Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 3540 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,0
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,7
Alla omdömen (3540)
Sortera efter:
Maria L. Reste med partner Sweden, den 28 januari 2016
Bra hotell men kallt och med vissa brister

Personalen, sängen, läget
6,7
Bra hotell med centralt läge, dock en liten bit att gå till tunnelbana. Väldigt vänlig personal. Vi hade oturen att komma när det var kallt ute, hotellet har ingen uppvärmning och vårt rums temperatur var ca 15 C. Bra säng som vi sov gott i med tjocka täcken, men trångt,litet iskallt badrum. Alldeles för få hissar i förhållande till antal rum. Vid frukosttid kunde vi få vänta 15 - 20 minuter för att få plats i en hiss. Rummen inkl badrummet behöver moderniseras.
Niklas L. Affärsresenär Sweden, den 17 oktober 2014
Centralt bra hotell

Läget, personalen, läget
8
Fungerade mkt bra som vanligt, kommer till Hongkong minst en gång per år och brukar stanna på detta hotel.
Niklas L. Affärsresenär Sweden, den 30 september 2012
Bra hotelll med kanon läge i Hong Kong

Hotellet är relativt enkelt men i god form. gångavstånd till stora delar av downtown. Caseway Bay som hotellet ligger i är fyllt av restauranger klubbar och shopping.
8
Bra hotell med mkt bra läge i HongKong. Tredje eller fjärde gången jag bor på detta hotell och läget är väl det som är avgörande för mig efter en vecka uppe i Kina. Gångavstånd till sevärdeter shopping restauranger och uteliv. Du kan hitta allt från luxuösa bilaffärer till Ikea och Hästens sängar.. var gäller restaurang så gå till Titta som är en tog terass.
Hoi E. Ensamresenär Hong Kong, den 24 maj 2016
tidy room
6,7
among hotels on hk island, the rooms in this hotel is relatively spacious and very tidy. the location is good with plenty of dining venues in 15-20 mins' walk. relatively limited choices in the buffet breakfast but acceptable given it was included in the room rate.
Varun G. Affärsresenär India, den 23 maj 2016
Nice
6,7
Nice
Mariana M. Familj med småbarn Indonesia, den 23 maj 2016
Good value for money
5
The hotel is clean, location quite ok.
Raymond H. Reste med partner Hong Kong, den 15 maj 2016
Its good value for money
5,3
Given its price, its a good place to be in terms of price and location
Khim K. Ensamresenär Singapore, den 9 maj 2016
Nice and Clean
6,7
and very economical choice.
Ka L. Ensamresenär Hong Kong, den 9 maj 2016
Highly Accessible
4,7
It's near the library, easy to find !
Tan S. Reste med partner Singapore, den 8 maj 2016
Room too small. Lift too slow & too small
3,7
Need to upgrade the lift. Too many complain on this.
1 - 3 av 3 omdömen
Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - BadrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GymRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - BadrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A07