburi Resort Phuket - Gästrum Rayaburi Resort Phuket - Gästrum Rayaburi Resort Phuket - Omgivningar Rayaburi Resort Phuket - Gästrum Rayaburi Resort Phuket - Gästrum Rayaburi Resort Phuket - Gästrum Rayaburi Resort Phuket - Gästrum Rayaburi Resort Phuket - Gästrum Rayaburi Resort Phuket - Gästrum Rayaburi Resort Phuket - Gästrum Rayaburi Resort Phuket - Gästrum Rayaburi Resort Phuket - Gästrum Rayaburi Resort Phuket - Gästrum
Rayaburi Resort Phuket - Hotellet från utsidan Rayaburi Resort Phuket - Hotellet från utsidan Rayaburi Resort Phuket - Gästrum Rayaburi Resort Phuket - Badrum Rayaburi Resort Phuket - Omgivningar Rayaburi Resort Phuket - Hotellet från utsidan Rayaburi Resort Phuket - Hotellet från utsidan Rayaburi Resort Phuket - Omgivningar Rayaburi Resort Phuket - Strand Rayaburi Resort Phuket - Restaurang Rayaburi Resort Phuket - Restaurang Rayaburi Resort Phuket - Strand
Område: Racha Ön
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 1728 recensioner

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,7
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,8
Alla recensioner (1728)
Sortera efter:
Kenny S. Familj med småbarn Sweden, den 9 januari 2014
Dyrt! men välldigt fint

Fri båttransfer, poolen, engelskspråkig personal
8
Ett mycket fint hotell i utveckling, har allt samlat inom hotellområdet såsom affär, aktivitetscenter, restaurang m.m. OBS stänger portarna till området kl. 5 för att man inte skall gå till andra restauranger som har samma mat till en tredjedels pris mot hotellets restaurang, finns dock en obelyst stig som leder in och ut ur området.
Hans V. Reste med partner Sweden, den 6 januari 2014
Underbart

Lugnet
10
Mattias S. Familj med småbarn Sweden, den 15 mars 2013
Paradisstrand med fin pool och ögongodishotell

Sagolik pool, magisk strand, lugnet
8
Rekommenderar detta hotell starkt om man uppskattar om det är lugnt och mysigt fridfullt avslappnade hotellvistelse. Sagolik och cool pool med solstolar i poolen. Det är gångavstånd till stranden "private beach känsla" ca 400 meter där man avnjuter frukosten och lunch och middag. Vi kom när det var tidvatten på eftermiddagen, och blev lite besvikna, men denna känsla försvann direkt dagen efter. då det var PERFEKT vit sand ;)- Priserna är något dyrare än övriga Thailand men det är det värt. Vi gick till en mindre "lokala" restaurangerna ca 500meter bort vid Raya DIVERS & Racha Divers Dyk Center. Dykning kostar ca 3500bath ink allt 3dyk - Vi dök vid dom nedsänkta elefanterna och monumenten som sattes upp under vattnet vid siambay precis utanför Rayaburiresort, det var ett okej dyk då hälften av monumenten var i dåligt skick, och vissa hade rasat samman.
Marita A. Familj med äldre barn Sweden, den 10 mars 2013
Fin å lugn ö

Stranden, läget, lugnet.
8,3
Strandvilla med beach front kan jag verkligen rekommendera. Fantastiskt läge med stranden å havet alldeles utanför dörren, nära till restaurangen å receptionen. Däremot var det onödigt dyrt att äta på restaurangen, säkert 3 gånger så dyrt som på övriga ställen i Thailand, men maten var bra och läget på restaurangen som ligger precis vid stranden var fantastiskt. Allt stänger tidigt ca kl 21:30 var det inte möjligt att beställa mat längre och folktomt, men det var bara skönt efter vår vistelse på Phi phi, som var helt hysterisk med folk å skrän, då kunde man sitta utanför sin strandvilla å lyssna på vågorna som rullar in å läsa eller spele spel, jätte mysigt. Det finns en pytteliten "by" med några restauranger som man kan gå till på kvällen, å där var det mycket billigare att äta men läget var ju inte lika mysigt.
Marita A. Familj med äldre barn Sweden, den 9 mars 2013
Lugnt å skönt ock mycket vackert.

Läget, stranden, poolen.
7,7
Jag kan verkligen rekommendera strand villa med beach front. Fantastiskt läge, med stranden å havet alldeles utanför dörren. Fin restaurang med underbart läge vid stranden, men alldeles för dyrt. Maten var god men priserna var nog 3 gånger så höga än på övriga ställen i Thailand. Det finns andra små restauranger som ligger en liten bit bort och som är mycket billigare att äta på. Frukosten var okej, men inte mer.
Kari M. Reste med partner Finland, den 2 januari 2013
Tjusigt hotell och trevlig personal, Utmärkt läge

Barnvänlig och ren pool i mkt nära rummet
8
tjusigt hotell och trevlig personal, utmärkt läge. barnvänlig och ren pool i mkt nära rummet, perfekt för dem som söker maximall lugn och ro samt vill slappa, läsa, umgås samt äta ute i lugnet. båtresan ut till ön kan vara lite jobbig för barn, speciellt om det blåser och går lite sjö. ett alternativ då är att byta ut speedboaten till ett större alternativ till båt, men då blir båtresans tid det dubbla
Tips om att göra på hotellet: Boka en poolroom och ät ute på byns små restauranger.
Jennifer M. Reste med partner Sweden, den 21 december 2012
Vackert hotell - men dyrt

Vacker strand, "övertrevlig" personal och fina rum
8
Det var härligt att komma till ön, den är verkligen vacker. Hotellet ligger vid en jättefin strand och det kändes verkligen som paradiset... Dock är restaurangen på hotellet orimligt dyr och servicen på personalen var... märklig. De kändes tafatta och kom ofta med fel beställningar.
Tips: När ni äter, gå in i lilla byn bredvid istälelt och är på "Rayas father", där kostar rätterna hälften men är lika goda :)
Emil A. Reste med partner Sweden, den 10 december 2012
Prisvärt, traditionellt thaihotell på paradis

Stort rum med havet utanför dörren
8
Vi bodde i beachfront-villan, i ett av tre rum, men det kändes som vi var själva, det var inte alls lyhört. Havet precis utanför dörren. Väldigt trevlig personal. Frukostbuffén väldigt bra, precis vid havet. Hotellet ligger utspritt på en ganska stor yta, jag rekommenderar att boka beachfront eller vid poolen (som var fantastisk) men ligger ett par 100 meter från stranden. En kort promenad till The Racha som är ett lyxhotell, trevligt att hänga på den stranden för omväxlings skull. Men se till att äta innan kl 22.00, då stänger allt och det går inte att få tag på mat.
Tips om att göra på hotellet: Absolut ingenting, bara koppla, njuta, ta en massage. Det enda man behöver planera är när och vad man ska äta - fantastiskt!
Pernilla F. Familj med småbarn Sweden, den 1 december 2012
Fin strand

Fin strand, lite turister
6,3
Helt ok hotell. Bra frukost. Kostade dock extra för barn... HOtellrummet luktade dock ganska unket. Fint poolområde. Stort hotellområde.
Carl O. Reste med partner Sweden, den 27 juli 2012
Fint hotell nära stranden, mycket trevlig personal

Fina rum, mycket fin strand, bra frukost
8
Hotellet var i gott skick med helt ok sängar. Enskilda små hus i två våningar med fyra rum i varje. Ordentlig frukostbuffé. Lyxigt poolområde. Prisnivån är betydligt högre på ön Ko Racha Yai än motsvarande i Phuket.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Rayaburi Resort PhuketRayaburi Resort Phuket - FritidsfaciliteterRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - OmgivningarRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - Hotellet från utsidanRayaburi Resort Phuket - Hotellet från utsidanRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - BadrumRayaburi Resort Phuket - OmgivningarRayaburi Resort Phuket - Hotellet från utsidanRayaburi Resort Phuket - Hotellet från utsidanRayaburi Resort Phuket - OmgivningarRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - RestaurangRayaburi Resort Phuket - RestaurangRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - GästrumRayaburi Resort Phuket - BadrumRayaburi Resort Phuket - Balkong/terrassRayaburi Resort Phuket - PoolRayaburi Resort Phuket - PoolRayaburi Resort Phuket - PoolRayaburi Resort Phuket - Hotellet från utsidanRayaburi Resort Phuket - Hotellet från utsidanRayaburi Resort Phuket - Hotellet från utsidanRayaburi Resort Phuket - Hotellet från utsidanRayaburi Resort Phuket - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3B08