arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,1
baserat på 60 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 60 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,4

Mats G.
Sverige
27 mars 2014
Trevligt, lugnt, och pitoreskt.
Närheten till centrum, tyst miljö, enkelheten.
Hotellet är bra till, och har de grundkrav som vi sökte.

Stefan B.
Sverige
29 januari 2014
Kanonläge ,mysiga rum, trevlig personal.
rummen sängarna läget
Jättebra, fick rummen före kl12 o det är något vi uppskattade oerhört mycket ,att få packa upp på en gång o ut o "göra" stan.Nära till både shopping o fina resturanger gjorde helgen till en höjdare, tack Rex hotell.

Robert S.
Sverige
09 april 2013
Litet hotell med mycket bra cityläge
Läge mitt i city samt mycket bra personal, rent och välskött
Mycket bra och trevligt hotell mitt i city, nära till shopping, teatrar, restauranger och sevärdheter i Stockholm.

Ulla L.
Sverige
31 oktober 2010
Jag återkommer ofta!
Lagom stort hotell
Har bott på detta hotell ofta och återkommer gärna igen. Då det inte har så många rum ,känns det som personalen är från samma familj.Det är en känsla av familjehotell med allt. Att T-bana ligger alldeles runt hörnet ger också extra plus. 2 minuter sedan är du på Rådmansgatans t-banestation!

Thomas A.
Sverige
14 juni 2010
Mysigt hotell
Personligt och god standard. Inget trassel med något. Fick ett bra och mysigt rum
Vore klokt att lägga om beläggningen på innergården.
Ett trevligt hotell som ligger mycket centralt utan att för den delen ligga vägg i vägg med Centralstationen. Trevlig omgivning med ett flertal barer och restauranger. Lugn gata men ända bara en tvärgata från Sveavägen. Kommer att boka där igen när jag kommer till Stockholm.

LEI K.
Portugal
15 juli 2016
Convenient location
3 mins to subway. Room is not big but cozy. 10mins walk to the main shopping area! Restaurants and bars nearby

Alexander C.
USA
07 juli 2015
Good budget hotel
location,
It was fine. Staff were pleasant and helpful (although at times, not so accurate as to whether a restaurant was open or the ferry location, but no big deal).

Dominic E.
Storbritannien
03 februari 2015
Ok stay in a city which expensive hotels
Location,
The stay was fine. Breakfast was a little sparse, and not much seating at 9am. That said the room was fine, the room was clean and the staff were good. Compared to hotels we stayed in Berlin, Stockholm hotels are much dearer and not anywhere near as good.

Yvonne L.
Singapore
10 januari 2015
nice clean room
clean, near to the subway and you can walk to central in around 10-15 min
The heater in the room was good. Toilet have heated floor. Chamber maid was prompt to clean up your room.

Punyavee C.
Thailand
26 december 2014
Cozy nice place in Stockholm
Room, Breakfast and Staffs
I had a great time there and definitely will come back for sure!