Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel

No. 1 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive Lounge Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Balkong/terrass Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive Lounge Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit
Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gästrum Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Restaurang Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gym Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gym Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Gym Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Restaurang Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Utsikt Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Restaurang
Område: Wanchai Antal rum: 857

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 504 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,8
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (504)
Sortera efter:
Erik J. Affärsresenär Sweden, den 13 april 2013
Litet rum men centralt läge

Läget vid vattnet samt närheten till mässan
6,3
Rumen var väldigt små, hotellet känns lite omodernt men har ett riktigt bra läge.
Anmäl det här omdömet
Mats W. Affärsresenär Sweden, den 18 april 2011
Trevligt hotell med sportmöjligheter

Riktigt fin poolanläggning
7,3
Det bästa med hotellet var helt klart poolområdet, riktigt härligt. Tyvärr var priserna lite höga och personalen klarade inte av att leverera rätt beställning av mat/dryck vid ett flertal tillfällen. Tillgång till tennis och squashbanor var plus, men sängarna på rummen var tyvärr stenhårda.
Anmäl det här omdömet
Gidde F. Ensamresenär Sweden, den 31 januari 2010
Centralt i HongKong

Mitt i city med tanke på shopping/restaurangbesök Utmärkt service/vänligthet vid frontdesk.
8
Hotellet ligger mycket centralt. Från mitt rum hade jag en härlig utsikt över hamnen/vattnet. Det var också en skön strandpromenad man kunde flanera längs. Ett jättebra StarBuck kaffé i närheten samt utmärkt italiensk restaurang i nästa kvarter. Rummen var bra, frukostbuffén var utmärkt. Däremot var det onödigt höga priser i restauranger/lobbybar. Samt högljudda damer som sjöng från scenen i lobbybar som omöjliggjorde lugna samtal.
Restaurangtips: Ovanligt trevligt StarBuck-kaffé i närheten. Mkt bra italiensk restaurang i närheten "Al Dente" Wanchai Computer City bara ett par kvarter bort
Anmäl det här omdömet
Tze L. Affärsresenär Taiwan, den 3 januari 2016
good

good
10
good
Anmäl det här omdömet
Cassandra K. Reste med partner United States of America, den 1 januari 2016
NYE

Great view for fireworks. Club access worth it
9
Anmäl det här omdömet
Hee S. Ensamresenär South Korea, den 20 december 2015
뷰는 good

View
6,3
Anmäl det här omdömet
Sasivimol S. Affärsresenär Thailand, den 23 november 2015
Good location and Good Breakfast

location and breakfast
8
Great location if you have business at HKCEC. Convenience and comfortable but room is small.
Anmäl det här omdömet
Laurent D. Affärsresenär France, den 14 november 2015
Wonderful location

Location, view, service
10
Amazing, couldn't ask for me when you are exhibiting at the convention center downstairs !
Anmäl det här omdömet
Robert L. Affärsresenär Indonesia, den 13 november 2015
best location closest to exhibition

location, convenience & cold air conditioned room
9,3
the room was reasonably sized, I got a room on level 16, the view wasn't too great, as it was facing the construction area but I like the cold aircondition, which is really cold & with a thick puffy blanket makes my sleep very comfortable. this is the best hotel for Hong Kong Exhibition, it's just 1 minute walk connected to the exhibition area (without going outside). this probably my 1st choice of hotel for Hong Kong Exhibition.
Anmäl det här omdömet
Robert L. Affärsresenär Indonesia, den 13 november 2015
best location hotel for exhibition

location, convenience & room size
9
I'm reviewing this on behalf of my brother which stays in level 23. the view was spectacular, the window facing the river or lake just above the exhibition center. it's like the room was inside the spaceship. but the best of all was the convenience to walk to the exhibition center. you won't find better hotel than this for Hong Kong exhibition.
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong KongRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive LoungeRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Balkong/terrassRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Executive LoungeRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - SvitRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestaurangRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GymRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GymRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GymRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestaurangRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - UtsiktRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - RestaurangRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - UtsiktRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - LobbyRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - MötesrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - OmgivningarRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - OmgivningarRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - BadrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - BadrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - GästrumRenaissance Hong Kong Harbour View Hotel Hong Kong - Svit


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C02