eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel

8 Sentosa Gateway, Sentosa, Singapore 098269 (Visa karta)

Boka nu!

Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Gästrum Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Gästrum Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Gästrum Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Gästrum Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Gästrum Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Gästrum Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Gästrum Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Gästrum Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Gästrum Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Badrum Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Badrum Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Badrum Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Badrum Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Hotellet från utsidan
Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Pool Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Pool Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Pool Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Pool Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Gym Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Business Center Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Festvåning Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Festvåning Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Restaurang Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Restaurang
Område: Sentosa Antal rum: 364

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 5412 recensioner

Valuta för pengarna
7,3
Läge
8,4
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (5412)
Sortera efter:
Erik J. Familj med småbarn Sweden, den 28 februari 2013
Perfekt

Hela hotellet kändes riktigt designat och fräscht
9,3
Hotellet var riktigt bra, likaså personalen. Riktigt bra design och stora rum. Bra musik ur högtalare var man än var, lite högre volym än vanligt. Det var inte bara rock som spelades, en mix av olika typer av musik. Perfekt med barn.
Teuku E. Familj med äldre barn Indonesia, den 22 september 2012
hebat

dekat universal
10
amat sangat senang liburan dengan menginap di sini hiburan dan arena main lengkap sekali
Cindy M. Reste med partner Sweden, den 29 juni 2012
Hotell med suveränt poolområde och läge.

Poolen är bland de bästa jag upplevt - stort poolomårde med flera olika pooler. Det finns till och med en pool med egen sandstrand.
10
hotellet ligger på sentosa island, så det ligger inte i singaporecity. men, vill man ha några dagar på sentosa island så ligger hotellet perfekt. du går bara ned för en trapp, så befinner du dig mitt på "torget" med massor av restauranger, universal studios, affärer etc.
Restaurangtips: Det finns massor av bra restauranger på Sentosa Island. En del håller mycket god kvalité. Många restauranger har bra luncherbjudanden.
Elisabeth R. Familj med småbarn Sweden, den 28 mars 2012
Underbar pool!

barnen älskade poolen, vi likaså, samt schysst barpool. Stort rum
7,7
vi bokade deluxe rum med extra säng. 2 vuxna 2 barn, 5 och 7 år gamla. det var 2 stoa sängar så vi hade inte behövt boka och betala för extrasäng. betalade extra för frukost för 2 barn. fich två gratis frukost fär oss vuxna då vi inte fick vårat rum förrän kl 17:00. mycket att välja på vid frukosten, men dyrt om vi hade btalat för oss alla. bra gym öppet 24/7. lobbyn var mycket mörk och spelade hög musik hela tiden, om man störs av det bör man välja ett annat hotell. fick ett bra pris för 2 nätter därför valde vi detta hotell, vilket vi inte ångrar.
Mattias H. Familj med småbarn Sweden, den 10 november 2011
Bra hotell

Poolen
8,3
Vi hade nagra mycket bra natter pa Hard Rock Hotell. Dels darfor att poolen var perfekt for smabarn med konstgjord strand och dels darfor att laget ar valdigt bra pa hotellet med narhet till restauranger, Universal studios och shopping. Hotellet ar fracht och fint och servicen fungerade bra.
Mia E. Familj med småbarn Sweden, den 7 april 2011
Härligt hotell

Nära till Universal Studios och Vivo köpcentrum
8
vi bodde på hardrock hotell och var väldigt nöjda med hotellet. vi ville shoppa och gå på universal studios under vår singapore vistelse och eftersom universal ligger precis brevid hotellet kan jag starkt rekommendera barnfamiljer att bo här. hotellet är snyggt, rent och bra service dock ej gratis wifi och ganska dyrt att köpa till. en annan negativ aspekt var hotellfrukosten som vi blev lite besvikna över, mycket att välja på men mest asiatiska maträtter vilket kändes konstigt att starta dagen på. stort poolområde med en konstgjord strand som var mycket mysig
See T. Familj med småbarn Malaysia, den 19 november 2014
Happy Holiday with Kid

Nearby to major attractions
7,7
Friendly staffs greet upon arrival, our room was not ready due to early arrival so we leave our luggage in hotel lobby. Hotel location nearby to major attractions. When we return in evening they gave us 5th floor with pool view room. The hallways stink and smell moldy but the room was clean & comfortable, room light was a bit dark & no wifi in room. Hard Rock Hotel provide free towel service to swimming pool. Overall this hotel still good but overpriced. We will return to RWS but different hotel.
Siew H. Familj med småbarn Singapore, den 19 november 2014
nice family hotel

location to attractions, swimming pool and mini beach
7,7
The in-room tv and audio is rather poor , on the flip side you dont stay there to watch tv. Although the wardrobe is great since it opens to the bathroom, the bathroom ought to have a closing door as its very noisy when one showers. The noise affects the whole room.
Rina H. Familj med småbarn Australia, den 18 november 2014
Hard Rock Hotel over rated

Locations and attractions for kids
6
I'm not inpress at all! Firstly, I'm que more than 40 mins for check in while holding my baby. So heavy and tired. She bored and start screaming want to go. I think the hotel should give a priority to the family who has a young kids/baby. They can get bored easily. Secondly, the hotel has already charged a lot, it should have a free wi-fi in a room, rather than charge a lot again! Please make a guest feel so convenient and comfy. Thirdly, It's called Hard Rock Hotel, why there's no music channel???? Why there are a lot of news/sport channels? It's good to have a news/sports channel, but I think we need a music channels too! Others like pool, room, cleanness, are good. Hope there will be some improvements. Personally, I don't think I will go back there again. Thank you
Charmaine C. Reste med partner Singapore, den 18 november 2014
crowded hotel with families

room service, location
6,3
check in was horrible! I waited close to half an hour just to check in. It wasn't a long queue but the staff were some what inefficient. The counter staff told me that check in was 3PM, most hotels checked me in early, so this was quite a shock. That said when I returned at 4PM, they told me my room was not ready. 4PM?!!? she wasn't a least bit apologetic at all, despite seeing me drenched in water (we were caught in the rain). There was a room available to us in the end but it ALL THE WAY towards the end of the hallway which was a good 2 minute walk from the lifts. The leather chair in the room was peeling and the cupboards had a funky smell. Room service took close to an hour, but the food was absolutely delicious. Don't think I would stay there again.. but the location's fantastic if you're heading to USS or the aquarium. This hotel is popular with families - lotsa screaming kids running around.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel SingaporeResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - GästrumResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - GästrumResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - GästrumResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - GästrumResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - GästrumResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - GästrumResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - GästrumResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - GästrumResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - GästrumResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - BadrumResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - BadrumResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - BadrumResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - BadrumResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Hotellet från utsidanResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Hotellet från utsidanResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Hotellet från utsidanResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Hotellet från utsidanResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Hotellet från utsidanResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - PoolResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - PoolResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - PoolResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - PoolResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - GymResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Business CenterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FestvåningResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FestvåningResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - RestaurangResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - RestaurangResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Pub/loungeResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - ButikerResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - FritidsfaciliteterResorts World Sentosa - Hard Rock Hotel Singapore - Fritidsfaciliteter

Kundrecensioner - Resorts World Sentosa - Hard Rock Hotel, Singapore

AS-AGWEB-3C01