Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Rosedale On The Park
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidan Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Reception Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Reception Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Entré Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Entré Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Entré Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Badrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Badrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gym
Område: Causeway Bay Antal rum: 313
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 2983 omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,0
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,7
Alla omdömen (2983)
Sortera efter:
Niklas L. Affärsresenär Sweden, den 17 oktober 2014
Centralt bra hotell

Läget, personalen, läget
8
Fungerade mkt bra som vanligt, kommer till Hongkong minst en gång per år och brukar stanna på detta hotel.
Niklas L. Affärsresenär Sweden, den 30 september 2012
Bra hotelll med kanon läge i Hong Kong

Hotellet är relativt enkelt men i god form. gångavstånd till stora delar av downtown. Caseway Bay som hotellet ligger i är fyllt av restauranger klubbar och shopping.
8
Bra hotell med mkt bra läge i HongKong. Tredje eller fjärde gången jag bor på detta hotell och läget är väl det som är avgörande för mig efter en vecka uppe i Kina. Gångavstånd till sevärdeter shopping restauranger och uteliv. Du kan hitta allt från luxuösa bilaffärer till Ikea och Hästens sängar.. var gäller restaurang så gå till Titta som är en tog terass.
Mochtar W. Affärsresenär Indonesia, den 23 april 2015
good location near convention centre and shopping

near convention centre and shopping centre
8
Very nice
Soh A. Affärsresenär Malaysia, den 19 april 2015
very convenient

Good lcation, free WiFi, clean
8
I like thelocation which is near to all shopping mall
Rizza L. Familj med småbarn Philippines, den 13 april 2015
Staff speaks English. we enjoyed our stay.

Accommodating staff, they are helpful and attentive to thier guests' needs. Walking distance to most of the places... Safe and secure room kinda small though for superior but all in all, it was a nice
8
We enjoyed our stay. My husband rated the hotel "best." My son likes it as well as. All in all, nice stay. We will recommend the hotel to our friends and would probably go back. We just hope, superior room would be bigger next time.
Cheung B. Familj med äldre barn Hong Kong, den 9 april 2015
very good location

facilities for quick travelers, cleanliness and location
8,7
The room is ok. Although is not big but very clean, comfortable and got everything we need. Near MTR right in the shopping center of causeway bay. good choice.
Jack W. Reste med partner Hong Kong, den 8 april 2015
Very economical

price price and price
9,3
Leo C. Reste med partner Hong Kong, den 7 april 2015
Nice location

Location, staff reaction, tidy
6
The room is a bit small but overall tidy. Breakfast is fair. The location is good and with good view.
Tong S. Ensamresenär Hong Kong, den 6 april 2015
nice hotel

clean, good location, kind staffs
6
Sulistiyono W. Reste med partner Indonesia, den 5 april 2015
clean, good location and value for money

clean, good location, definitely value for money
9,7
Fabulous

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - BadrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - BadrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gym


AS-AGWEB-3C08