Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel

3 Sawatdirak Road, Patong Beach, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa på karta)

Boka nu!

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pool Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Utsikt Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Lobby Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Badrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurang Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Badrum
Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Badrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Buffé Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från insidan Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Buffé Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurang Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurang Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurang Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurang Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från insidan Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurang Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Omgivningar Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Omgivningar
Område: Patong Antal rum: 38

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 962 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,1
Läge
9,0
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,3
Alla omdömen (962)
Sortera efter:
Sari A. Reste med partner Finland, den 29 mars 2013
Nära till stranden, restaurangerna och shopping.

Stora rum, svalkande pool och lugnt omkring hotellet.
8
Anmäl det här omdömet
Christer A. Reste med partner Sweden, den 25 augusti 2012
Mysigt hotell mitt i Patong

Trevligt ,rent, härlig frukostrestaurang
9
Ett underbart Thaihotell ! Rekommenderas ! Du har allt inom några minuter ! Rent snyggt och god mat.
Anmäl det här omdömet
Robert S. Reste med partner Sweden, den 13 maj 2012
Fantastikt läge...Lungt och skönt!

Tystnaden Läget Frukosten
10
Anmäl det här omdömet
Marie E. Familj med äldre barn Sweden, den 14 december 2011
Bra läge och fint hotellområde

Ligger mycket centralt. Trevlig och tillmötesgående personal.
8
Hotellet är i stort bra vad gäller det mesta. Vi bodde i markplan i någon typ av bungalow. Hotellområdet är mycket fint inbäddat i grönska. Lungt och relativt tyst trots det centala läget. Frukosten är med thailändska mått, bra.
Anmäl det här omdömet
Ulf L. Ensamresenär Sweden, den 17 februari 2011
Ett mycket trivsamt hotell och med en underbar per

Närheten till bad ochrestaurang
10
Detta var femte gången jag har bott på hotellet och jag trivs utmärkt både med rummen personalen och maten. Jag kan inte tänka mig att bo någon annan stans i Patong.
Restaurangtips: Hotellet har flera restauranger och utanför portarna finns ytterligare 15 på en radie av 100 meter
Anmäl det här omdömet
Roy P. Ensamresenär United Kingdom, den 29 januari 2016
Royal Phawadee Review

Location. Friendly Staff. Gardens
6,3
There was major construction work going on next door and sometimes throughout the night. I went for a better room this time but the plumbing was still poor. My room was upgraded for the last night due to flooding and the new room was excellent all round - why couldn't I have been given a better room at the start of my stay. The rooms I have stayed in are rather run down and the plumbing seems to be poorly maintained.
Anmäl det här omdömet
Nik Z. Familj med småbarn Malaysia, den 2 januari 2016
charming little village resort in a good location

location, nice village feel, clean
5,7
Overall was good. However Need to have a lift to go to top floors, should have a variety of breakfast buffet service, wifi can be a bit slow, pool wasnt really maintained well n not tht clean
Anmäl det här omdömet
Bastiaan I. Familj med äldre barn China, den 29 december 2015
beach holiday

spacious rooms, comfortable beds, easy acces to beach and restaurants
8
Anmäl det här omdömet
Brian L. Reste med partner Australia, den 26 december 2015
our stay at royal phawadee village

staff, always more than helpfull, generous room size, location
8
great,staff always very attentive,with all the building projects happening around them, it was hardly noticable.the only area that needed more attention was the pool water quality
Anmäl det här omdömet
Mohammad K. Gruppresenär Singapore, den 23 december 2015
Toilet

Swimming pool, big rooms and convenient area
5
My stay was awesome there.. But the water for showering in the toilet was like for washing your feet.. Even though the technician came to repair it, came out the same..
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel PhuketRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - PoolRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - UtsiktRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BadrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BadrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BadrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BufféRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från insidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BufféRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från insidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OmgivningarRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OmgivningarRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GymRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OmgivningarRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OmgivningarRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GymRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - ReceptionRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OmgivningarRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OmgivningarRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OmgivningarRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OmgivningarRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OmgivningarRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - PoolRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - ReceptionRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OmgivningarRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Balkong/terrassRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GymRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GymRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Balkong/terrassRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - ReceptionRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - SpaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - PlanlösningRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - PoolRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pool


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B08