eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Regal Riverside Hotel

34-36 Tai Chung Kiu Road, Sha Tin, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/lounge Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Café Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/lounge Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Restaurang Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum
Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gästrum Regal Riverside Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Riverside Hotel Hong Kong - Lobby Regal Riverside Hotel Hong Kong - Spa Regal Riverside Hotel Hong Kong - Pool Regal Riverside Hotel Hong Kong - Gym Regal Riverside Hotel Hong Kong - Buffé Regal Riverside Hotel Hong Kong - Buffé
Område: Sha Tin Antal rum: 1138

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 6318 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
7,0
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,8
Alla recensioner (6318)
Sortera efter:
Reza E. Familj med småbarn Sweden, den 7 augusti 2013
Det var helt ok

barnen gillade poolen, och bergutsikten
6,3
Regal Riverside var bättre än hotellet innan men för samma pengar finns bättre, inget att klaga på förutom
Waldo W. Reste med partner Sweden, den 11 februari 2013
Relativt tjusigt hotell

Läget var bra och vackert
8,7
Standarden var bra på hotellet. De som skötte städningen på hotellet gjorde ett utmärkt jobb. De hade ett trevligt sätt och var artiga. Frukosten var utmärkt. Hotellet låg mycket vackert i ett utsökt läge vid floden. Det fanns goda möjligheter att transportera sig till och från hotellet med bland annat buss och tunnelbana.
Jonas R. Gruppresenär Sweden, den 9 januari 2013
Väldigt fräscht hotell

Det mesta finns
7,3
Ligger lite utanför centrum men helt okey då det finns Metro nära hotellet. Enda dåliga var att det inte fanns fri WiFi.
Annlill P. Reste med partner Sweden, den 28 maj 2012
Tjusigt hotell och trevlig personal

Jätteflott hotell. SPA avdelning. Pool. Stor frukostbuffé.
9,7
Alltid trevlig personal. Lungt vid frukostbuffén. Aldrig tomma fat vid frukosten. Lungt och städat vid poolen med poolvakter. Fina stora badlakan att låna. Badrockar och tofflor på rummen. Jättefräscht i hela hotellet. Jag har aldrig bott och trivts så bra på något hotell. Personalen var många i receptionen så det var aldrig någon väntetid.
Tips om att göra på hotellet: Besök SPA-avdelningen.
Branislav P. Reste med partner Sweden, den 21 februari 2012
Tjusig hotel och trevlig personal

Lägge
8
Hotellet ligger ganska centralt och ligger ganska nära tunnelbanan.hottelet ligger mycket nära en flod så att man kunde ta promenader på kvällen.hlottelet kunde erbjuda gratis skjuts med minibuss till tunnelbanan,men man kunde lätt ta en taxi utanför hotellet.personalen på hotellet var mycket hjälpsamma med allt så allt som allt är vi mycket nöjda med var vistelse på regal riverside.
Restaurangtips: En japansk restaurang nära hotellet.
Hiu K. Reste med partner Hong Kong, den 31 augusti 2014
reasonable price

price
8,3
Chiu P. Reste med partner Hong Kong, den 28 augusti 2014
highly recommend

price, room size, food
8,7
Good, price is good, location is reasonable
Arundeep S. Familj med småbarn India, den 25 augusti 2014
Rooms very Cleane

Staff, Location, Price
10
i like this hotel, staff was vry help full
Shim S. Reste med partner Malaysia, den 23 augusti 2014
good ..comfort stay...will come again

big bed
9,3
good....
Susan C. Reste med partner Philippines, den 21 augusti 2014
Unfriendly staff, worst ever !
3,3
The only reason why we have stayed here was bec my daughter was attending a convention in these hotel and to be near her we decided to stay here too. Ive been to a lot of places in the world meaning Ive stayed in diff hotels. And this hotel is the worst I have stayed. The staff were very rude, normally the concierge are one of the most helpful staff in the hotel- well not on this hotel. There's one time when I approached the concierge to ask about the schedule of the airport bus, when I approach him I saw that he is reading a newspaper, so when I asked him about the airport bus he just give me a paper(like- this is the schedule read it yourself!) and resume reading the newspaper . First of all he did not even ask if I need help or anything when I approached him. And everytime I passed by that counter they are just chatting with each other. Ive been to other countries that I encountered a language barrier but I can see that they make efforts to try to speak english (specially in Japan- if they cannot say it -they will look for other staff to translate it to you) but in this hotel they have attitude like " stop bothering me if you dont understand me". Worst concierge ever. I can overlook the other faults of the hotel if the staff are very helpful or accommodating or hospitable but sad to say I cannot say even 1 good thing about this hotel.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Regal Riverside Hotel Hong KongRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - CaféRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - RestaurangRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - GästrumRegal Riverside Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - LobbyRegal Riverside Hotel Hong Kong - SpaRegal Riverside Hotel Hong Kong - PoolRegal Riverside Hotel Hong Kong - GymRegal Riverside Hotel Hong Kong - BufféRegal Riverside Hotel Hong Kong - Buffé


AS-AGWEB-3C01