Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Rome Place Hotel

23/8 Soi Hub-Ek Road, Phuket Road A. Muang, Phuket Stad, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

Rome Place Hotel Phuket - Gästrum Rome Place Hotel Phuket - Gästrum Rome Place Hotel Phuket - Gästrum Rome Place Hotel Phuket - Gästrum Rome Place Hotel Phuket - Gästrum Rome Place Hotel Phuket - Gästrum Rome Place Hotel Phuket - Gästrum Rome Place Hotel Phuket - Gästrum Rome Place Hotel Phuket - Badrum Rome Place Hotel Phuket - Badrum Rome Place Hotel Phuket - Restaurang Rome Place Hotel Phuket - Restaurang Rome Place Hotel Phuket - Hotellet från insidan Rome Place Hotel Phuket - Hotellet från insidan Rome Place Hotel Phuket - Hotellet från insidan Rome Place Hotel Phuket - Hotellet från insidan
Rome Place Hotel Phuket - Hotellet från insidan Rome Place Hotel Phuket - Hotellet från insidan Rome Place Hotel Phuket - Spa Rome Place Hotel Phuket - Spa
Läge: Phuket Stad Antal rum: 72
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,7

från 209 recensioner

Valuta för pengarna
7,3
Läge
7,1
Personal
6,5
Hotellets Skick/Renlighet
6,8
Bekvämligheter på rummet
7,0
Mat/Middag
5,8
Alla recensioner (209)
Gustav J. Reste med partner Sweden, den 18 januari 2012
Hyssat

Bra
7,3
Det var ett bra hotell, ganska låg standard men sett till thailand var det övre medel. Bra trevlig och hjälpsam personal.
Maria S. Ensamresenär Sweden, den 23 januari 2011
Bra läge

Promenadavstånd till centrum, hyfsat rent på rummet, trevlig personal.
5,7
Slitet hotell, ac fungerade dåligt och knappt några fungerande lampor på rummet. Ingen frukostbuffe bara toast, ägg och te/kaffe och ett glas juice. Närhet till centrum med shopping och ett billigt pris väger upp betyg lite grann. Ok för en kväll om man inte är för kräsen.
Lina A. Gruppresenär Sweden, den 10 januari 2011
Prisvärt hotell

Ljust rum, hjälpsam personal
5,7
Helt okej hotell med tanke på priset och funkar för en natt. Ligger bara 5 min från shoppingmallen Robinson. Rummet var ljust och fräscht, dock dålig lampa på toaletten men annars var det okej. Tråkig frukost, men funkar som sagt för en natt.
Marie E. Ensamresenär Sweden, den 11 december 2010
Enkelt hotell

trevlig personal
4,7
Helt ok for ett par natter men inte mera, ligger pa en bakgata inne i phuket town, och man behover ta taxi till det mesta som ar ganska dyrt och krangligt i phuket. Dock gratis buss till festival shoppingcenter som var avsikten. Men langt till bad o ingen pool. Frukosten var usel
Ericson O. Reste med partner Sweden, den 25 november 2010
Centralt hotell med bar rum medan dushen var dålig

Det possitiva var läget. Personalen var bra över lag och det var städat
6,7
Vi behövde ett hotell i Phuket City och ångrar inte valet. Vi hade valt 3 övernattninger. Vi ville sedan till havet så därför stack vi vidare till Nai Yang Beach. platsen valdes även för närheten till flygplatsen.
Restaurangtips: Besök Blue Elephant som är en restaurangskola och som har en matupplevelse som inte går att beskriva.
Linnea I. Reste med partner Sweden, den 7 februari 2010
Första Thairesan.

Vi valde detta hotell hemifrån,och blev ganska nöjda,eftersom det var mitt i city och nära till allt.Hotellpersonalen var vänliga,och det fanns massage på hotellet när man önskade det.Skönt. Vi var i Thailand 3 veckor,och då bodde vi först här,för att återvända sista veckan igen till Rome Place hotel
6,7
Åker man till Thailand för första gången, och inte vill ha lyx i första hand,så är detta ett mycket utmärkt hotell med bra läge i Phuket city.Jag och min fru är båda i sjuttio års åldern,och är inte ute och rör på oss, på kvällar och nätter,därför uppskattade vi att det fanns TV på rummet med c:a kanaler.Vi kommer att återvända till Rome Place hotell igen,och hoppas våra negativa synpunkter är åtgärdade tills dess.
Tips om shopping: Det finns ett stort varuhus,som heter Robinson, strax intill hotellet.Sen finns det även "Basarer" i närheten där man kan shoppa ganska billigt,om man prutar.Det finns även många Optikerbutiker som är duktiga.Vi köpte nya glasögon till halva priset emot Sveriges priser.
Marco G. Reste med partner United Kingdom, den 4 mars 2014
Cheap and confortable.Limited breakfast and wifi

Confortable bed, spacious room, air conditioning, value for money
6,3
We stayed at this hotel just one night before ending our holiday. We needed a place not far from the airport, and back from PhiPhi we decided to sleep here. The hotel has a good value for money. The room was spacious (superior booked) with air con and confy bed. Internet free only in the lobby area. Breakfast included consists in just a couple of items brought to your table.
Gotthard S. Ensamresenär Germany, den 11 oktober 2013
Good Hotel, centrally sitated

Good Place well in the center
7,7
Completely satisfied. The reason for my visit had been the Vegetarian Festival with impressive parades.There are no long ways fro the hotel to the places of interest.
Phamai T. Affärsresenär Thailand, den 11 oktober 2013
I was not impressed with the hotel.

It was close to where we were supposed to be doing work.
5,7
Melissa M. Reste med partner Canada, den 9 oktober 2013
Nice spot to stay for the Vegetarian Festival.

Good Location, Close to some sights, Near shopping.
5,7
While the staff were pretty surly at times, and there wasn't much to speak of in terms of customer service, we managed to enjoy ourselves in Phuket, as we landed there during the Vegetarian Festival which was absolutely fascinating for us as tourists. There are probably other options in terms of where to stay during this event. I would suggest looking elsewhere.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Rome Place Hotel PhuketRome Place Hotel Phuket - GästrumRome Place Hotel Phuket - GästrumRome Place Hotel Phuket - GästrumRome Place Hotel Phuket - GästrumRome Place Hotel Phuket - GästrumRome Place Hotel Phuket - GästrumRome Place Hotel Phuket - GästrumRome Place Hotel Phuket - GästrumRome Place Hotel Phuket - BadrumRome Place Hotel Phuket - BadrumRome Place Hotel Phuket - RestaurangRome Place Hotel Phuket - RestaurangRome Place Hotel Phuket - Hotellet från insidanRome Place Hotel Phuket - Hotellet från insidanRome Place Hotel Phuket - Hotellet från insidanRome Place Hotel Phuket - Hotellet från insidanRome Place Hotel Phuket - Hotellet från insidanRome Place Hotel Phuket - Hotellet från insidanRome Place Hotel Phuket - SpaRome Place Hotel Phuket - Spa


AS-AGWEB-3A05