eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa / Cotai, Macao (Visa karta)

Boka nu!

Regency Hotel Macau Macao - Gästrum Regency Hotel Macau Macao - Gästrum Regency Hotel Macau Macao - Gästrum Regency Hotel Macau Macao - Gästrum Regency Hotel Macau Macao - Badrum Regency Hotel Macau Macao - Svit Regency Hotel Macau Macao - Svit Regency Hotel Macau Macao - Svit Regency Hotel Macau Macao - Svit Regency Hotel Macau Macao - Svit Regency Hotel Macau Macao - Svit Regency Hotel Macau Macao - Svit Regency Hotel Macau Macao - Svit Regency Hotel Macau Macao - Hotellet från insidan Regency Hotel Macau Macao - Hotellet från utsidan Regency Hotel Macau Macao - Hotellet från insidan
Regency Hotel Macau Macao - Café Regency Hotel Macau Macao - Pool Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Lobby Regency Hotel Macau Macao - Restaurang Regency Hotel Macau Macao - Restaurang Regency Hotel Macau Macao - Restaurang Regency Hotel Macau Macao - Restaurang Regency Hotel Macau Macao - Fritidsfaciliteter Regency Hotel Macau Macao - Trädgård Regency Hotel Macau Macao - Pool Regency Hotel Macau Macao - Café
Område: Taipa / Cotai Antal rum: 326

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 6685 recensioner

Valuta för pengarna
7,6
Läge
7,0
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
7,0
Alla recensioner (6685)
Sortera efter:
Lars L. Ensamresenär Sweden, den 1 januari 2014
ett 2 sjärnigt hotel som tyvärr är en flopp

trevlig personal men ett sunkigt hotel som bör rivas
3,3
smutsigt rum med dålig och gammal inredning. lyhört samt dåligt läge tyvärr så måste någon ha ett dåligt omdömme att sätta ut detta hotel på agodas sida med fel information . med tanke på priset så välj ett annat hotel i Macau som är en underbar plats.
Roger K. Reste med partner Sweden, den 2 februari 2013
Bra hotell och hjälpsam personal

rent hotell med bra läge till ett bra pris med bra frukost
7,7
Macao är inte så stort men det här hotellet ligger lite i mitten så man har nära till utflyktsmål och till casino strippen. Hotellet lite till åren men rent och bra för sitt pris. Det håller på och renoverar poolen som såg stor ut. Frukosten bra med tyngdpunkt på kinesisk frukost men man är ju i Kina och det var kul att prova deras rätter. Fick rum på tionde våningen med härlig utsikt.
Roger C. Reste med partner Sweden, den 9 december 2012
Bra hotell

trevligt äldre hotell med fin utsikt från rummet
9
Detta hotell ligger på Taipa men det finns en gratis shuttle buss som går varje timma till city kärnan och färjehamnen till Hong Kong. Det tar ca 10 minuter att åka till city så det är inte långt. Om man tar en taxi så kostar den under 40 dollar också. Hotellet är stort, trevligt och rent med mycket trevlig personal som tar sig tid och hjälper en med de flesta frågor man som turist har.Hotellet är 11 våningar högt och vi bodde på 10e våningen så vi hade en riktigt härlig och vacker kvällsutsikt över Macau city. Rummet var stort och luftigt med heltäckningsmatta i. Badrummet var också rent och fint dock med ett väldigt starkt luft utsug så det kändes lite kyligt ibland.Rummen städades varje dag och allt detta sköttes prickfritt. sammanfattningsvis kan man säga att det är ett prisvärt och bra hotell inte allt för långt från city.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Hotellet ligger på Taipa och inte långt från hotellet ca 2 km söder ligger city of dreams där det finns en show som heter the house of dancing water. En helt enastående vatten upplevelse som vi starkt kan rekommendera. Hotellet kan hjälpa till med biljettbokning.
Gunilla L. Familj med äldre barn Sweden, den 4 december 2012
Utmärkt läge och trevlig personal

Promenadavstånd till det mesta, bra strategiskt läge med många bussanslutningar, frukost ingick
7,3
Frukosten var Ok, riklig med ett asiatiskt tema. Vi åt endast frukost på hotellet. Rummen något slitna men prisvärda. Trevlig personal och bra service.
Tips om shopping: Skaffa ett busskort i en kiosk för 130 kr och du kan åka för 100 kr. Vilket räckte i två veckor för oss. Åka taxi är också billigt. Mysigt i gamla Taipa. Vi kunde fynda märkeskläder billigt i marknadskvarteren i Macau. Det är inte svårt att äta en enklare lunch/middag får 25-40 kr på något av de rikligt förekommande matställena.
Svante J. Reste med partner Sweden, den 4 september 2012
trevlig personal

frukost ingick och bra pool
6
vi hade utsikt mot hamnen från rummet vilken var väldigt sevärd på kvällen med alla ljusspelen på kasino på macauön. rummen var rena. nära den gamla stadsdelen taipa buss fyra stationer många portugisiska resturanger hotelbuss till macauön med fast tidtabell.det som var dåligt med hotelet var att man inte hade wife på hotelet edast två datorer som man fick låna det var det många som ville.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: vi var och tittade på en show på city of dearms heter the house of dancing water helt fantastisk.och glöm inte taipa village.
Rickard M. Familj med småbarn Sweden, den 27 maj 2012
Bra Hotell

Clean
8
Hotellet var helt OK med trevlig personal. Vi har besökt hotellet ett par gånger och trivts bra. Fin atmosfär och omgivning.
Roger L. Familj med äldre barn Sweden, den 11 juli 2011
Bra läge men slitet och stenhårda sängar

Fantastiskt poolområde
6,3
Trevligt hotell med utmärkt personal och rent men slitet
Giat S. Reste med partner Indonesia, den 14 september 2014
nice place

bus station, breakfast, the view
8
Nice and amazing view..with firework
Diane T. Familj med småbarn Singapore, den 12 september 2014
Under perform

Regency Hotel Macau
5
We were given the warning by the concierge that taxi take ages to come, buy bus tickets is troublesome, hotel not connected to any tourist attractions. Also, the receptionist commented that the RMB I am holding could be counterfeit. The pool spa questioning us why we come again in the afternoon for bath? This hotel seriously needs overhaul and upgrade the staff by retraining.
Benjie O. Gruppresenär Philippines, den 11 september 2014
Best First Out of the Country Experience

friendly and accomodating staff
9
A very memorable stay and I would definitely go back here on my next visit to Macau!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Regency Hotel Macau MacaoRegency Hotel Macau Macao - GästrumRegency Hotel Macau Macao - GästrumRegency Hotel Macau Macao - GästrumRegency Hotel Macau Macao - GästrumRegency Hotel Macau Macao - BadrumRegency Hotel Macau Macao - SvitRegency Hotel Macau Macao - SvitRegency Hotel Macau Macao - SvitRegency Hotel Macau Macao - SvitRegency Hotel Macau Macao - SvitRegency Hotel Macau Macao - SvitRegency Hotel Macau Macao - SvitRegency Hotel Macau Macao - SvitRegency Hotel Macau Macao - Hotellet från insidanRegency Hotel Macau Macao - Hotellet från utsidanRegency Hotel Macau Macao - Hotellet från insidanRegency Hotel Macau Macao - CaféRegency Hotel Macau Macao - PoolRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - LobbyRegency Hotel Macau Macao - RestaurangRegency Hotel Macau Macao - RestaurangRegency Hotel Macau Macao - RestaurangRegency Hotel Macau Macao - RestaurangRegency Hotel Macau Macao - FritidsfaciliteterRegency Hotel Macau Macao - TrädgårdRegency Hotel Macau Macao - PoolRegency Hotel Macau Macao - CaféRegency Hotel Macau Macao - PoolRegency Hotel Macau Macao - PoolRegency Hotel Macau Macao - Pool


AS-AGWEB-3C08