eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong

No. 1 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Pool Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidan Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Festvåning
Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Festvåning Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Festvåning Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Festvåning Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Festvåning Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Omgivningar Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidan Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit
Läge: Wanchai Antal rum: 857
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

från 366 recensioner

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,7
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,9
Alla recensioner (366)
Erik J. Affärsresenär Sweden, den 13 april 2013
Litet rum men centralt läge

Läget vid vattnet samt närheten till mässan
6,3
Rumen var väldigt små, hotellet känns lite omodernt men har ett riktigt bra läge.
Mats W. Affärsresenär Sweden, den 18 april 2011
Trevligt hotell med sportmöjligheter

Riktigt fin poolanläggning
7,3
Det bästa med hotellet var helt klart poolområdet, riktigt härligt. Tyvärr var priserna lite höga och personalen klarade inte av att leverera rätt beställning av mat/dryck vid ett flertal tillfällen. Tillgång till tennis och squashbanor var plus, men sängarna på rummen var tyvärr stenhårda.
Gidde F. Ensamresenär Sweden, den 31 januari 2010
Centralt i HongKong

Mitt i city med tanke på shopping/restaurangbesök Utmärkt service/vänligthet vid frontdesk.
8
Hotellet ligger mycket centralt. Från mitt rum hade jag en härlig utsikt över hamnen/vattnet. Det var också en skön strandpromenad man kunde flanera längs. Ett jättebra StarBuck kaffé i närheten samt utmärkt italiensk restaurang i nästa kvarter. Rummen var bra, frukostbuffén var utmärkt. Däremot var det onödigt höga priser i restauranger/lobbybar. Samt högljudda damer som sjöng från scenen i lobbybar som omöjliggjorde lugna samtal.
Restaurangtips: Ovanligt trevligt StarBuck-kaffé i närheten. Mkt bra italiensk restaurang i närheten "Al Dente" Wanchai Computer City bara ett par kvarter bort
Peter W. Affärsresenär United Kingdom, den 23 mars 2014
Newly renovated and efficient hotel

newly renovated room, convenience of Executive Floor, easy transport links
7,3
I booked an executive club floor so check-in and check-out was smooth and a full range of services available including a wide variety of quality food at breakfast, afternoon tea and cocktails. The club has a stunning view over Hong Kong harbour. Nice swimming pool on the 11th floor. I would recommend the hotel to business travellers.
Shin K. Affärsresenär Taiwan, den 9 mars 2014
good

good
10
Kathy M. Reste med partner China, den 28 februari 2014
nice hotel, good service providers!

room service, catering,transportation
8,7
Fuad A. Reste med partner Malaysia, den 3 februari 2014
Enjoybale and always a fun place,

Good international brand.
8
Returning guests and will do so for the near future.
Candy A. Familj med småbarn Philippines, den 2 februari 2014
perfect view for the CNY fireworks!

fireworks location; helpful staff; near the wanchai ferry
8,7
We booked the Harbour View room here to watch the fireworks. We didn't get a room that was specially priced for the fireworks display, but we got one that was nearer the corner view of the fireworks, which was still had a spectacular view. Even without the fireworks display, the view of the Victoria harbour and part of the HK Island is beautiful. After we checked out, I left my phone in one of the stalls in the lobby toilet. I called the hotel to check if anybody may have found it, and they did! The staff was very helpful!
James M. Ensamresenär New Zealand, den 25 januari 2014
GOOD HOTEL CENTRALLY LOCATED

Location, undergoing rennovations
6,7
Gareth J. Ensamresenär United Kingdom, den 25 januari 2014
Centrally located and easy to get to

Location, access and size of room
6
Very good generally, although the room was over priced given the refurbishment work taking place.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong KongRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - PoolRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - FestvåningRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - FestvåningRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - FestvåningRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - FestvåningRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - FestvåningRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - OmgivningarRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit

Kundrecensioner - Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3A04