eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Regal Riverside Hotel

34-36 Tai Chung Kiu Road, Sha Tin, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Regal Riverside Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Regal Riverside Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/lounge Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Café Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/lounge Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum
Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Riverside Hotel Hong Kong - Lobby Regal Riverside Hotel Hong Kong - Spa Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pool Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gym Regal Riverside Hotel Hong Kong - Buffé Regal Riverside Hotel Hong Kong - Buffé
Område: Sha Tin Antal rum: 1138

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

baserat på 7170 omdömen

Valuta för pengarna
7,6
Läge
7,0
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (7170)
Sortera efter:
Reza E. Familj med småbarn Sweden, den 7 augusti 2013
Det var helt ok

barnen gillade poolen, och bergutsikten
6,3
Regal Riverside var bättre än hotellet innan men för samma pengar finns bättre, inget att klaga på förutom
Waldo W. Reste med partner Sweden, den 11 februari 2013
Relativt tjusigt hotell

Läget var bra och vackert
8,7
Standarden var bra på hotellet. De som skötte städningen på hotellet gjorde ett utmärkt jobb. De hade ett trevligt sätt och var artiga. Frukosten var utmärkt. Hotellet låg mycket vackert i ett utsökt läge vid floden. Det fanns goda möjligheter att transportera sig till och från hotellet med bland annat buss och tunnelbana.
Jonas R. Gruppresenär Sweden, den 9 januari 2013
Väldigt fräscht hotell

Det mesta finns
7,3
Ligger lite utanför centrum men helt okey då det finns Metro nära hotellet. Enda dåliga var att det inte fanns fri WiFi.
Annlill P. Reste med partner Sweden, den 28 maj 2012
Tjusigt hotell och trevlig personal

Jätteflott hotell. SPA avdelning. Pool. Stor frukostbuffé.
9,7
Alltid trevlig personal. Lungt vid frukostbuffén. Aldrig tomma fat vid frukosten. Lungt och städat vid poolen med poolvakter. Fina stora badlakan att låna. Badrockar och tofflor på rummen. Jättefräscht i hela hotellet. Jag har aldrig bott och trivts så bra på något hotell. Personalen var många i receptionen så det var aldrig någon väntetid.
Tips om att göra på hotellet: Besök SPA-avdelningen.
Branislav P. Reste med partner Sweden, den 21 februari 2012
Tjusig hotel och trevlig personal

Lägge
8
Hotellet ligger ganska centralt och ligger ganska nära tunnelbanan.hottelet ligger mycket nära en flod så att man kunde ta promenader på kvällen.hlottelet kunde erbjuda gratis skjuts med minibuss till tunnelbanan,men man kunde lätt ta en taxi utanför hotellet.personalen på hotellet var mycket hjälpsamma med allt så allt som allt är vi mycket nöjda med var vistelse på regal riverside.
Restaurangtips: En japansk restaurang nära hotellet.
Way J. Affärsresenär Malaysia, den 27 mars 2015
Good business hotel

Clean, helpful staffs & fair price
9
I feel pretty comfortable with all this hotel provides. For the price, I am going again!
Mei H. Familj med äldre barn Taiwan, den 24 mars 2015
Family Holiday

Rooms, Staff n lobby
6
Satisfied
Waikeen T. Reste med partner Singapore, den 24 mars 2015
good

good
6
Craig G. Ensamresenär United States of America, den 23 mars 2015
A place I would enjoy going back to again.

1) The amenities of the hotel are too numerous to list, 2) the staff were numerous and helpful, and 3) located near transportation and many local businesses and shops
8,7
I realized that I was in a very good hotel and it was worth the money spent. I had more square footage than many families have in Hong Kong. I think it is one of the nicest locations in all Hong Kong and New Territories because it is along the river. The room very clean and comfortable. The choices of restaurants in all prices was very good. Although I only spoke and understood English, the staff were able to communicate very well. I did have to pay $120 HKD for 24 hour blocks of internet. The signal of the wi-fi was very good. I was even able to pick it up along the banks of the river in front of the hotel...nice!!! I enjoyed it being close to to many businesses and shops. And, there are numerous buses just steps from the hotel, including the A41 which goes to the airport and I took. If I were to stay in a hotel again, this is the one.
Gordon C. Reste med partner Canada, den 22 mars 2015
Room's too small, bed is cheap and hard.

Convenience for getting foods and transportation.
5,7
Rooms show on advertising were big and clean, but it turned out little dirty and small. Arrived early, we waited there 2 1/2 hours and lined up 3 times in order to get our room keys. Location is not too bad, it's convenient to get foods around the hotel. Bus stops are a block away.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Regal Riverside Hotel Hong KongRegal Riverside Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanRegal Riverside Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - CaféRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - LobbyRegal Riverside Hotel Hong Kong - SpaRegal Riverside Hotel Hong Kong - PoolRegal Riverside Hotel Hong Kong - GymRegal Riverside Hotel Hong Kong - BufféRegal Riverside Hotel Hong Kong - Buffé


AS-AGWEB-3A08