Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 3495 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,0
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,7
Alla omdömen (3495)
Sortera efter:
Maria L. Reste med partner Sweden, den 28 januari 2016
Bra hotell men kallt och med vissa brister

Personalen, sängen, läget
6,7
Bra hotell med centralt läge, dock en liten bit att gå till tunnelbana. Väldigt vänlig personal. Vi hade oturen att komma när det var kallt ute, hotellet har ingen uppvärmning och vårt rums temperatur var ca 15 C. Bra säng som vi sov gott i med tjocka täcken, men trångt,litet iskallt badrum. Alldeles för få hissar i förhållande till antal rum. Vid frukosttid kunde vi få vänta 15 - 20 minuter för att få plats i en hiss. Rummen inkl badrummet behöver moderniseras.
Anmäl det här omdömet
Niklas L. Affärsresenär Sweden, den 17 oktober 2014
Centralt bra hotell

Läget, personalen, läget
8
Fungerade mkt bra som vanligt, kommer till Hongkong minst en gång per år och brukar stanna på detta hotel.
Anmäl det här omdömet
Niklas L. Affärsresenär Sweden, den 30 september 2012
Bra hotelll med kanon läge i Hong Kong

Hotellet är relativt enkelt men i god form. gångavstånd till stora delar av downtown. Caseway Bay som hotellet ligger i är fyllt av restauranger klubbar och shopping.
8
Bra hotell med mkt bra läge i HongKong. Tredje eller fjärde gången jag bor på detta hotell och läget är väl det som är avgörande för mig efter en vecka uppe i Kina. Gångavstånd till sevärdeter shopping restauranger och uteliv. Du kan hitta allt från luxuösa bilaffärer till Ikea och Hästens sängar.. var gäller restaurang så gå till Titta som är en tog terass.
Anmäl det här omdömet
Chaulada G. Affärsresenär Thailand, den 30 april 2016
Small room with Handy phone
3,7
The downside: As expect small room but it's ok. Our group check in took more than 30 mins (5 rooms). Breakfast the same for 2 days and tasteless. Room 1113 need to clean phone pad and shower connection was leaking. Good things: Hotel lobby smell nice and clean :) Concierge very helpful and give good suggestion. Hotel provide "Handy phone" for free & carry around with free local call and to contact among our group. It's said free international call but we didn't try. This phone have promotion on many ticket i.e. Airport express which we use for buying AE back to airport with a discount offer at 30%. Location is good with a walking distant to shopping area very near by. Suggestion: Variety choice for ABF.
Anmäl det här omdömet
Zhenmiao P. Affärsresenär China, den 27 april 2016
Convenient and Hospitality
6,7
The location was just great, very convenient to airport and city center. The stuff there are hospitality. Was a wonderful stay there.
Anmäl det här omdömet
Leung M. Reste med partner Hong Kong, den 26 april 2016
Value for money
6,3
Found that sometimes can get valuable price by make reservation at agoda for room with breakfast. The room is relatively spacious compare with other hotels in Hong Kong. Location around 7-8 mins to MTR station. Staffs are nice and helpful. Room is cozy and clean. Will surely come back next time.
Anmäl det här omdömet
Karl S. Affärsresenär Philippines, den 25 april 2016
Good stay
5,3
Perfect
Anmäl det här omdömet
Jaikishin G. Reste med partner Indonesia, den 25 april 2016
Nice
5,3
Nice
Anmäl det här omdömet
Michael J. Familj med småbarn Philippines, den 24 april 2016
Value for Money Hotel
5,7
Priced reasonably, near Causeway Bay Busy streets
Anmäl det här omdömet
Andrias H. Affärsresenär Indonesia, den 24 april 2016
Cozy
6,3
Cozy Hotel in Causeway Bay
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntréRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - BadrumRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GymRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Badrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B02