eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restaurang Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restaurang Regal HongKong Hotel Hong Kong - Café Regal HongKong Hotel Hong Kong - Mötesrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Mötesrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Festvåning Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gym Regal HongKong Hotel Hong Kong - Business Center Regal HongKong Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum
Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Badrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Badrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Pool Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restaurang Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restaurang Regal HongKong Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal HongKong Hotel Hong Kong - Lobby Regal HongKong Hotel Hong Kong - Utsikt Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Causeway Bay Antal rum: 482
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 2620 recensioner

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,7
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (2620)
Sortera efter:
Jesper H. Ensamresenär Sweden, den 11 november 2012
Ok hotell dåligt gym i källaren kallt i poolen

Bra läge mycket shopping nära
7
Ok hotell om man vill shoppa tyvärr va poolen kall och gymmet låg dåligt nere i källaren mörkt.
Tips om shopping: Hittade 5-6 shoppingcenter bara 10min gångväg från hotellet
Martin F. Affärsresenär den 21 oktober 2012
Bra läge och bra hotell

Läget och service
6,7
Hotellet är bra med bra läge för shopping och att ta sig runt. Tyvärr var inte The Executive Club något som jag skulle boka igen jämfört med andra liknande business floor jag bott på. Inte prisvärt.
Lars G. Affärsresenär Sweden, den 8 augusti 2012
Ett hotell som kanske har sätt sina bästa dagar

Centralt läge i Hong Kong
8
hotellet kanske har sett sina bästa dagar. den når inte hela vägen upp till ett femstjärnigt hotell, men den ligger centralt och har helt okej rum. en liten pool på taket med trevlig utsikt gör att man kan ta det lugnt och få lite sol internet ingår inte på rummet utan det får man betala extra för. t-banan ligger nära vilket gör att det är lätt att ta sig omkring i hong kong. att få tag i taxi bilar går helt okej. men eftersom det är centralt kan det ta sin lilla tid att ta sig fram beroende på vart man ska.
Olle K. Familj med äldre barn Sweden, den 11 december 2011
Bra läge och bra rum

Bra rum och läget
8,3
Vi trivdes mycket bra med rummen och servicen var i huvudsak bra. Personalen vid receptionen var lite stressade och inte alltid så trevliga. Övrig personal var mycet hjälpsamma dock var engelskan inte den bästa. Ett minus var att det inte fanns någonstans att sitta i lobbyn medans man väntade.
Ahmed H. Ensamresenär Sweden, den 11 maj 2011
Trevlig hotell

Lounge service
8,7
Bra service på royal rum. Fri internet. Bra lounge service med små mat och dricka mellan 7.0 -20.00. Behöver inte använda mini bar.
Alicia R. Reste med partner Sweden, den 28 november 2010
Modernt, minimalistiskt hotell nära Causeway bay

fräscha rum och bra frukost
8,3
Ett helt ok hotell. Nytt och fräscht och hyfsat beläget. Det känns väldigt opersonligt, men pasar utmärkt för dig som vill uppleva Hong Kong under några dagar. Internetuppkoppling via kabel finns på rummen men kosta extra.
Julie T. Familj med småbarn Philippines, den 26 augusti 2014
Nice location!

Rooms are okay, nice location, very accessible
7,7
It was good. The hotel was very near the shopping area.
Patrick C. Affärsresenär China, den 25 augusti 2014
My Regal hotel experience

everything was great, except for the misunderstanding of booking (twin or 2 single bed) , house keeping was the best , very efficient on the transferring of luggage to another room .
9,7
May W. Familj med äldre barn Singapore, den 25 augusti 2014
Good3

Good location, Good Food, Good comfort
7,3
Spent 3 nights with my parents at Regal HK Hotel and this was our second time staying at Regal HK Hotel. though Regal HK hotel is not the cheapest hotel in city centre, we are comfortable with the family room which is spacious enough to accommodate the third portable single bed. not many hotels in HK have family rooms which are near to MTR stations and eateries just under our noses. Pretty attentive hotel staff at check-in counter. However, hotel staff are least helpful when i needed help on airport shuttle bus upon check-out. Hotel staff insisted that I should signal to airport shuttle bus driver (outside hotel in the hot sun!) to drive into hotel drive-thru, as hotel staff claimed airport shuttle bus is not under their responsibility. I believe if hotel staff had gone an extra mile, my stay at Regal HK hotel would definitely be heaven.
Nur F. Reste med partner Singapore, den 21 augusti 2014
outstanding staff

free membership, executive room and salmon for breakfast
7,7
we were redirected to the 31st floor for a more exclusive check in, may be cause we booked an executive room and requested for high floor. the service standard is inconsistent as staff tends to treat guest depending on their room type. but there is one outstanding staff that regardless how bad you dressed or how messy and shagged u seem, still offered us to sit on the comfy chair instead of the staircase and ran to chase the H2 shuttle to Hong Kong Station. He was previously attending to another hotel guest and saw that the shuttle drove past without stopping, so he went out and chased the bus, thankfully there was a slight traffic congestion in front of the lobby. he managed to get the bus to turn back in. I was struggling with my luggage while my sister was trying to balance herself up with her huge backpack when she accidently drop a bag. the incident happened in front of another concierge staff, the shock in my look when he did nothing! the staff who ran out, came back and assisted us instead. this is not only bad attitude given by the other concierge staff, it also shows there is no team work. additionally he should be helping us with our baggage like he did for the other hotel guest (i witnessed it myself) on a contrary, i shall let the bad side surpassed and may consider staying in regal again. salmon was served for breakfast, that enticed me. the view is also amazing from the high floor. in a nutshell, if u have that extra cash and not knowing what to get from the numerous luxury boutiques in hong kong, go ahead and pamper yourself to a night in regal.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Regal HongKong Hotel Hong KongRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - CaféRegal HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - FestvåningRegal HongKong Hotel Hong Kong - GymRegal HongKong Hotel Hong Kong - Business CenterRegal HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - PoolRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal HongKong Hotel Hong Kong - LobbyRegal HongKong Hotel Hong Kong - UtsiktRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - Badrum


AS-AGWEB-3A03