arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,4
baserat på 12740 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 12740 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,5

Jonas W.
Sverige
01 november 2010
Mycket bra och prisvärt hotell
Trevliga rum, vänlig personal
Bodde där i fem dagar. Nyrenoverat och fräsht. Trots att det ligger en liten bit ifrån de riktigt centrala delarna så ligger tunnelbanan precis jämte så att transporterna var mycket enkla att lösa. Trevligt närområde med bl.a. ett köpcentra med flera helt ok. restauranger. Kunde vara lite trångt i bassämgem kanske men man är väl kanske inte primärt där för att trängas i en bassäng.

Bo C.
Sverige
23 oktober 2010
Mkt bra hotell
elegant
Utmärkt, allt perfect, kan inte bli mycket bättre. Personalen exelent.

per N.
Sverige
21 oktober 2010
bra pris. rent o fint
lugt läge
helt ok kan tänka mej att bo där nästa resa.men skall man bo där med familj så föredrar jag att komma närmare centrum.helheten mycket prisvärt

ng J.
Indonesien
25 juli 2016
nice hotel and good stay
I will stay at this hotel if i come to hongkong

ng J.
Indonesien
25 juli 2016
nice hotel and good stay
I will stay this hotel again if i come to hongkong

GOH Y.
Kina
24 juli 2016
valuable
Good locatiin and price was good

Maria R.
Filippinerna
24 juli 2016
Way beyond our expectations
We stayed for four days and it was way beyond our expectations. Quick service and helpful staff. Everything is great. Definitely coming back.

Max G.
Singapore
24 juli 2016
Overall for hotel staff
Staff was thoughtful, remember is a birthday retreat, send a cake for me. Housekeeping make sure you get your room clean and tidy. Even I didn't ask for clean up room. They still called you up... But after 12am you unable to access the shortcut though the mall. You have to walk a big round just to get to the hotel...

VERA S.
Indonesien
23 juli 2016
Good hotel, concierge staff can be more friendly
I was staying there for 3 nights then went to Shenzen and back again for 2 nights. The last 2 nights hotel gave a room with bath tub and separate shower, which was very good. I don't know why they didn't give me in the first 3 nights. Anyway, it's a good a hotel to stay. Nothing really to complain.

Tony T.
Malaysia
22 juli 2016
very good
is very good for walking distance to famous street at HK!