eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Mötesrum Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Trädgård Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Mötesrum Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Mötesrum Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurang
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Entré Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Trädgård Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Gym
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 600
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 3815 recensioner

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,3
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (3815)
Sortera efter:
Michael M. Familj med äldre barn Sweden, den 9 juli 2014
över förväntning

läget, personallen,service
9,3
bästa hotel under vara 3 veckors semster i china!toppen service fantastisk lounge och jätte trevlig/proffesonella personel.
Anders L. Reste med partner Sweden, den 10 maj 2014
Tråkig, kanske för det regnade mest.

Hotellet helt ok. B'ästa var Happy houer, på hotellet och i närheten.
8
Bra, Inget att klaga på. Ligger väldigt bra till.
Marie-Louise L. Reste med partner Sweden, den 4 maj 2013
Mycket bra

. Bra läge för sightseeing, jogging. museer färjan till Hong Kong ön
8,3
Bjorn T. Reste med partner Sweden, den 25 oktober 2012
Asia is asia, interesting and exiting.

cheep prices, interesting buildings, exiting skywiev
6,3
Big cityhotell and crowds of people a little mess in reception. transport and walking was easy and nice and there is a lot to see everywhere
Robert G. Reste med partner Sweden, den 30 oktober 2011
Mycket bra och prisvärt läge

Tycker om läget för närheten till allt vi behövde i Hongkong. Personalen var hjälpsam och trevlig. Rummet var mycket bra, sängarna sköna (hårda, badrummet var fräscht, välstädat och trevligt. Flertalet bra restauranger i absolut närhet, Frukosten helt bra
8
Det är alltid mycket man skall lära sig innan man bokar ett hotell och det är ibland viktigt med att höra vad andra tycker Vår syn är att hotellets läge är bra och Kowloon sidan har en del fördelar mot Hongkong Island bl.a. avseende tillgång till de delar som finns öster och norrut om Hongkong - hajking i mer orörd natur och bad m.m. Prisläget känns också lite bättre Tunnelbanan fungerar helt fantastiskt och man rör sig på stora områden snabbt och billigt
Monica N. Reste med partner Sweden, den 4 juni 2011
Bra läge med trevligt personal. Rent och fint

3min till MTR och nära till det mesta. Bra rumspriser. rena rum.
9,3
Mycket tillmötesgående personal. Dock fick vi byta rum för att det inte fanns dubbelsäng som vi ville ha. Concierg personal mkt hjälpsamma. Personalen pratar relativ bra engelska. Man kan få bättre service om man pratar cantonesiska. Rökfritt i hela hotellet. Rena rum. Hög renlighet i rum och toalett. Dock hård säng. Vi hade delux rum. Lägesmässigt ligger det bra till. Max 3 min gångväg till mtr. Centralt tsim sha tsui east. Inte långt ifrån Nathan road och Shangri la hotell. Endast 2-3 stationer till Mongkok eller central. Shoppingscenter i närheten men rekommenderar att man håller sig borta från dem om man är med barnfamilj. Rekommenderar varmt. Kan tänka mig att återkomma om rumspriset inte är allt för hög.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Mkt nära stars avenue.
Jonas S. Affärsresenär Sweden, den 24 april 2011
Tjusigt hotell och trevlig personal

Club loungen!
9
Mycket trevligt, min favorit i Hong Kong. Nära till Avenue of stars, nära till Tunnelbanan, nära till shopping. Mycket trevligt och billigt med afternoon coctail i Club loungen. Bra gym. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Perfekt med egen check in disk på 14:e våningen. Också jätte bra med gratis shuttle bus till flygplatsen. Och Hong Kong i sig är fantastisk stad, den och New York är de coolaste ställena på denna planet.
Oscar R. Affärsresenär Sweden, den 24 april 2011
Bra läge, något slitna rum

Läget
6,7
Kort men bra vistelse. Lång incheckningsprocedur, kände inte till att man kunde checka in snabbare på 14 våningen.
Gosta K. Affärsresenär Sweden, den 13 januari 2011
mycket bra läge o bra personal. Bra resturanger

effektiva och snabb service
9,3
Det mest fungerar mycket bra på Regal. Snabb o serviceinriktad personal. Bra språkkunskaper. Kommer tillbaks till samma hotel varje gång jag är i HK. Ca.
Anders S. Ensamresenär Sweden, den 9 maj 2010
bra hotel på bra plats till bra pris

modernt och frächt, mycket eleganta rum. bra personal och nära till allt.
8,3
Toppen hotel, finns inga negativa saker alls att skriva om detta hotel bara varma ord och jag kan verkligen rekommendera detta hotell till alla som ska till Hong Kong. Dom har egen fri buss från och till flygplatsen som går en gång i timmen. Dom har extremt vänlig personal som hjälper dig när du behöver och stör dig aldrig när du inte önskar det.
Tips om nattklubbar: besök lang kwai fong.. (lkf) extremt bra bargata en fredag eller lördag .

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumRegal Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumRegal Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumRegal Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumRegal Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Business CenterRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - MötesrumRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Kowloon Hotel Hong Kong - TrädgårdRegal Kowloon Hotel Hong Kong - MötesrumRegal Kowloon Hotel Hong Kong - MötesrumRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanRegal Kowloon Hotel Hong Kong - EntréRegal Kowloon Hotel Hong Kong - TrädgårdRegal Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - GymRegal Kowloon Hotel Hong Kong - FestvåningRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Badrum


AS-AGWEB-3C03