eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Rising Dragon Hotel

61 Hang Be Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem-distriktet - Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

Rising Dragon Hotel Hanoi - Gästrum Rising Dragon Hotel Hanoi - Gästrum Rising Dragon Hotel Hanoi - Gästrum Rising Dragon Hotel Hanoi - Gästrum Rising Dragon Hotel Hanoi - Gästrum Rising Dragon Hotel Hanoi - Gästrum Rising Dragon Hotel Hanoi - Gästrum Rising Dragon Hotel Hanoi - Gästrum Rising Dragon Hotel Hanoi - Gästrum Rising Dragon Hotel Hanoi - Gästrum Rising Dragon Hotel Hanoi - Gästrum Rising Dragon Hotel Hanoi - Gästrum Rising Dragon Hotel Hanoi - Gästrum Rising Dragon Hotel Hanoi - Gästrum Rising Dragon Hotel Hanoi - Gästrum
Område: Hoan Kiem-distriktet - Gamla kvarteren Antal rum: 35
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 605 recensioner

Valuta för pengarna
8,6
Läge
9,0
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
7,5
Alla recensioner (605)
Sortera efter:
Simon S. Reste med partner Sweden, den 24 januari 2013
Bra läge och utmärkt service

Hjälpsamma, rent och trevligt
9,7
Ett perfekt budget boende. Vi betalade natten. För den pengen får du väldigt mycket. De hjälper dig med det mesta. Vi skrev ut papper, taxi, tours osv. Läget är perfekt, mitt i stan och nära till allt som behövs. Vi bokade ytterligare två dagar sen efter att vi varit i Halong Bay. Blev då dessutom uppgraderade till superior rum. Riktigt snällt frukosten är av den bättre klassen då du får välja mellan 7 olika saker. Kan rekommendera detta boendet starkt.
Bengt O. Reste med partner Sweden, den 28 januari 2012
Bra budgethotel med bra läge

Personalen, läget
8,7
Kan inte komma på någon anledning till att inte bo där igen.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Hanoi vimlar av skumma taxibolag. Åk bara med dom företag som rekommenderas av personalen på hotellet.
Ewa B. Gruppresenär Sweden, den 19 november 2011
Mycket trevlig hotell beläggen mitt i gamla staden

Läge, priset, personal
10
mycket trevligt hotell. mycket hjälpsam personal. mycket bra frukost. ligger väldigt centralt. nära till parken, teater, försäljningsställen. massor av restauranger i närheten. fråga gärna personalen så hjälper de gärna med var du vill göra och vart ska man äta. det är ändå så mycket att se att detta blir guld värt.
Ewa B. Gruppresenär Sweden, den 17 november 2011
Prisvärt hotell med bästa lägge

Närheten till allt
10
mycket trevlig hotell och hjälpsam personal. eftersom vi fortsatte till halong bukten, kunde vi lämna en del bagage på hotellet. vi skulle ändå komma hit tillbaka. kunnig personal om hanoi och var man som turist borde göra och äta gott. fråga gärna
Hakan E. Ensamresenär Sweden, den 1 maj 2011
enkelt men charmigt

läget, personalen
9
Bodde på femte våningen utan hiss. Rummet ett tillbygge på taket, men i gengäld stora fönster åt två håll, trots detta tyst om natten pga höjden. vänlig och tillmötesgående personal, adekvat frukost.
Tips: Utmärkt övernattning mellan två flyg, eller för den som vill se Hanoi med tight budget och större intresse av sevärdheterna än hotellet.
Sven Y. Ensamresenär Sweden, den 27 december 2010
Bra hotell

Personalen, städerskorna, väligt bemötande
8,7
Säker förvaring av väskor o dyl, de bar upp väskor och ner de tog hand om mina söner på ett bra sätt, och jag vart mycket nöjd, hotellet ligger mycket bra till
Sightseeing/ tips om sevärdheter: de har alla resor här o bra, tvätten fungerade bra personalen hjälper med allt
Tamsin P. Gruppresenär United Kingdom, den 27 juni 2014
Well looked after very attentive staff

Friendly staff, location, breakfast
8,3
Very good. great breakfast, excellent location, email responses to arrange airport pickup were very quick, friendly staff that spoke very good English.
Ayudi E. Ensamresenär Indonesia, den 11 maj 2014
Room is not good.

location
5,7
No pillow in my room at the first night, when i asked the staff the said they dont have pillow anymore because the room is full .. I dont know how this can happen, and i also found a cockroach in my room.
Claire W. Gruppresenär Ireland, den 7 maj 2014
Rising dragon was fantastic for value for money

Clean Affordable Excellent staff
10
Fantastic. Staff so helpful, would certainly go again
Andrew P. Ensamresenär United Kingdom, den 30 april 2014
Good Location Helpful Staff Room Good But Bit Old

location staff breakfast
8,7
Great Value for money- in the heart of the tourist district- staff were very friendly and helpful

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Rising Dragon Hotel HanoiRising Dragon Hotel Hanoi - GästrumRising Dragon Hotel Hanoi - GästrumRising Dragon Hotel Hanoi - GästrumRising Dragon Hotel Hanoi - GästrumRising Dragon Hotel Hanoi - GästrumRising Dragon Hotel Hanoi - GästrumRising Dragon Hotel Hanoi - GästrumRising Dragon Hotel Hanoi - GästrumRising Dragon Hotel Hanoi - GästrumRising Dragon Hotel Hanoi - GästrumRising Dragon Hotel Hanoi - GästrumRising Dragon Hotel Hanoi - GästrumRising Dragon Hotel Hanoi - GästrumRising Dragon Hotel Hanoi - GästrumRising Dragon Hotel Hanoi - Gästrum


AS-AGWEB-3A03