eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Rosedale On The Park Hotel

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gästrum Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gästrum Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gästrum Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Svit Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Mötesrum Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gästrum Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Badrum Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gästrum Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gästrum Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gästrum Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/lounge Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/lounge Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gym Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gästrum
Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/lounge Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gästrum Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gästrum Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/lounge Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gästrum Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Lobby Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Reception Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Svit Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Svit Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Svit Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Badrum Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Svit
Område: Causeway Bay Antal rum: 274
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 2888 recensioner

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,0
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (2888)
Sortera efter:
Niklas L. Affärsresenär Sweden, den 17 oktober 2014
Centralt bra hotell

Läget, personalen, läget
8
Fungerade mkt bra som vanligt, kommer till Hongkong minst en gång per år och brukar stanna på detta hotel.
Niklas L. Affärsresenär Sweden, den 30 september 2012
Bra hotelll med kanon läge i Hong Kong

Hotellet är relativt enkelt men i god form. gångavstånd till stora delar av downtown. Caseway Bay som hotellet ligger i är fyllt av restauranger klubbar och shopping.
8
Bra hotell med mkt bra läge i HongKong. Tredje eller fjärde gången jag bor på detta hotell och läget är väl det som är avgörande för mig efter en vecka uppe i Kina. Gångavstånd till sevärdeter shopping restauranger och uteliv. Du kan hitta allt från luxuösa bilaffärer till Ikea och Hästens sängar.. var gäller restaurang så gå till Titta som är en tog terass.
Chanakarn S. Reste med partner Thailand, den 11 januari 2015
very good hotel special as a service

1. clean 2. best service 3. suitable price
10
Every thing is perfect just around their is many thing the room just built as a long time so it not modern but very clean stuff is very good perform they powerful of work . I recommend it if you would like to stay at causeway bay.
U C. Reste med partner Macau, den 11 januari 2015
reasonable rate

location, value, cleanliness
6
ok
Wan K. Reste med partner Hong Kong, den 9 januari 2015
It's ok

The staff is really helpful and polite; it's easy to reach the hotel by public transport
7
We had requsted for a hotel room which should be in the higher floors, unfortunately Rosedale was renovating so that we could only get a room in lower floor. Although the staff told me that we were not near to the renovation, we still could hear the noise. Except this critic point, the hotel is fine!
Jap S. Familj med äldre barn Indonesia, den 8 januari 2015
Small Room

Cleanliness, location, service
6
Chen D. Ensamresenär Singapore, den 8 januari 2015
holiday in hongkong

room was spacious, location was near mtr and other modes of transport is within walking distance
7,3
Overall experience was good. Only thing that for 2 days there was milky water coming out of the taps and so that was horrible.
Thomas K. Affärsresenär United States of America, den 6 januari 2015
Good basic hotel

Comfortable, Quiet, Clean
8
I stay here often as the value is good. Fitness room is unfit, otherwise all good.
Wen T. Reste med partner Hong Kong, den 5 januari 2015
The room is a little bit small, the others are OK.

Location , staff performance, cleanliness.
8
OK!
Wee S. Familj med äldre barn Malaysia, den 4 januari 2015
YNWA

Good location, fairly large rooms, helpful counter staff
7,3
Good overall

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Rosedale On The Park Hotel Hong KongRosedale On The Park Hotel Hong Kong - GästrumRosedale On The Park Hotel Hong Kong - GästrumRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRosedale On The Park Hotel Hong Kong - GästrumRosedale On The Park Hotel Hong Kong - SvitRosedale On The Park Hotel Hong Kong - MötesrumRosedale On The Park Hotel Hong Kong - GästrumRosedale On The Park Hotel Hong Kong - BadrumRosedale On The Park Hotel Hong Kong - GästrumRosedale On The Park Hotel Hong Kong - GästrumRosedale On The Park Hotel Hong Kong - GästrumRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/loungeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/loungeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - GymRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanRosedale On The Park Hotel Hong Kong - GästrumRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/loungeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - GästrumRosedale On The Park Hotel Hong Kong - GästrumRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/loungeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - GästrumRosedale On The Park Hotel Hong Kong - LobbyRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ReceptionRosedale On The Park Hotel Hong Kong - SvitRosedale On The Park Hotel Hong Kong - SvitRosedale On The Park Hotel Hong Kong - SvitRosedale On The Park Hotel Hong Kong - BadrumRosedale On The Park Hotel Hong Kong - SvitRosedale On The Park Hotel Hong Kong - SvitRosedale On The Park Hotel Hong Kong - SvitRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Svit

Kundrecensioner - Rosedale On The Park Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B04