Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel

No. 1 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive Lounge Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Balkong/terrass Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive Lounge Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit
Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Restaurang Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gym Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gym Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gym Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Restaurang Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Utsikt Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Restaurang Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Utsikt
Område: Wanchai Antal rum: 857
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 480
omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,8
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,8
Alla omdömen (480)
Sortera efter:
Erik J. Affärsresenär Sweden, den 13 april 2013
Litet rum men centralt läge

Läget vid vattnet samt närheten till mässan
6,3
Rumen var väldigt små, hotellet känns lite omodernt men har ett riktigt bra läge.
Anmäl det här omdömet
Mats W. Affärsresenär Sweden, den 18 april 2011
Trevligt hotell med sportmöjligheter

Riktigt fin poolanläggning
7,3
Det bästa med hotellet var helt klart poolområdet, riktigt härligt. Tyvärr var priserna lite höga och personalen klarade inte av att leverera rätt beställning av mat/dryck vid ett flertal tillfällen. Tillgång till tennis och squashbanor var plus, men sängarna på rummen var tyvärr stenhårda.
Anmäl det här omdömet
Gidde F. Ensamresenär Sweden, den 31 januari 2010
Centralt i HongKong

Mitt i city med tanke på shopping/restaurangbesök Utmärkt service/vänligthet vid frontdesk.
8
Hotellet ligger mycket centralt. Från mitt rum hade jag en härlig utsikt över hamnen/vattnet. Det var också en skön strandpromenad man kunde flanera längs. Ett jättebra StarBuck kaffé i närheten samt utmärkt italiensk restaurang i nästa kvarter. Rummen var bra, frukostbuffén var utmärkt. Däremot var det onödigt höga priser i restauranger/lobbybar. Samt högljudda damer som sjöng från scenen i lobbybar som omöjliggjorde lugna samtal.
Restaurangtips: Ovanligt trevligt StarBuck-kaffé i närheten. Mkt bra italiensk restaurang i närheten "Al Dente" Wanchai Computer City bara ett par kvarter bort
Anmäl det här omdömet
Wang G. Affärsresenär Singapore, den 25 augusti 2015
bad experience encountered in the hotel

the view of the harbour and sea
3,7
altough i have booked two rooms for two nights from agoda, one of my colleague did not manage to arrive on time and thus need to cancel the second room on the day of arrival but the hotel insist of charging the full amount of two nights which i feel is unfair and i have request for postpone of usage or penalty of just charging one night but the hotel insist of charging full. 
Anmäl det här omdömet
Duncan M. Affärsresenär United States of America, den 14 augusti 2015
Great Hotel

Location view attentive staff and value
9,3
Good, but there was construction noise both at night and in the morning
Anmäl det här omdömet
Nijjaree T. Affärsresenär Thailand, den 13 augusti 2015
clean and center point

clean quiet center
9,7
Anmäl det här omdömet
Yik Y. Reste med partner Hong Kong, den 19 juli 2015
Renaissance Hotel HK

Swimming pool, soap, check-in progress
6
The hotel is okay, but calling themselves as a 5-star hotel is a bit overrated. I tried couple times to call for house keeping before i go out, but found that there was no one to come clean up nor open the bed. The TV volume is set 30/100, which i can barely listen most of the channels. They charge fee for the WIFI, but stated them they have WIFI connection on their information page. Besides all those, it is still a good hotel with good direction, and perfect view from the swimming pool.
Anmäl det här omdömet
Angeline T. Affärsresenär Singapore, den 11 juli 2015
Great concierge team. Helpful, friendly.

Concierge Team. Breakfast Spread.
7
Internet access was intermittent. Once checked-out, pity that there isn't internet access anymore...
Anmäl det här omdömet
Kean F. Reste med partner Malaysia, den 6 juli 2015
Great stay in HK !!!

Location , Food , Room
10
A great stay that i have in Renaissance Hotel . Will consider stay here again.
Anmäl det här omdömet
Susanne C. Reste med partner United Kingdom, den 4 juli 2015
Pleasant stay

Great food, clean room, lovely pool
8
We had a really pleasant city break at the Harbour view. The room was fresh and clean. The food was outstanding and would highly recommend the breakfast buffet. A highlight was the beautiful outdoor pool. Only disappointment was the overpriced drinks at the bar.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong KongRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive LoungeRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Balkong/terrassRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive LoungeRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestaurangRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GymRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GymRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GymRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestaurangRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - UtsiktRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestaurangRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - UtsiktRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - LobbyRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - MötesrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - OmgivningarRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - OmgivningarRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - BadrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - BadrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan

Kundrecensioner - Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel, Hong Kong

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A05