eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restaurang Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restaurang Regal HongKong Hotel Hong Kong - Café Regal HongKong Hotel Hong Kong - Mötesrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Mötesrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Festvåning Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gym Regal HongKong Hotel Hong Kong - Business Center Regal HongKong Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum
Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Badrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Badrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Pool Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restaurang Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restaurang Regal HongKong Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal HongKong Hotel Hong Kong - Lobby Regal HongKong Hotel Hong Kong - Utsikt Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Causeway Bay Antal rum: 481
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 2906 omdömen

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,8
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
7,1
Alla omdömen (2906)
Sortera efter:
Jesper H. Ensamresenär Sweden, den 11 november 2012
Ok hotell dåligt gym i källaren kallt i poolen

Bra läge mycket shopping nära
7
Ok hotell om man vill shoppa tyvärr va poolen kall och gymmet låg dåligt nere i källaren mörkt.
Tips om shopping: Hittade 5-6 shoppingcenter bara 10min gångväg från hotellet
Martin F. Affärsresenär den 21 oktober 2012
Bra läge och bra hotell

Läget och service
6,7
Hotellet är bra med bra läge för shopping och att ta sig runt. Tyvärr var inte The Executive Club något som jag skulle boka igen jämfört med andra liknande business floor jag bott på. Inte prisvärt.
Lars G. Affärsresenär Sweden, den 8 augusti 2012
Ett hotell som kanske har sätt sina bästa dagar

Centralt läge i Hong Kong
8
hotellet kanske har sett sina bästa dagar. den når inte hela vägen upp till ett femstjärnigt hotell, men den ligger centralt och har helt okej rum. en liten pool på taket med trevlig utsikt gör att man kan ta det lugnt och få lite sol internet ingår inte på rummet utan det får man betala extra för. t-banan ligger nära vilket gör att det är lätt att ta sig omkring i hong kong. att få tag i taxi bilar går helt okej. men eftersom det är centralt kan det ta sin lilla tid att ta sig fram beroende på vart man ska.
Olle K. Familj med äldre barn Sweden, den 11 december 2011
Bra läge och bra rum

Bra rum och läget
8,3
Vi trivdes mycket bra med rummen och servicen var i huvudsak bra. Personalen vid receptionen var lite stressade och inte alltid så trevliga. Övrig personal var mycet hjälpsamma dock var engelskan inte den bästa. Ett minus var att det inte fanns någonstans att sitta i lobbyn medans man väntade.
Ahmed H. Ensamresenär Sweden, den 11 maj 2011
Trevlig hotell

Lounge service
8,7
Bra service på royal rum. Fri internet. Bra lounge service med små mat och dricka mellan 7.0 -20.00. Behöver inte använda mini bar.
Alicia R. Reste med partner Sweden, den 28 november 2010
Modernt, minimalistiskt hotell nära Causeway bay

fräscha rum och bra frukost
8,3
Ett helt ok hotell. Nytt och fräscht och hyfsat beläget. Det känns väldigt opersonligt, men pasar utmärkt för dig som vill uppleva Hong Kong under några dagar. Internetuppkoppling via kabel finns på rummen men kosta extra.
Stanley M. Familj med äldre barn United States of America, den 25 mars 2015
CWB Regal Review

1. The location is fantastic for shopping and getting around. 2. The room is clean and everything work well although a bit old. 3. Airport Express bus pick up.
8,7
The hotel is extremely conveniently located. It is good value for the price. It is a bit old and not really a 5 star hotel. The lobby floor has a smelly fragrance that I do not care for much.
Nicholas K. Reste med partner United States of America, den 22 mars 2015
Good service for executive floor rooms

Cleanliness, Good staff attitude, Good value for price
8
Satisfied
Yeung Y. Affärsresenär Hong Kong, den 20 mars 2015
good location

value for money, good location, big room
8
Foo C. Affärsresenär Singapore, den 18 mars 2015
Not a good experience

location location location
5,7
We have reserved a smoking room with a double bed through agoda. While checking in, staff says that there is only twin bed left for smoking room. She push us to upgrade to executive room which is 470 HKD Extra per night. After consideration we decided to stick with our standard room. She then push us to upGrade to deluxe room which is 275 HKD extra per night. We were embarrassed to argue.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Regal HongKong Hotel Hong KongRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - CaféRegal HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - FestvåningRegal HongKong Hotel Hong Kong - GymRegal HongKong Hotel Hong Kong - Business CenterRegal HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - PoolRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal HongKong Hotel Hong Kong - LobbyRegal HongKong Hotel Hong Kong - UtsiktRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum


AS-AGWEB-3C08