Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Red Planet Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, IT Park, Cebu City, Filippinerna (Visa på karta)

Boka nu!

Red Planet Cebu Cebu City - Hotellet från utsidan Red Planet Cebu Cebu City - Gästrum Red Planet Cebu Cebu City - Gästrum
Område: IT Park Antal rum: 150
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

baserat på 4624
omdömen

Valuta för pengarna
8,6
Läge
9,1
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
5,4
Alla omdömen (4624)
Sortera efter:
Martin H. Reste med partner Sweden, den 29 januari 2015
Budgethotell med toppenläge

Läget, priset, rummen
8
Budgethotell med små men fräscha och smart planerade rum. Sköna sängar och bra dusch. Läget är suveränt, några minuters promenad till Ayala Mall och en Seven Eleven i samma byggnad. Laundry Shop några minuters promenad, och resten i Cebu når man enkelt och billigt med taxi.
Anmäl det här omdömet
Ewa A. Reste med partner Sweden, den 1 november 2014
så enkelt!

läge, läge, pris.
9
Kanonläge. Lyhört i korridoren och lite små rum, men fullt funktionsdugliga.
Anmäl det här omdömet
Tommy J. Reste med partner Sweden, den 11 december 2013
bra rent och fräscht

läget,rent,fräscht
6
bra egentligen inte mycket att klaga över,dock är rummen förskräckligt små finns inte ens plats för mer än sängarna och det säger väl det mesta,börjar väl åxå bli lite dyrt med tanke på rummens storlek,du får i princip samma kvalitet och läge men dubbelt så stora rum på tex mandarin plaza
Anmäl det här omdömet
Erik N. Reste med partner Sweden, den 6 mars 2013
Bra hotell med trevlig personal

Stor dusch, skön säng, bra Internet
7,3
Anmäl det här omdömet
Marie P. Reste med partner Sweden, den 3 mars 2013
Ok läge men pyttesmå rum

Rent nytt och fräscht
6,3
Stannade bara en natt, hotellet är helt nytt och fräscht. Var förvånad att det luktade rök i korridoren men som tur var ej på rummet. Vi var två personer och rummen var så små att man inte ens kunde öppna sin resväska. Hotellet är bra när man bara ska stanna en natt och sen vidare.
Anmäl det här omdömet
Fredrik K. Reste med partner Sweden, den 22 januari 2013
Nära Ayala center

Tune är perfekt för kortare vistelser
6,3
Tune oavsett var är perfekt för kortare vistelser. Det är enkelt och rent och hyfsat läge med små rum. Det man bör tänka på är att om man ska förlänga sin vistelse eller funderar på ta in utan bokning är det dubbla priset mot en Agoda bokning.
Tips: Det här hotellet ligger 30-60 min från flygplatsen och ca 30 minuter från hamnen. Så ska man t ex till/från Bohol är det ett utmärkt hotell.
Anmäl det här omdömet
Ylva Z. Reste med partner Sweden, den 1 januari 2013
Nytt och fräscht

Bra dusch, högt vattentryck och bra värme
7,7
Hotellet är nytt och fräscht. Rummet var ganska trångt så till vida att platsen runt sängen/toan var i minsta laget för att inte skapa klaustrofobi. Men alla nödvändigheter fanns, Wifi Aircon samt takfläkt. Sängen var dessutom mycket bekväm. Hotellet ligger mitt i mot Ayala shopping center, och lämpar sig väl för den shoppingsugne. SM-mall var några minuter bort med taxi.
Anmäl det här omdömet
Douglas F. Reste med partner United States of America, den 29 augusti 2015
a good choice

price location bed
7,3
The bed was very good, the staff 100% friendly. The only thing is that the windows do not open so the room runs out of air.
Anmäl det här omdömet
Harlene V. Gruppresenär Philippines, den 28 augusti 2015
👍👍

Clean.Nice location.Worth the price
8,7
Great
Anmäl det här omdömet
Ian R. Affärsresenär Philippines, den 28 augusti 2015
Great

Price clean location
8
Good. Just what i expect
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Red Planet Cebu Cebu CityRed Planet Cebu Cebu City - Hotellet från utsidanRed Planet Cebu Cebu City - GästrumRed Planet Cebu Cebu City - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C07