eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet från utsidan Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Reception Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Trädgård Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gästrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Lobby Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet från utsidan
Område: Chang Moi Antal rum: 135
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 2055 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,5
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,1
Alla recensioner (2055)
Sortera efter:
Ulf L. Ensamresenär Sweden, den 15 september 2014
Bra hotell

Trevlig personal, bra rum,prisvärt.
8,3
Trevligt vistelse med bra personal som tog bra hand om mig.
Ulf L. Ensamresenär Sweden, den 28 juni 2013
Skönt och rofyllt

Personalen, rummet och läget
9,3
Det har varit mycket lugnt och skönt med hjälpsam personal
Junichi H. Reste med partner Sweden, den 27 mars 2013
det var ett bra hotel

det fanns internet
7,3
Junichi H. Reste med partner Sweden, den 20 mars 2013
det fanns bra hotel

det fanns bra och billiga mat ställen
7,7
Andreas G. Reste med partner Sweden, den 16 januari 2013
Bra läge och stora rum!

bra läge, stora rum, rent
8,7
Stannade på detta hotell i drygt en vecka. Prisvänligt, rent, bra läge och stora rum. Minus var att vattnet i duschen rann ut sakta. Hissarna är farliga för barn, slår igen hårt precis när de har öppnats så man måste springa in snabbt för att inte klämma sig. Jobbigt täcke - filt mellan två lakan. Seven eleven precis runt hörnet.
Tips om shopping: Secondhandaffärer finns åt vänster när man går ut från hotellet.
Henrik D. Ensamresenär Sweden, den 16 december 2012
OK hotell med lite avsides läge

Ganska bra värde för pengarna
6
Jag har bott på flertal hotell runt Chiang Mai, detta är prisvärt om du kan boka ett rum för max 150kr, annars finns det många bättre hotell för de pengarna. Rummen är helt ok, bra utrymme, rent. Finns fungerande trådlöst Internet. Hotellet ligger ganska avsides men det går att promenera in till gamlestan, gå till andra sidan vallgraven. Annars kan man åka tuk tuk (ca 60 bath) eller rödbuss 20 bath in till Tha Pae gate, centralt läge.
Hasse S. Reste med partner Sweden, den 26 februari 2011
Stort rent hotell trevlig personal

Rymliga rena rum. Internet i lobbyn. Personalen mycket hjälpsamma.
7,3
Vi gick till fots varje dag för att se oss omkring.Hotellet ligger inte mitt i händelsernas centrum i stadskärnan utan något avsides. Skulle nog överväga ett boende innanför vallgraven vid ett nästa besök. Det är ca 15 min. promenad dit. Inte mycket men samma väg gånger två för varje promenad känns ointressant. Hotellet i sig helt ok och prisvärt men läget ngt i utkant.
Goon-Loong L. Reste med partner United States of America, den 22 januari 2015
Comfy bed, Clean sheets, Away from night markets

Comfy bed, Clean sheets, Cabbies know the name
7
Bed was comfy with clean sheets. No bugs or roaches seen. Far from night markets. No onsite massage facility. WIFI not reliable; staff had to frequently reset router. Only one food shop next door (within walking range). 7-11 nearby. Staff won't help with getting cab to airport.
Simon M. Affärsresenär United Kingdom, den 11 januari 2015
Has seen better days

The staff were helpful including the cleaning personnel.Checkin was easy.
6,3
I booked an extra room then asked for another bed, within ten minutes two staff supplied everything including soap & towels. The one down side for me was I needed good internet which this was not,very intermittent at best.Some very noisy i think Chinese in the corridors were abit of a pain.There is a 7 / 11 just out on the road . It"s about a 15 min walk to town along the moat,though be very careful crossing the roads !! If you can get the room for 500B or under that about what its worth. Not forgetting the tax & service charge thats added !
Kwang N. Reste med partner Malaysia, den 10 januari 2015
It is an old hotel

Cheap offer
4
The hotel is very old, and it is not close to either old city or night bazaar. Honestly there are many more options.The hotel is old fashioned, hot shower sometimes failed, but fortunately it as clean.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet från utsidanRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - ReceptionRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - TrädgårdRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GästrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - LobbyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet från utsidan

Kundrecensioner - Royal Panerai Hotel Chiangmai, Chiang Mai

AS-AGWEB-3B04