eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Regal Riverside Hotel

34-36 Tai Chung Kiu Road, Sha Tin, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/lounge Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Café Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/lounge Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum
Regal Riverside Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Riverside Hotel Hong Kong - Lobby Regal Riverside Hotel Hong Kong - Spa Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pool Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gym Regal Riverside Hotel Hong Kong - Buffé Regal Riverside Hotel Hong Kong - Buffé
Läge: Sha Tin Antal rum: 1138
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 5591 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
7,0
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,8
Alla recensioner (5591)
Reza E. Familj med småbarn Sweden, den 7 augusti 2013
Det var helt ok

barnen gillade poolen, och bergutsikten
6,3
Regal Riverside var bättre än hotellet innan men för samma pengar finns bättre, inget att klaga på förutom
Waldo W. Reste med partner Sweden, den 11 februari 2013
Relativt tjusigt hotell

Läget var bra och vackert
8,7
Standarden var bra på hotellet. De som skötte städningen på hotellet gjorde ett utmärkt jobb. De hade ett trevligt sätt och var artiga. Frukosten var utmärkt. Hotellet låg mycket vackert i ett utsökt läge vid floden. Det fanns goda möjligheter att transportera sig till och från hotellet med bland annat buss och tunnelbana.
Jonas R. Gruppresenär Sweden, den 9 januari 2013
Väldigt fräscht hotell

Det mesta finns
7,3
Ligger lite utanför centrum men helt okey då det finns Metro nära hotellet. Enda dåliga var att det inte fanns fri WiFi.
Annlill P. Reste med partner Sweden, den 28 maj 2012
Tjusigt hotell och trevlig personal

Jätteflott hotell. SPA avdelning. Pool. Stor frukostbuffé.
9,7
Alltid trevlig personal. Lungt vid frukostbuffén. Aldrig tomma fat vid frukosten. Lungt och städat vid poolen med poolvakter. Fina stora badlakan att låna. Badrockar och tofflor på rummen. Jättefräscht i hela hotellet. Jag har aldrig bott och trivts så bra på något hotell. Personalen var många i receptionen så det var aldrig någon väntetid.
Tips om att göra på hotellet: Besök SPA-avdelningen.
Branislav P. Reste med partner Sweden, den 21 februari 2012
Tjusig hotel och trevlig personal

Lägge
8
Hotellet ligger ganska centralt och ligger ganska nära tunnelbanan.hottelet ligger mycket nära en flod så att man kunde ta promenader på kvällen.hlottelet kunde erbjuda gratis skjuts med minibuss till tunnelbanan,men man kunde lätt ta en taxi utanför hotellet.personalen på hotellet var mycket hjälpsamma med allt så allt som allt är vi mycket nöjda med var vistelse på regal riverside.
Restaurangtips: En japansk restaurang nära hotellet.
Lai L. Reste med partner Hong Kong, den 17 april 2014
In the middle of town, good view

good view, nice location, staffs are friendly
6
Wing S. Familj med äldre barn Australia, den 14 april 2014
Overall, a nice hotel but some rooms are too old

Free wifi, close to public transportation and big room
7,7
Had to change room for my stay- the 1st room was located to a level before renovation - every thing on that level was old and the TV wasn't working, got a room change after checking the issue. The 2nd room - the safe wasn't working but we could't be bothered fixing since we didn't have to use it. So overall, guessing after renovation, the hotel should be a bit better. Also, the limitation where only 2 devices are allowed for the wifi per room is clearly not the best idea.
Yoke M. Reste med partner Malaysia, den 14 april 2014
Ok

clean
5
Mauirtz T. Gruppresenär South Africa, den 13 april 2014
Good hotel

This hotel is very big, and spacious, it has some great restaurants and n great pool
6,7
I had a great time at the Regal Riverside. I had two concerns as it is very far from the city and not easy to get there unless you are willing to pay for a Taxi. The other is the have this huge counter full of the staff, but extremely unhelpful and very unfriendly. It is really hard work for them to help yo with a smile. But once you are n there it is a nice place to stay.
Eliza P. Affärsresenär Indonesia, den 11 april 2014
quite pleasant stay

location near river, not to far from public transportation, near to local food stall and market.
5,3
The room was very large for the 3 os us,especially for hong kong. Tried asking the concierge to connect my mobile phone to the 3G using the local number I bought, he really doesn't understand and isn't to fluent in english. We had to write request for the house cleaning if we want to have the sheets changed. On last day, we tried having breakfast at the hotel not the buffet. After 30 minutes waiting, we canceled everything. Like what so hard is it to make eggs and ham. But overall it was an okay stay.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Regal Riverside Hotel Hong KongRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - CaféRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - LobbyRegal Riverside Hotel Hong Kong - SpaRegal Riverside Hotel Hong Kong - PoolRegal Riverside Hotel Hong Kong - GymRegal Riverside Hotel Hong Kong - BufféRegal Riverside Hotel Hong Kong - Buffé


AS-AGWEB-3C01