eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong

No. 1 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Pool Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidan Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Festvåning
Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Festvåning Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Festvåning Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Festvåning Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Festvåning Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Omgivningar Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidan Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit
Område: Wanchai Antal rum: 857
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

från 385 recensioner

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,7
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,8
Alla recensioner (385)
Sortera efter:
Erik J. Affärsresenär Sweden, den 13 april 2013
Litet rum men centralt läge

Läget vid vattnet samt närheten till mässan
6,3
Rumen var väldigt små, hotellet känns lite omodernt men har ett riktigt bra läge.
Mats W. Affärsresenär Sweden, den 18 april 2011
Trevligt hotell med sportmöjligheter

Riktigt fin poolanläggning
7,3
Det bästa med hotellet var helt klart poolområdet, riktigt härligt. Tyvärr var priserna lite höga och personalen klarade inte av att leverera rätt beställning av mat/dryck vid ett flertal tillfällen. Tillgång till tennis och squashbanor var plus, men sängarna på rummen var tyvärr stenhårda.
Gidde F. Ensamresenär Sweden, den 31 januari 2010
Centralt i HongKong

Mitt i city med tanke på shopping/restaurangbesök Utmärkt service/vänligthet vid frontdesk.
8
Hotellet ligger mycket centralt. Från mitt rum hade jag en härlig utsikt över hamnen/vattnet. Det var också en skön strandpromenad man kunde flanera längs. Ett jättebra StarBuck kaffé i närheten samt utmärkt italiensk restaurang i nästa kvarter. Rummen var bra, frukostbuffén var utmärkt. Däremot var det onödigt höga priser i restauranger/lobbybar. Samt högljudda damer som sjöng från scenen i lobbybar som omöjliggjorde lugna samtal.
Restaurangtips: Ovanligt trevligt StarBuck-kaffé i närheten. Mkt bra italiensk restaurang i närheten "Al Dente" Wanchai Computer City bara ett par kvarter bort
Murray G. Ensamresenär United States of America, den 13 juli 2014
Great staff and great rooms

staff, breakfast, amenities
10
Would like the same deal this coming weekend
Yui B. Gruppresenär Singapore, den 29 juni 2014
Good hotel, well maintain, comfortable rooms

Decent size room Comfortable bed Strong shower
6,7
Front desk staffs are friendly but not the concierge. Seems like we own them money when fetching our luggage.
Anuraj V. Gruppresenär Thailand, den 20 juni 2014
Pleasant hotel, good breakfast

Good location, next to convention center, easy access
8
Very good, pleasant hotel, good staff, great breakfast.. Value for business trip
Janice G. Affärsresenär Hong Kong, den 7 juni 2014
Great location, fantastic fitness centre

Location, room quality, fitness centre
9,3
Excellent but could have had more staff for check-in as only one but three on check-out!
Kanako I. Gruppresenär Japan, den 6 juni 2014
A hotel next to Convention Center

Confortable bed, Clean room, Easy Access
7
It was my first stay. The room was rather on the smaller size and our room was located far end from the elevator. Other than that, the room was clearn and fine. The small takeaway cafe on the 1st floor served best coffee in town. I would probably go back if I have bussiness occasion in Wan Chai area.
Bruno B. Affärsresenär France, den 30 maj 2014
excellent location for convention center

location, breakfast buffet, staff friendly
7,7
I attended a fair at the convention center and was very pleased by my stay. staff very helpful, very near the convention center, this hotel is cheaper then the Grand Hyatt, just next door. very good restaurants, great view of harbour
Lilin L. Affärsresenär Singapore, den 10 maj 2014
5 stars

Clean Comfortable Great Location
8

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong KongRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - PoolRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - FestvåningRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - FestvåningRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - FestvåningRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - FestvåningRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - FestvåningRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - OmgivningarRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit

Kundrecensioner - Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3B01