eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Regal Riverside Hotel

34-36 Tai Chung Kiu Road, Sha Tin, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Regal Riverside Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/lounge Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Café Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/lounge Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum
Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Riverside Hotel Hong Kong - Lobby Regal Riverside Hotel Hong Kong - Spa Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pool Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gym Regal Riverside Hotel Hong Kong - Buffé Regal Riverside Hotel Hong Kong - Buffé
Område: Sha Tin Antal rum: 1138

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 7074 recensioner

Valuta för pengarna
7,6
Läge
7,0
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,8
Alla recensioner (7074)
Sortera efter:
Reza E. Familj med småbarn Sweden, den 7 augusti 2013
Det var helt ok

barnen gillade poolen, och bergutsikten
6,3
Regal Riverside var bättre än hotellet innan men för samma pengar finns bättre, inget att klaga på förutom
Waldo W. Reste med partner Sweden, den 11 februari 2013
Relativt tjusigt hotell

Läget var bra och vackert
8,7
Standarden var bra på hotellet. De som skötte städningen på hotellet gjorde ett utmärkt jobb. De hade ett trevligt sätt och var artiga. Frukosten var utmärkt. Hotellet låg mycket vackert i ett utsökt läge vid floden. Det fanns goda möjligheter att transportera sig till och från hotellet med bland annat buss och tunnelbana.
Jonas R. Gruppresenär Sweden, den 9 januari 2013
Väldigt fräscht hotell

Det mesta finns
7,3
Ligger lite utanför centrum men helt okey då det finns Metro nära hotellet. Enda dåliga var att det inte fanns fri WiFi.
Annlill P. Reste med partner Sweden, den 28 maj 2012
Tjusigt hotell och trevlig personal

Jätteflott hotell. SPA avdelning. Pool. Stor frukostbuffé.
9,7
Alltid trevlig personal. Lungt vid frukostbuffén. Aldrig tomma fat vid frukosten. Lungt och städat vid poolen med poolvakter. Fina stora badlakan att låna. Badrockar och tofflor på rummen. Jättefräscht i hela hotellet. Jag har aldrig bott och trivts så bra på något hotell. Personalen var många i receptionen så det var aldrig någon väntetid.
Tips om att göra på hotellet: Besök SPA-avdelningen.
Branislav P. Reste med partner Sweden, den 21 februari 2012
Tjusig hotel och trevlig personal

Lägge
8
Hotellet ligger ganska centralt och ligger ganska nära tunnelbanan.hottelet ligger mycket nära en flod så att man kunde ta promenader på kvällen.hlottelet kunde erbjuda gratis skjuts med minibuss till tunnelbanan,men man kunde lätt ta en taxi utanför hotellet.personalen på hotellet var mycket hjälpsamma med allt så allt som allt är vi mycket nöjda med var vistelse på regal riverside.
Restaurangtips: En japansk restaurang nära hotellet.
Siu F. Familj med småbarn United Kingdom, den 26 februari 2015
good hotel

location ,cleaniless and comfort
8
i had a great trip to hong kong ,the hotel was very clean and good location ,but the only problem was no wi-fi in the room,because we booked it with agoda ,they will only supply free wi-fi if we book it with their hotel website
Ruoyu Z. Familj med småbarn China, den 23 februari 2015
comfortable,extremely kind services,great location

great location(10 min walk time to the mall and metro),good service(quite kind and sweet),big room
10
super fun
Wong W. Reste med partner Singapore, den 22 februari 2015
My bad experience with agoda

Walking distance to local food stalls, varieties of restaurant inside the hotel and the renovated areas look presentable.
5
We check-in on the 19th feb, first day of the Chinese new year into Regal Riverside hotel. The staff at the front desk Up-graded us. To my surprise, this room has an area not any bigger then 60 sq ft., there's no comfort space to move around, our luggages have to take turn to open up, we've to sleep on a super single hard mattress and its elevated up because to create compartments storage space for our luggages, this caused us inconvenience to climb up and down, we also have faulty toilet bowl that require to flush at least 4 times in order to clear it. We are among the four rooms that are clustered together so close that there are no space between those door to door, the noise separation is so bad that I am hearing my neighbors opening and closing my door. I can also clearly hear their conversations and the noise from their TV etc. I can't request for extra pillows, there's also no extra room key for my wife, no free wifi inside our room but there's at the lobby but it's limited to 30 mins a day... So what would have happen if my room wasn't up-graded? Would it be worst or actually I've been down-graded?
Lance C. Affärsresenär Singapore, den 19 februari 2015
Good value

Clean, minimalist room design, well trained staff, good value for money
8
Ka M. Reste med partner Hong Kong, den 16 februari 2015
Good

Food , staff , location
7,7
Relax and comfortable

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Regal Riverside Hotel Hong KongRegal Riverside Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - CaféRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - LobbyRegal Riverside Hotel Hong Kong - SpaRegal Riverside Hotel Hong Kong - PoolRegal Riverside Hotel Hong Kong - GymRegal Riverside Hotel Hong Kong - BufféRegal Riverside Hotel Hong Kong - Buffé


AS-AGWEB-3A06