Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Red Planet Makati

E. Mercado corner F. Calderon St., Makati, Manila, Filippinerna 1210

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 4694 omdömen

11 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,1
Läge
7,8
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,2
Alla omdömen (4694)
Sortera efter:
Leif E. Reste med partner Sweden, den 12 mars 2015
Bra hotell

Läge för shopping. Rent och valuta för pengarna.
7
Vi bodde där en natt, allt var helt ok.
Anmäl det här omdömet
Kjell-Arne A. Reste med partner Sweden, den 8 januari 2015
Hyfsat hotell

Nära till shopping, nära till restauranger, tillmötesgående personal
6
Det mesta är vad man kan förvänta sig på ett billigare hotell, men frukosten var en besvikelse, eftersom vi bokade rum inklusive frukost, men man fick betala extra om man ville ha juice, kaffe eller vatten att dricka, det ingick inte heller bacon, skinka eller korv det fick man också betala extra för.
Anmäl det här omdömet
Mikael L. Reste med partner Sweden, den 7 januari 2015
Klart godkänt för pengarna

Läget, enkelt stilrent, valuta för pengarna. Återkommer gärna hit bästa gång jag åker till Manilla
7,7
Stannade bara 2 nätter men klart godkänt nära barer restauranger nöjen shopping osv...
Anmäl det här omdömet
Jens N. Reste med partner Sweden, den 11 juli 2014
Bra sevice, bra läge i Makati City

Service, Läget,
8
Sen städning, Varmt i våningsplan. Men helt okej. Bra lokal mat utanför. Ett stenkast till Makati Avenue.. Mycket bra wifi. Enkelt, men bra. Rekommenderar!
Anmäl det här omdömet
The V. Ensamresenär Sweden, den 28 maj 2014
Rummet aning för litet dock så var allt rätt såbra

Nära till malls och livs medel affärer
6,3
Rätt så bra, förutom hotellets transport service försöker lura skitet ur en
Anmäl det här omdömet
Landa D. Reste med partner Sweden, den 27 april 2013
Rent och snyggt. Men sma rum.bra internet wifi!

stor hiss. centralt lagge.snabb in och ut chekning.
8,7
Den var bra. stannade i tre natter.helt okey om man bara skall stanna i nagra dar.sma rum!!!
Anmäl det här omdömet
Chasmin M. Gruppresenär Sweden, den 25 februari 2013
Fräscht men små rum

Fräscht, nytt, bra område, bra wi-fi
7,7
Fräscha men små rum. Sköna sängar och bra kanalutbud på tv:n. Tyckte om att det både fanns takfläkt och AC på rummet. Saknade telefon. Området Makati är ett bra område jämfört med resten av Manilla. Många nattklubbar och prostituerade om man går neråt på gatan annars rätt lugnt precis vid hotellet som ligger lite "inåt".
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Manila Bay och Mall of Asia
Anmäl det här omdömet
Stefan J. Reste med partner Sweden, den 9 januari 2013
nytt o billigt

bra läge
6,3
Koncept hotell så du vet vad du får oavsett var du är.. Dvs prisvärt men inte så mkt mer..Detta dock nytt o fräsht än så länge. Väldigt små rum så är ni 2 så är väskorna i vägen konstant..Tv o Wifi fungerar bra..Hotellet ligger nära "red light" gatan Burgos. Bra dygnet runt öppen sportbar/resturang i huset..
Anmäl det här omdömet
Krister A. Ensamresenär Sweden, den 1 januari 2013
bra läge rent och snyggt men små rum

nytt och rent, bra restaurang vid hotellet
8,7
bra pris i Makati med gångavstånd till Ayala shopping
Anmäl det här omdömet
Robin R. Reste med partner Sweden, den 16 december 2012
Rent och fint!

Trevlig och hjälpsam personal
6,3
I helhet var hotellet rätt ok. Handdukar och fjärrkontrollen fås direkt vid reception. AC lät som en sönder dammsugare men hade effekt. Vi fick rummet superbilligt så jag borde va nöjd
Tips: Prioritera greendale mall före Mall of Asia. Taxi till och från flygplatsen: 200 php, till Mall of Asia: 200 php, greendale: 100 php. Ta vitfärgare taxi men Våga pruta!
Anmäl det här omdömet
1 - 10 av 11 omdömen
Red Planet Makati ManilaRed Planet Makati Manila - RestaurangRed Planet Makati Manila - RestaurangRed Planet Makati Manila - RestaurangRed Planet Makati Manila - RestaurangRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - BadrumRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - ButikerRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - FritidsfaciliteterRed Planet Makati Manila - ButikerRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - RestaurangRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - FritidsfaciliteterRed Planet Makati Manila - RestaurangRed Planet Makati Manila - RestaurangRed Planet Makati Manila - FritidsfaciliteterRed Planet Makati Manila - RestaurangRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - FritidsfaciliteterRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - RestaurangRed Planet Makati Manila - FritidsfaciliteterRed Planet Makati Manila - RestaurangRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - FritidsfaciliteterRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - GästrumRed Planet Makati Manila - RestaurangRed Planet Makati Manila - RestaurangRed Planet Makati Manila - RestaurangRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - FaciliteterRed Planet Makati Manila - Hotellet från utsidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B05