eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet från utsidan Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum
Område: Chang Moi Antal rum: 135
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 2005 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,5
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,1
Alla recensioner (2005)
Sortera efter:
Ulf L. Ensamresenär Sweden, den 15 september 2014
Bra hotell

Trevlig personal, bra rum,prisvärt.
8,3
Trevligt vistelse med bra personal som tog bra hand om mig.
Ulf L. Ensamresenär Sweden, den 28 juni 2013
Skönt och rofyllt

Personalen, rummet och läget
9,3
Det har varit mycket lugnt och skönt med hjälpsam personal
Junichi H. Reste med partner Sweden, den 27 mars 2013
det var ett bra hotel

det fanns internet
7,3
Junichi H. Reste med partner Sweden, den 20 mars 2013
det fanns bra hotel

det fanns bra och billiga mat ställen
7,7
Andreas G. Reste med partner Sweden, den 16 januari 2013
Bra läge och stora rum!

bra läge, stora rum, rent
8,7
Stannade på detta hotell i drygt en vecka. Prisvänligt, rent, bra läge och stora rum. Minus var att vattnet i duschen rann ut sakta. Hissarna är farliga för barn, slår igen hårt precis när de har öppnats så man måste springa in snabbt för att inte klämma sig. Jobbigt täcke - filt mellan två lakan. Seven eleven precis runt hörnet.
Tips om shopping: Secondhandaffärer finns åt vänster när man går ut från hotellet.
Henrik D. Ensamresenär Sweden, den 16 december 2012
OK hotell med lite avsides läge

Ganska bra värde för pengarna
6
Jag har bott på flertal hotell runt Chiang Mai, detta är prisvärt om du kan boka ett rum för max 150kr, annars finns det många bättre hotell för de pengarna. Rummen är helt ok, bra utrymme, rent. Finns fungerande trådlöst Internet. Hotellet ligger ganska avsides men det går att promenera in till gamlestan, gå till andra sidan vallgraven. Annars kan man åka tuk tuk (ca 60 bath) eller rödbuss 20 bath in till Tha Pae gate, centralt läge.
Hasse S. Reste med partner Sweden, den 26 februari 2011
Stort rent hotell trevlig personal

Rymliga rena rum. Internet i lobbyn. Personalen mycket hjälpsamma.
7,3
Vi gick till fots varje dag för att se oss omkring.Hotellet ligger inte mitt i händelsernas centrum i stadskärnan utan något avsides. Skulle nog överväga ett boende innanför vallgraven vid ett nästa besök. Det är ca 15 min. promenad dit. Inte mycket men samma väg gånger två för varje promenad känns ointressant. Hotellet i sig helt ok och prisvärt men läget ngt i utkant.
Robert P. Ensamresenär United States of America, den 21 december 2014
Looks old but comfortable and clean.

cleanses and friendly staff.
6,3
Good. The dogs were barking next building over and I complain to the hotel. They moved me up a floor which helped a little.
Klaus B. Ensamresenär Germany, den 13 december 2014
good choice if offer below 500 bht

good size rooms
7,3
I stay here quite often as the location suits me.rooms are of good size. Prices are up and down a lot sometimes more than double compared to promotion offers. Balcony are closed by glass so there is no real fresh airflow
Prannutcha W. Familj med äldre barn Thailand, den 7 december 2014
Not too bad

Location
5,3
Good location Need more clean

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet från utsidanRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum

Kundrecensioner - Royal Panerai Hotel Chiangmai, Chiang Mai

AS-AGWEB-3A02