eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Rongratana Executive Residence

64, Soi Langsuan, Ploenchit Road, Lumpini, Pathumwan, Wireless / Chidlom, Bangkok, Thailand 10330 (Visa karta)

Boka nu!

Rongratana Executive Residence Bangkok - Hotellet från insidan Rongratana Executive Residence Bangkok - Pool Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Hotellet från utsidan Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Gym
Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Badrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Badrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Hotellet från insidan Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Gästrum Rongratana Executive Residence Bangkok - Pool Rongratana Executive Residence Bangkok - Kommunikationer
Område: Wireless / Chidlom Antal rum: 24
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 439 recensioner

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,2
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (439)
Sortera efter:
Tage B. Reste med partner Finland, den 10 augusti 2013
Toppenställe

Läget Rummet Poolen
9
Superbra vistelse i en härlig storstad. Hotellet toppen med vänlig personal samt bra möjlighet till sol och bad på taket.
Jorgen C. Familj med småbarn Sweden, den 10 december 2012
Otroligt prisvärt

Stora och fräscha rum. Billigt. Bra frokost på rummet.
9
För bara 810 sek fick en en hel våning på 80 kvadrat. Barnen fick ett rum och vi ett eget sovrum. Det fanns tre tv apparater med flera internationella kanaler. Frukosten beställs på kvällen och levereras på rummen efter önskad tid.Sängarna är mjuka vilket va skönt efter att ha legat i stenhårda sängar i tre veckor. Det ända på minussidan är poolen som är liten och bara hade en? solstol.
Sook Y. Familj med småbarn Malaysia, den 21 februari 2015
excellent!

good location, friendly stuffs and very nice room.
10
Lenardo S. Familj med småbarn Canada, den 1 februari 2015
awesome stay!

employees where awesome. Rooms were clean and spacious!
9
We really enjoyed our stay. Highly recommend this hotel. Staff was awesome and very helpful.
Carol M. Reste med partner United Kingdom, den 30 januari 2015
great stay

the staff,the room,rooftop garden,
9,7
Sachiko K. Affärsresenär Japan, den 26 januari 2015
small but good atmosphere

Location, good interior, simple service
7,3
This hotel is located in a good area especially for shopping and gourmet. hotel facilities seems old but seems to be in good condition, also good atmosphere of interior. Meals are provided only at room service. Only one inconvenience was there is no information in the room, it was difficult to know about pool & gym, meal service and front phone number.
Becky C. Reste med partner Taiwan, den 25 januari 2015
Location price and clean

Service, location and price
9,3
It's nice and clean hotel with big room. The staff is very nice and friendly. The complimentary breakfast is fantastic. But the only thing not so good is the shower drainage is not working properly.
Juli K. Gruppresenär South Korea, den 15 januari 2015
good
10
Den här gästen har bara poängsatt hotellet och har inte skrivit några kommentarer.
Sarah W. Familj med äldre barn Australia, den 14 januari 2015
Good location

Service
9
Danny Y. Gruppresenär Malaysia, den 11 januari 2015
Best for couple or group of friends/families

Comfortable, Clean and homey
9
One of the best places I have stayed in Bangkok, I travel quite often to Bangkok for business and leisure and I have stayed various boutique, 2-star to 5-star hotels but Rongratana is unique in its way where it gave me an experience where I am in a home instead of hotel (I stayed in four-bedroom suite).

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Rongratana Executive Residence BangkokRongratana Executive Residence Bangkok - Hotellet från insidanRongratana Executive Residence Bangkok - PoolRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - Hotellet från utsidanRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - GymRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - BadrumRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - BadrumRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - Hotellet från insidanRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - GästrumRongratana Executive Residence Bangkok - PoolRongratana Executive Residence Bangkok - KommunikationerRongratana Executive Residence Bangkok - Sevärdheter i närhetenRongratana Executive Residence Bangkok - Sevärdheter i närhetenRongratana Executive Residence Bangkok - Sevärdheter i närheten

Kundrecensioner - Rongratana Executive Residence, Bangkok

AS-AGWEB-3C04