Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel

No. 1 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 519 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,8
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (519)
Sortera efter:
Erik J. Affärsresenär Sweden, den 13 april 2013
Litet rum men centralt läge

Läget vid vattnet samt närheten till mässan
6,3
Rumen var väldigt små, hotellet känns lite omodernt men har ett riktigt bra läge.
Anmäl det här omdömet
Mats W. Affärsresenär Sweden, den 18 april 2011
Trevligt hotell med sportmöjligheter

Riktigt fin poolanläggning
7,3
Det bästa med hotellet var helt klart poolområdet, riktigt härligt. Tyvärr var priserna lite höga och personalen klarade inte av att leverera rätt beställning av mat/dryck vid ett flertal tillfällen. Tillgång till tennis och squashbanor var plus, men sängarna på rummen var tyvärr stenhårda.
Anmäl det här omdömet
Gidde F. Ensamresenär Sweden, den 31 januari 2010
Centralt i HongKong

Mitt i city med tanke på shopping/restaurangbesök Utmärkt service/vänligthet vid frontdesk.
8
Hotellet ligger mycket centralt. Från mitt rum hade jag en härlig utsikt över hamnen/vattnet. Det var också en skön strandpromenad man kunde flanera längs. Ett jättebra StarBuck kaffé i närheten samt utmärkt italiensk restaurang i nästa kvarter. Rummen var bra, frukostbuffén var utmärkt. Däremot var det onödigt höga priser i restauranger/lobbybar. Samt högljudda damer som sjöng från scenen i lobbybar som omöjliggjorde lugna samtal.
Restaurangtips: Ovanligt trevligt StarBuck-kaffé i närheten. Mkt bra italiensk restaurang i närheten "Al Dente" Wanchai Computer City bara ett par kvarter bort
Anmäl det här omdömet
Wayne C. Affärsresenär Australia, den 30 april 2016
Good but some ongoing let downs.
5,3
There's two things that tarnish my stay here, one is the lack of enough counter staff to handle the peak times. Too many people book tours and arrange other activities at reception causing huge back logs of people trying to check in or out. My solution next time is don't check out and let them send a bill. The other issue is taxis as the waiting area is frequented by non patrons extending the wait time. Those issues aside, great location, very clean nice hotel.
Anmäl det här omdömet
Ing C. Familj med småbarn Malaysia, den 25 april 2016
No free in-room wifi
5,7
The gym, pool, outdoor park was awesome. However, they don't provide free wifi in your room. You can get free wifi access in the lobby area.
Anmäl det här omdömet
Yoo J. Affärsresenär South Korea, den 28 februari 2016
we liked it

location, buffet, view
7,7
we really enjoyed renaissance harborview and the location was perfect. We were there for business trip and the bathroom blind didn't close perfectly so there was hard time going to toillet:(. they missed compliment water on the first day. I tried to expain it to the maid but she didn't understand. She doesn't have to understand the language but at least she should try to listen maybe? However, we enjoyed the hotel. good!!
Anmäl det här omdömet
Yeo L. Affärsresenär Singapore, den 26 februari 2016
good

room, food, customer svc
8
good room, good food, good customer service. recommended
Anmäl det här omdömet
Yeo L. Affärsresenär Singapore, den 26 februari 2016
recommended

room, food, customer svc
8
great room, good food, wonderful customer svc
Anmäl det här omdömet
Nicolas M. Ensamresenär France, den 19 februari 2016
Top comfort and location

Location, view and comfort
9,7
Absolutely perfect
Anmäl det här omdömet
Tze L. Affärsresenär Taiwan, den 3 januari 2016
good

good
10
good
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong KongRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive LoungeRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Balkong/terrassRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive LoungeRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestaurangRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GymRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GymRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GymRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestaurangRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - UtsiktRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestaurangRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - UtsiktRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - LobbyRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - MötesrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - OmgivningarRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - OmgivningarRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - BadrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - BadrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A04