Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 3173 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,8
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
7,1
Alla omdömen (3173)
Sortera efter:
Jesper H. Ensamresenär Sweden, den 11 november 2012
Ok hotell dåligt gym i källaren kallt i poolen

Bra läge mycket shopping nära
7
Ok hotell om man vill shoppa tyvärr va poolen kall och gymmet låg dåligt nere i källaren mörkt.
Tips om shopping: Hittade 5-6 shoppingcenter bara 10min gångväg från hotellet
Anmäl det här omdömet
Martin F. Affärsresenär den 21 oktober 2012
Bra läge och bra hotell

Läget och service
6,7
Hotellet är bra med bra läge för shopping och att ta sig runt. Tyvärr var inte The Executive Club något som jag skulle boka igen jämfört med andra liknande business floor jag bott på. Inte prisvärt.
Anmäl det här omdömet
Lars G. Affärsresenär Sweden, den 8 augusti 2012
Ett hotell som kanske har sätt sina bästa dagar

Centralt läge i Hong Kong
8
hotellet kanske har sett sina bästa dagar. den når inte hela vägen upp till ett femstjärnigt hotell, men den ligger centralt och har helt okej rum. en liten pool på taket med trevlig utsikt gör att man kan ta det lugnt och få lite sol internet ingår inte på rummet utan det får man betala extra för. t-banan ligger nära vilket gör att det är lätt att ta sig omkring i hong kong. att få tag i taxi bilar går helt okej. men eftersom det är centralt kan det ta sin lilla tid att ta sig fram beroende på vart man ska.
Anmäl det här omdömet
Olle K. Familj med äldre barn Sweden, den 11 december 2011
Bra läge och bra rum

Bra rum och läget
8,3
Vi trivdes mycket bra med rummen och servicen var i huvudsak bra. Personalen vid receptionen var lite stressade och inte alltid så trevliga. Övrig personal var mycet hjälpsamma dock var engelskan inte den bästa. Ett minus var att det inte fanns någonstans att sitta i lobbyn medans man väntade.
Anmäl det här omdömet
Ahmed H. Ensamresenär Sweden, den 11 maj 2011
Trevlig hotell

Lounge service
8,7
Bra service på royal rum. Fri internet. Bra lounge service med små mat och dricka mellan 7.0 -20.00. Behöver inte använda mini bar.
Anmäl det här omdömet
Alicia R. Reste med partner Sweden, den 28 november 2010
Modernt, minimalistiskt hotell nära Causeway bay

fräscha rum och bra frukost
8,3
Ett helt ok hotell. Nytt och fräscht och hyfsat beläget. Det känns väldigt opersonligt, men pasar utmärkt för dig som vill uppleva Hong Kong under några dagar. Internetuppkoppling via kabel finns på rummen men kosta extra.
Anmäl det här omdömet
Dickson L. Affärsresenär Philippines, den 12 maj 2016
Location and Pool
4,3
Location very near Sogo and MTR Free hotel transfer with airport express Room and wifi are good
Anmäl det här omdömet
Robert M. Affärsresenär Indonesia, den 11 maj 2016
Location, Room Size, Clean.
5,3
The room is clean and big. the location is prime, and overall is good.
Anmäl det här omdömet
Hendro S. Ensamresenär Indonesia, den 9 maj 2016
The elevators seem too old
4
The carpet was smelly and dirty
Anmäl det här omdömet
Ng Z. Familj med småbarn Singapore, den 9 maj 2016
Good location
5
Good location near to MTR station, lots of shopping nearby. Ageing hotel but decent sized rooms are a plus! We loved that there was a sofa bed that we could use for our 3 year old.
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
Regal HongKong Hotel Hong KongRegal HongKong Hotel Hong Kong - FestvåningRegal HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - PoolRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal HongKong Hotel Hong Kong - LobbyRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - LobbyRegal HongKong Hotel Hong Kong - LobbyRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - LobbyRegal HongKong Hotel Hong Kong - LobbyRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GymRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - UtsiktRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B01