eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restaurang Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restaurang Regal HongKong Hotel Hong Kong - Café Regal HongKong Hotel Hong Kong - Mötesrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Mötesrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Festvåning Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gym Regal HongKong Hotel Hong Kong - Business Center Regal HongKong Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum
Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Badrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Badrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Pool Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restaurang Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restaurang Regal HongKong Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal HongKong Hotel Hong Kong - Lobby Regal HongKong Hotel Hong Kong - Utsikt Regal HongKong Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Causeway Bay Antal rum: 482
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 2666 recensioner

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,7
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (2666)
Sortera efter:
Jesper H. Ensamresenär Sweden, den 11 november 2012
Ok hotell dåligt gym i källaren kallt i poolen

Bra läge mycket shopping nära
7
Ok hotell om man vill shoppa tyvärr va poolen kall och gymmet låg dåligt nere i källaren mörkt.
Tips om shopping: Hittade 5-6 shoppingcenter bara 10min gångväg från hotellet
Martin F. Affärsresenär den 21 oktober 2012
Bra läge och bra hotell

Läget och service
6,7
Hotellet är bra med bra läge för shopping och att ta sig runt. Tyvärr var inte The Executive Club något som jag skulle boka igen jämfört med andra liknande business floor jag bott på. Inte prisvärt.
Lars G. Affärsresenär Sweden, den 8 augusti 2012
Ett hotell som kanske har sätt sina bästa dagar

Centralt läge i Hong Kong
8
hotellet kanske har sett sina bästa dagar. den når inte hela vägen upp till ett femstjärnigt hotell, men den ligger centralt och har helt okej rum. en liten pool på taket med trevlig utsikt gör att man kan ta det lugnt och få lite sol internet ingår inte på rummet utan det får man betala extra för. t-banan ligger nära vilket gör att det är lätt att ta sig omkring i hong kong. att få tag i taxi bilar går helt okej. men eftersom det är centralt kan det ta sin lilla tid att ta sig fram beroende på vart man ska.
Olle K. Familj med äldre barn Sweden, den 11 december 2011
Bra läge och bra rum

Bra rum och läget
8,3
Vi trivdes mycket bra med rummen och servicen var i huvudsak bra. Personalen vid receptionen var lite stressade och inte alltid så trevliga. Övrig personal var mycet hjälpsamma dock var engelskan inte den bästa. Ett minus var att det inte fanns någonstans att sitta i lobbyn medans man väntade.
Ahmed H. Ensamresenär Sweden, den 11 maj 2011
Trevlig hotell

Lounge service
8,7
Bra service på royal rum. Fri internet. Bra lounge service med små mat och dricka mellan 7.0 -20.00. Behöver inte använda mini bar.
Alicia R. Reste med partner Sweden, den 28 november 2010
Modernt, minimalistiskt hotell nära Causeway bay

fräscha rum och bra frukost
8,3
Ett helt ok hotell. Nytt och fräscht och hyfsat beläget. Det känns väldigt opersonligt, men pasar utmärkt för dig som vill uppleva Hong Kong under några dagar. Internetuppkoppling via kabel finns på rummen men kosta extra.
Brett O. Familj med småbarn Australia, den 29 september 2014
Convenient, friendly staff, roof pool with views

Location, pool, staff
9
Ernesto L. Reste med partner Philippines, den 28 september 2014
Ok

Location, hotel cleanliness and room comfort were ok
7
Zhang H. Reste med partner China, den 28 september 2014
Poor service here
5,3
That's really a bad experience here so no comments...
Emanual C. Ensamresenär Singapore, den 28 september 2014
Pathetic staff performance

Location, Decent room
4,7
The stay at the Regal HK Hotel was not a pleasant one. I arrived way earlier than the usual check-in timing. Therefore I was pretty hopeful to get a room to wash up as I had just arrived from the USA. I was told that there was no rooms for early check-in so I was told to come back around 10-11am. I was wandering around their lobby for a place to sit and there was no actual waiting area to rest upon except for a lounge which was still closed at that time. I went up to their 31st floor seeking for a waiting area and was told that I can obtain a drinking coupon from the reception and wait at the lounge. While waiting at the lounge, their 30 mins complimentary internet was used up. I tried obtaining a internet code from them while waiting for the room but denied and was told to pay for it myself. Eventually the lounge opened and I ordered food etc. After eating, I returned to the reception to ask for the room as it was already 10.30am. I was told that there was no room still and was told to come back around noon. After 30 mins I returned again and was told that there was room for check-in but it was on the executive level and was told to pay for the upgrade. I was disgusted. If it was in the US, based on a 5 stars hotel, they would have upgrade u on a complimentary standard for waiting so long and they didn't even provide the drinking coupon on their on accord. For a 5 star hotel, this wasn't the service that I was hoping to receive. I am completely upset with their staff's behavior which are rude and impatience. I will really think thrice about returning to any of the Regal's hotel the next time I visit HK again soon.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Regal HongKong Hotel Hong KongRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - CaféRegal HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - FestvåningRegal HongKong Hotel Hong Kong - GymRegal HongKong Hotel Hong Kong - Business CenterRegal HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - PoolRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangRegal HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal HongKong Hotel Hong Kong - LobbyRegal HongKong Hotel Hong Kong - UtsiktRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - GästrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - BadrumRegal HongKong Hotel Hong Kong - Badrum


AS-AGWEB-3A03