eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel

3 Sawatdirak Road, Patong Beach, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa karta)

Boka nu!

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pool Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Utsikt Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Lobby Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum
Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Badtunna Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurang Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Badrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Badrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gym
Område: Patong Antal rum: 38
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 853 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
9,0
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (853)
Sortera efter:
Sari A. Reste med partner Finland, den 29 mars 2013
Nära till stranden, restaurangerna och shopping.

Stora rum, svalkande pool och lugnt omkring hotellet.
8
Christer A. Reste med partner Sweden, den 25 augusti 2012
Mysigt hotell mitt i Patong

Trevligt ,rent, härlig frukostrestaurang
9
Ett underbart Thaihotell ! Rekommenderas ! Du har allt inom några minuter ! Rent snyggt och god mat.
Robert S. Reste med partner Sweden, den 13 maj 2012
Fantastikt läge...Lungt och skönt!

Tystnaden Läget Frukosten
10
Marie E. Familj med äldre barn Sweden, den 14 december 2011
Bra läge och fint hotellområde

Ligger mycket centralt. Trevlig och tillmötesgående personal.
8
Hotellet är i stort bra vad gäller det mesta. Vi bodde i markplan i någon typ av bungalow. Hotellområdet är mycket fint inbäddat i grönska. Lungt och relativt tyst trots det centala läget. Frukosten är med thailändska mått, bra.
Ulf L. Ensamresenär Sweden, den 17 februari 2011
Ett mycket trivsamt hotell och med en underbar per

Närheten till bad ochrestaurang
10
Detta var femte gången jag har bott på hotellet och jag trivs utmärkt både med rummen personalen och maten. Jag kan inte tänka mig att bo någon annan stans i Patong.
Restaurangtips: Hotellet har flera restauranger och utanför portarna finns ytterligare 15 på en radie av 100 meter
Georga D. Reste med partner Australia, den 10 januari 2015
Great location, clean room, I would stay again

cleanliness, location and room in good condition
8
This hotel is in a great location. There is a mosque next door and 430am prayer does emit quiet loudly from the speaker. Apart from this, it is a quiet location. I found the staff to be reasonably friendly. If I was to visit Phi phi again I would stay at Long Beach, although I recommend this hotel for its cleanliness and value.
Jiahong W. Reste med partner China, den 28 december 2014
Not good inside, expensive in trvel season

Nice location, good appearace
6,7
Tadahiko Y. Ensamresenär Japan, den 26 oktober 2014
comvenient and clean

near bangla, near beach,friendly staff
6,3
just ok, air conditioner is very loud.
Takeshi K. Ensamresenär Japan, den 11 oktober 2014
PRETTY

The lady working in reception is pretty
9,7
Almost excellent !
Ronald P. Reste med partner Australia, den 7 oktober 2014
Patong hidaway

Location of room. Design of room and hotel. Coolness of swimming pool
6,7
On first sight the hotel timber architecture and the garden setting was magnificent ( a real Thai feel ) however the restaurant attached which had a large Italian and Thai menu had no stock and offered very little I could not recommend eating there, the hotel staff were advised twice that our room had leaks from the roof especially into the toilet but it was never fixed. Then there were the rats I have never stayed anywhere in Asia and seen so many rats wandering through any resort as I did here and they were big and had little fear even though there was plenty of cats running around as well. (The cats did not bother us ) All in all I was very impressed with the design of both the hotel and our room which was bungalow 501 opposite the pool, the location was close to the beach, Patong night life and Jung Ceylon but once inside you could be a million miles away.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel PhuketRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - PoolRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - UtsiktRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BadtunnaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BadrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BadrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GymRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från insidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - ReceptionRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BufféRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OmgivningarRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - LekplatsRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BufféRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BufféRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GymRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GymRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GymRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - MötesrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Badrum

Kundrecensioner - Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3B02