Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel

3 Sawatdirak Road, Patong Beach, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa på karta)

Boka nu!

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Omgivningar Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pool Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pool Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pool Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pool Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Utsikt Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Lobby Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Lobby Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pool Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum
Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Badrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Badtunna Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gästrum Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurang
Område: Patong Antal rum: 38
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 886 omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
9,0
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,4
Alla omdömen (886)
Sortera efter:
Sari A. Reste med partner Finland, den 29 mars 2013
Nära till stranden, restaurangerna och shopping.

Stora rum, svalkande pool och lugnt omkring hotellet.
8
Christer A. Reste med partner Sweden, den 25 augusti 2012
Mysigt hotell mitt i Patong

Trevligt ,rent, härlig frukostrestaurang
9
Ett underbart Thaihotell ! Rekommenderas ! Du har allt inom några minuter ! Rent snyggt och god mat.
Robert S. Reste med partner Sweden, den 13 maj 2012
Fantastikt läge...Lungt och skönt!

Tystnaden Läget Frukosten
10
Marie E. Familj med äldre barn Sweden, den 14 december 2011
Bra läge och fint hotellområde

Ligger mycket centralt. Trevlig och tillmötesgående personal.
8
Hotellet är i stort bra vad gäller det mesta. Vi bodde i markplan i någon typ av bungalow. Hotellområdet är mycket fint inbäddat i grönska. Lungt och relativt tyst trots det centala läget. Frukosten är med thailändska mått, bra.
Ulf L. Ensamresenär Sweden, den 17 februari 2011
Ett mycket trivsamt hotell och med en underbar per

Närheten till bad ochrestaurang
10
Detta var femte gången jag har bott på hotellet och jag trivs utmärkt både med rummen personalen och maten. Jag kan inte tänka mig att bo någon annan stans i Patong.
Restaurangtips: Hotellet har flera restauranger och utanför portarna finns ytterligare 15 på en radie av 100 meter
Norizan O. Reste med partner Singapore, den 18 april 2015
Only lobby look impressive...but the look oldl

10mins walk to the beach...
4
I have stayed in many 4 star hotel but this was one of the worst...overated as being 4 star as the amenities a day facilities were lacking. .It look like chalet.
Kim L. Affärsresenär Malaysia, den 16 april 2015
2 star

location
5
Not good
Hameed I. Ensamresenär Canada, den 2 april 2015
Should be 3 star

Location
7,3
Not comfortable due to construction work with noise and dust was going on and may take a year or 2 from now. The room has not good smell and has no sound proof
Srisuda C. Reste med partner Thailand, den 18 mars 2015
Very good place ,location and good service

Very good place ,location and good service
8
We had a great time for our holidays and met friends around here.
William B. Reste med partner New Zealand, den 2 mars 2015
Location Good but with construction next door

Location, location, location
6,7
Well, like I said location is good. Apart from that...old, construction next door, front desk only helpful if you push for what you want, run out of towels for the swimming pool and beach, sushi chef left so not available, breakfast eggs are precooked so cold. Plus the sign above the toilet says "do not flush toilet paper" so enjoy that when you get the runs! I think the best thing we found was the AC in our room...one temperature, ice cold! Thermostat didn't work. Not recommended.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel PhuketRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OmgivningarRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - PoolRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - PoolRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - PoolRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - PoolRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - UtsiktRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - PoolRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BadrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BadtunnaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GästrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BadrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BadrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GymRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från insidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - ReceptionRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BufféRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OmgivningarRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - LekplatsRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet från utsidanRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GymRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GymRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - GymRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - MötesrumRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BufféRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BufféRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestaurangRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurang


AS-AGWEB-3A03