Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,4
baserat på 12877 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 12877 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,5

Jonas W. från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i oktober 2010
Mycket bra och prisvärt hotell
Trevliga rum, vänlig personal
Bodde där i fem dagar. Nyrenoverat och fräsht. Trots att det ligger en liten bit ifrån de riktigt centrala delarna så ligger tunnelbanan precis jämte så att transporterna var mycket enkla att lösa. Trevligt närområde med bl.a. ett köpcentra med flera helt ok. restauranger. Kunde vara lite trångt i bassämgem kanske men man är väl kanske inte primärt där för att trängas i en bassäng.
Recenserad 01 november 2010

Bo C. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i oktober 2010
Mkt bra hotell
elegant
Utmärkt, allt perfect, kan inte bli mycket bättre. Personalen exelent.
Recenserad 23 oktober 2010

per N. från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i oktober 2010
bra pris. rent o fint
lugt läge
helt ok kan tänka mej att bo där nästa resa.men skall man bo där med familj så föredrar jag att komma närmare centrum.helheten mycket prisvärt
Recenserad 21 oktober 2010

SZE G. från Singapore
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Good location
Good location and near train station.
Recenserad 01 september 2016

Sandy L. från USA
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
The location is very convienent and over all is very good.
Pro is the location, staffs is very helpful, caring and responsibility. The hotel is safe. The facility is very clean. Con is noisy. We will choose this hotel again when we come back again.
Recenserad 01 september 2016

Christine S. från Filippinerna
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Comfortable stay
The check in and checking out was fast, The service was good - i asked them about the wifi and they told me how to connect but when I wasnt able to log on the offered someone to come up and help me with the logging in but I tried it once more using all capital letters and called in to say it was okay. Staff were helpful & accommodating. I will book here again although it was a 15-25 minute walk going to the cheap street food stalls & small restos at Nathan Road. The value for money was just right for a 5 star rating although they need to tidy up a bit because it was a bit dusty. Overall i would stay here again if I have kids with me because my daughter enjoyed the pool.
Recenserad 01 september 2016

Toni B. från Australien
Familj med äldre barn
Bodde i 8 nätter i augusti 2016
I didn't find Royal Plaza to be friendly or offer much support, travel advice. The TV menu provided some information but I did the rest myself. The prices charged for the buffet breakfast and massages were expensive and over-priced.
Recenserad 31 augusti 2016

Dr C. från Australien
Affärsresenär
Bodde i 5 nätter i augusti 2016
Great expectations, somewhat disappointing
Location Cleanliness Average breakfast Poor sauna with average gym
Recenserad 31 augusti 2016

Phoon H. från Malaysia
Gruppresenär
Bodde en natt i augusti 2016
Nothing
Nothing
Recenserad 31 augusti 2016

YU S. från Hongkong
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2016
Good
Good..............................Good
Recenserad 30 augusti 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: