eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gym Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidan Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Badrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Entré Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Badrum
Område: Causeway Bay Antal rum: 274
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 2924 recensioner

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,0
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (2924)
Sortera efter:
Niklas L. Affärsresenär Sweden, den 17 oktober 2014
Centralt bra hotell

Läget, personalen, läget
8
Fungerade mkt bra som vanligt, kommer till Hongkong minst en gång per år och brukar stanna på detta hotel.
Niklas L. Affärsresenär Sweden, den 30 september 2012
Bra hotelll med kanon läge i Hong Kong

Hotellet är relativt enkelt men i god form. gångavstånd till stora delar av downtown. Caseway Bay som hotellet ligger i är fyllt av restauranger klubbar och shopping.
8
Bra hotell med mkt bra läge i HongKong. Tredje eller fjärde gången jag bor på detta hotell och läget är väl det som är avgörande för mig efter en vecka uppe i Kina. Gångavstånd till sevärdeter shopping restauranger och uteliv. Du kan hitta allt från luxuösa bilaffärer till Ikea och Hästens sängar.. var gäller restaurang så gå till Titta som är en tog terass.
Hoi C. Ensamresenär China, den 21 februari 2015
Good

Good service, clean and tidy, good location
8,3
Good
Evans L. Reste med partner Hong Kong, den 15 februari 2015
good for value, but not 4 stars

Efficient service
8,3
Hot upgraded to suite (thanks) but the tub was too small for bath, only good for shower. Convenient location, good for its value. But definitely not 4 stars to Asia standards.
Wei D. Reste med partner Malaysia, den 7 februari 2015
Renovation

Breakfast location
6
Not fair to comment because it was under renovation and the place was a mess. Room i had was small and run down anyway.
Roderic S. Reste med partner Philippines, den 26 januari 2015
Ok

Location cleanliness value
6,7
Pleasant
Gong W. Gruppresenär Singapore, den 26 januari 2015
Convenient

Central to shopping centre
9
Value for money
Chanakarn S. Reste med partner Thailand, den 11 januari 2015
very good hotel special as a service

1. clean 2. best service 3. suitable price
10
Every thing is perfect just around their is many thing the room just built as a long time so it not modern but very clean stuff is very good perform they powerful of work . I recommend it if you would like to stay at causeway bay.
U C. Reste med partner Macau, den 11 januari 2015
reasonable rate

location, value, cleanliness
6
ok
Wan K. Reste med partner Hong Kong, den 9 januari 2015
It's ok

The staff is really helpful and polite; it's easy to reach the hotel by public transport
7
We had requsted for a hotel room which should be in the higher floors, unfortunately Rosedale was renovating so that we could only get a room in lower floor. Although the staff told me that we were not near to the renovation, we still could hear the noise. Except this critic point, the hotel is fine!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungeRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungeRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GymRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungeRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungeRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - BadrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - BadrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - BadrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - BadrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GymRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Entré

Kundrecensioner - Rosedale Hotel Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3B06