Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Rosedale On The Park
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidan Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Reception Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Reception Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Entré Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Entré Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Entré Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Badrum Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gym Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Badrum
Område: Causeway Bay Antal rum: 313
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 3122
omdömen

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,0
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,7
Alla omdömen (3122)
Sortera efter:
Niklas L. Affärsresenär Sweden, den 17 oktober 2014
Centralt bra hotell

Läget, personalen, läget
8
Fungerade mkt bra som vanligt, kommer till Hongkong minst en gång per år och brukar stanna på detta hotel.
Anmäl det här omdömet
Niklas L. Affärsresenär Sweden, den 30 september 2012
Bra hotelll med kanon läge i Hong Kong

Hotellet är relativt enkelt men i god form. gångavstånd till stora delar av downtown. Caseway Bay som hotellet ligger i är fyllt av restauranger klubbar och shopping.
8
Bra hotell med mkt bra läge i HongKong. Tredje eller fjärde gången jag bor på detta hotell och läget är väl det som är avgörande för mig efter en vecka uppe i Kina. Gångavstånd till sevärdeter shopping restauranger och uteliv. Du kan hitta allt från luxuösa bilaffärer till Ikea och Hästens sängar.. var gäller restaurang så gå till Titta som är en tog terass.
Anmäl det här omdömet
Daniel W. Reste med partner Macau, den 23 augusti 2015
Should be improved

Lo cat ion
6,3
50/50
Anmäl det här omdömet
Flora K. Ensamresenär Canada, den 19 augusti 2015
So far is ok only.

near shopping mall, near the park, near the library.
5,7
So far is ok. But I will not go again.
Anmäl det här omdömet
Guan S. Affärsresenär Malaysia, den 18 augusti 2015
highly rated

Location, Price and cleaniness
7,7
Pleasant, good for business trip..
Anmäl det här omdömet
Kelly W. Familj med äldre barn Malaysia, den 16 augusti 2015
Excellent!!

Staff, location, hotel condition
8,3
The best thing that i love about this hotel is the staff. As we all heard about how impolite hong kong people tend to be, the staff, especially Ms. Rebecca Leung & Mr. Ken Ma from this hotel showed exceptional which made me feel so warmth about. Even my stay in Cosmopolitan before the staff were unfriendly and impatient. The hotel is located in between MRT Causewaybay station and Tin Hou station which is very convenience to go either way for transportation. Also, the hotel condition is clean and classy. Basically i cant find any flaw about this hotel. Definitely will be back for its value of money! I love this hotel so much!
Anmäl det här omdömet
Pui T. Reste med partner Malaysia, den 9 augusti 2015
Disappointed stay
4,3
Disappointed stay where rooms are smelly and old, lifts are slow and always full (require to wait for a few rounds to get in), staffs are not really helpful
Anmäl det här omdömet
Gordon F. Ensamresenär United Kingdom, den 9 augusti 2015
Good value for money

Comfort Value Location
9,3
Met our needs
Anmäl det här omdömet
Yvonne C. Reste med partner Singapore, den 2 augusti 2015
Adequate in town

Staffs attitude
6,7
The staffs were all friendly and courteous. The rooms are small but adequate. As I think the hotel is of some age, the musky smell was pretty strong when we opened the room door.
Anmäl det här omdömet
Gordon F. Reste med partner United Kingdom, den 2 augusti 2015
Comfortable

Location, price and comfort
9,7
Only a short time there over night
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - BadrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GymRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Badrum

Kundrecensioner - Rosedale Hotel Hong Kong, Hong Kong

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06