Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel

No. 1 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive Lounge Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Balkong/terrass Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive Lounge Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit
Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Restaurang Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gym Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gym Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gym Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Restaurang Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Utsikt Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Restaurang Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Utsikt
Område: Wanchai Antal rum: 857
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 475
omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,8
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (475)
Sortera efter:
Erik J. Affärsresenär Sweden, den 13 april 2013
Litet rum men centralt läge

Läget vid vattnet samt närheten till mässan
6,3
Rumen var väldigt små, hotellet känns lite omodernt men har ett riktigt bra läge.
Mats W. Affärsresenär Sweden, den 18 april 2011
Trevligt hotell med sportmöjligheter

Riktigt fin poolanläggning
7,3
Det bästa med hotellet var helt klart poolområdet, riktigt härligt. Tyvärr var priserna lite höga och personalen klarade inte av att leverera rätt beställning av mat/dryck vid ett flertal tillfällen. Tillgång till tennis och squashbanor var plus, men sängarna på rummen var tyvärr stenhårda.
Gidde F. Ensamresenär Sweden, den 31 januari 2010
Centralt i HongKong

Mitt i city med tanke på shopping/restaurangbesök Utmärkt service/vänligthet vid frontdesk.
8
Hotellet ligger mycket centralt. Från mitt rum hade jag en härlig utsikt över hamnen/vattnet. Det var också en skön strandpromenad man kunde flanera längs. Ett jättebra StarBuck kaffé i närheten samt utmärkt italiensk restaurang i nästa kvarter. Rummen var bra, frukostbuffén var utmärkt. Däremot var det onödigt höga priser i restauranger/lobbybar. Samt högljudda damer som sjöng från scenen i lobbybar som omöjliggjorde lugna samtal.
Restaurangtips: Ovanligt trevligt StarBuck-kaffé i närheten. Mkt bra italiensk restaurang i närheten "Al Dente" Wanchai Computer City bara ett par kvarter bort
Yik Y. Reste med partner Hong Kong, den 19 juli 2015
Renaissance Hotel HK

Swimming pool, soap, check-in progress
6
The hotel is okay, but calling themselves as a 5-star hotel is a bit overrated. I tried couple times to call for house keeping before i go out, but found that there was no one to come clean up nor open the bed. The TV volume is set 30/100, which i can barely listen most of the channels. They charge fee for the WIFI, but stated them they have WIFI connection on their information page. Besides all those, it is still a good hotel with good direction, and perfect view from the swimming pool.
Angeline T. Affärsresenär Singapore, den 11 juli 2015
Great concierge team. Helpful, friendly.

Concierge Team. Breakfast Spread.
7
Internet access was intermittent. Once checked-out, pity that there isn't internet access anymore...
Kean F. Reste med partner Malaysia, den 6 juli 2015
Great stay in HK !!!

Location , Food , Room
10
A great stay that i have in Renaissance Hotel . Will consider stay here again.
Susanne C. Reste med partner United Kingdom, den 4 juli 2015
Pleasant stay

Great food, clean room, lovely pool
8
We had a really pleasant city break at the Harbour view. The room was fresh and clean. The food was outstanding and would highly recommend the breakfast buffet. A highlight was the beautiful outdoor pool. Only disappointment was the overpriced drinks at the bar.
Bruno C. Affärsresenär Australia, den 24 juni 2015
overrated with harbour views

clean staff location
7
not great stay. left a day early as room was too noisy due to construction outside . the suite i stayed in was much smaller than i expected - not reaaly a suite as you would find at Hyatt Regency or Upper House
Andy S. Familj med småbarn Indonesia, den 20 juni 2015
Good hotel, but very pricey

location, clean, comfort room
8,7
+ clean + comfortable + good location + shopping center - expensive - staff is not friendly - breakfast is expensive
Pauline L. Affärsresenär Singapore, den 13 juni 2015
Good location

Proximity to MTR, good staff
8,7
Pillow is too slow though

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong KongRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive LoungeRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Balkong/terrassRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive LoungeRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestaurangRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GymRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GymRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GymRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestaurangRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - UtsiktRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestaurangRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - UtsiktRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - LobbyRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - MötesrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - OmgivningarRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - OmgivningarRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - BadrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - BadrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan

Kundrecensioner - Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel, Hong Kong

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06