Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Rosedale On The Park
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidan Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Reception Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Reception Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Entré Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Entré Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Entré Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Badrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gym Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Badrum
Område: Causeway Bay Antal rum: 313

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 3318 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,0
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,7
Alla omdömen (3318)
Sortera efter:
Niklas L. Affärsresenär Sweden, den 17 oktober 2014
Centralt bra hotell

Läget, personalen, läget
8
Fungerade mkt bra som vanligt, kommer till Hongkong minst en gång per år och brukar stanna på detta hotel.
Anmäl det här omdömet
Niklas L. Affärsresenär Sweden, den 30 september 2012
Bra hotelll med kanon läge i Hong Kong

Hotellet är relativt enkelt men i god form. gångavstånd till stora delar av downtown. Caseway Bay som hotellet ligger i är fyllt av restauranger klubbar och shopping.
8
Bra hotell med mkt bra läge i HongKong. Tredje eller fjärde gången jag bor på detta hotell och läget är väl det som är avgörande för mig efter en vecka uppe i Kina. Gångavstånd till sevärdeter shopping restauranger och uteliv. Du kan hitta allt från luxuösa bilaffärer till Ikea och Hästens sängar.. var gäller restaurang så gå till Titta som är en tog terass.
Anmäl det här omdömet
Choi C. Familj med äldre barn Portugal, den 6 februari 2016
Small, Convenient Hotel

Convenient, staff friendly and helpful
6,7
easily located hotel, but hotel room and beds too small. The quilt should be bigger
Anmäl det här omdömet
Alexander O. Reste med partner Philippines, den 31 januari 2016
Affordable hotel in the city

Proximity to shopping malls, shopping streets and CBD. We love Rosedale's thoughtfulness - a bottle of wine and cake to celebrate the birthday of my wife.
7,3
It was pleasant but we were out most time of the days we stayed there.
Anmäl det här omdömet
Sze-Zin L. Familj med småbarn Canada, den 30 januari 2016
It's OK

The Staff are great, free shuttle bus service from HK station, and walking distance to time square
6,7
It didn't help with ⅓ elevators being out of service for the 4 nights we were there. Also, the walls can be quite thin at times where we had loud guests next to us for ¾ nights. The shuttle bus station is on the other side of the block, so we had to make our way around from the McDonalds. It was OK, considered it didn't rain. Overall, the staff at every level were terrific and very accommodating. Being HK, you can't really go wrong with its location.
Anmäl det här omdömet
Moolshanker J. Affärsresenär India, den 30 januari 2016
they should improve food. quality

location
7
Good
Anmäl det här omdömet
Wei D. Familj med äldre barn Malaysia, den 28 januari 2016
Value for money

Location; price and breakfast
8
It was good except for the waits at the lift
Anmäl det här omdömet
Priscilla L. Affärsresenär Malaysia, den 24 januari 2016
Great hotel

clean, location, good customer service
8
I had a pleasant stay during my business trip here.
Anmäl det här omdömet
Alexandra F. Familj med småbarn Philippines, den 24 januari 2016
nice hotel but

location
6
it is good. however we were not given a double sized bed
Anmäl det här omdömet
Alvin K. Affärsresenär Singapore, den 23 januari 2016
Great front desk service!

Friendly and efficient check in, clean room and convenient location.
8,3
It was a fabulous stay! And this was my second time with this hotel. At first Agoda mixed up my room type, but the issue was efficiently resolved by a great front desk supervisor by the name of Chris Ng. As an apology for the mixing up, I was up graded to a junior suite room! Hotel is clean and staffs are courteous and helpful. But breakfast can improve with more food varieties. Will be back when visiting Hong Kong.
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - BadrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GymRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Badrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C03