Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel

No. 1 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive Lounge Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Balkong/terrass Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive Lounge Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit
Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Restaurang Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gym Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gym Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gym Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Restaurang Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Utsikt Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Restaurang Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Utsikt
Område: Wanchai Antal rum: 857
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 467
omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,8
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (467)
Sortera efter:
Erik J. Affärsresenär Sweden, den 13 april 2013
Litet rum men centralt läge

Läget vid vattnet samt närheten till mässan
6,3
Rumen var väldigt små, hotellet känns lite omodernt men har ett riktigt bra läge.
Mats W. Affärsresenär Sweden, den 18 april 2011
Trevligt hotell med sportmöjligheter

Riktigt fin poolanläggning
7,3
Det bästa med hotellet var helt klart poolområdet, riktigt härligt. Tyvärr var priserna lite höga och personalen klarade inte av att leverera rätt beställning av mat/dryck vid ett flertal tillfällen. Tillgång till tennis och squashbanor var plus, men sängarna på rummen var tyvärr stenhårda.
Gidde F. Ensamresenär Sweden, den 31 januari 2010
Centralt i HongKong

Mitt i city med tanke på shopping/restaurangbesök Utmärkt service/vänligthet vid frontdesk.
8
Hotellet ligger mycket centralt. Från mitt rum hade jag en härlig utsikt över hamnen/vattnet. Det var också en skön strandpromenad man kunde flanera längs. Ett jättebra StarBuck kaffé i närheten samt utmärkt italiensk restaurang i nästa kvarter. Rummen var bra, frukostbuffén var utmärkt. Däremot var det onödigt höga priser i restauranger/lobbybar. Samt högljudda damer som sjöng från scenen i lobbybar som omöjliggjorde lugna samtal.
Restaurangtips: Ovanligt trevligt StarBuck-kaffé i närheten. Mkt bra italiensk restaurang i närheten "Al Dente" Wanchai Computer City bara ett par kvarter bort
Pauline L. Affärsresenär Singapore, den 13 juni 2015
Good location

Proximity to MTR, good staff
8,7
Pillow is too slow though
Seung Y. Ensamresenär China, den 4 maj 2015
comfortable room

good environment, tidy and comfortable room
7,3
spacious room, clean, pool view
Khalaf A. Affärsresenär Saudi Arabia, den 11 april 2015
the hotel location for hk convention center

clean - good staff - neer to hk convention center
5,7
the hotel its not really 5 star . and the food only chines no halal food - and i fined hair in said my salad, they charge me extra for my wife breakfast . the charge too much for 800 m by hotel van from the hotel to central station 550 hkd that's to much , noises around the hotel due to contraction , generally i rate it 3 star hotel
Winnie P. Reste med partner Hong Kong, den 28 mars 2015
Nice view and comfort hotel

Convenient location, good customer service, nice view
8
Very nice hotel
Judy W. Affärsresenär Australia, den 27 mars 2015
Hong Kong Business

Great location and good service
8
I have stayed here before and it has always been good. Unfortunately I had a Harbour View Suite on the 20th floor. All I could hear was jack-hammers until 11pm each night. More land has been reclaimed on the harbour side and construction work goes for 18 hours a day. Very noisy and disappointing given these rooms are extremely expensive for what they are.
Roger H. Affärsresenär Australia, den 23 mars 2015
You paid more than what you get from it
5
Not a friendly hotel
Helene H. Affärsresenär France, den 14 mars 2015
Great customer service

Great customer service, quick check out and hospitality
9,7
It was a great expernec in Renaissance. Very good location for business. The room is right size so that it provides very competitive price with first range hotels in Hongkong. The room decoratin is very modern and elegant. The customer service care very much the customer personnal celebration and makes cusomer feel very warm.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong KongRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive LoungeRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Balkong/terrassRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive LoungeRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestaurangRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GymRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GymRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GymRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestaurangRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - UtsiktRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestaurangRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - UtsiktRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - LobbyRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - MötesrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - OmgivningarRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - OmgivningarRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - BadrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - BadrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan

Kundrecensioner - Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel, Hong Kong

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A01