Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Royal View Hotel

353 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Royal View Hotel Hong Kong - Svit Royal View Hotel Hong Kong - Svit Royal View Hotel Hong Kong - Svit Royal View Hotel Hong Kong - Svit Royal View Hotel Hong Kong - Gästrum Royal View Hotel Hong Kong - Gästrum Royal View Hotel Hong Kong - Gästrum Royal View Hotel Hong Kong - Gästrum Royal View Hotel Hong Kong - Gästrum Royal View Hotel Hong Kong - Gästrum Royal View Hotel Hong Kong - Entré Royal View Hotel Hong Kong - Lobby Royal View Hotel Hong Kong - Barnklubb Royal View Hotel Hong Kong - Mötesrum Royal View Hotel Hong Kong - Pool Royal View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan
Royal View Hotel Hong Kong - Strand Royal View Hotel Hong Kong - Pool Royal View Hotel Hong Kong - Utsikt Royal View Hotel Hong Kong - Lobby Royal View Hotel Hong Kong - Omgivningar Royal View Hotel Hong Kong - Strand Royal View Hotel Hong Kong - Trädgård Royal View Hotel Hong Kong - Pool Royal View Hotel Hong Kong - Omgivningar Royal View Hotel Hong Kong - Fritidsfaciliteter Royal View Hotel Hong Kong - Spa Royal View Hotel Hong Kong - Lobby
Område: Tsuen Wan Antal rum: 688
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 4231
omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
6,3
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,5
Alla omdömen (4231)
Sortera efter:
Marie-Louise L. Reste med partner Sweden, den 17 maj 2013
Ingen sjöutsikt

Frukosten. utsikten om man kan se genom fönstren
6
OK. Takterrassen låst. Fönstren igenimmade. Bro alldeles utanför. Kinesiskt affärhotell. Långt till centrala Kowloon. Shuttel till flygplatsen fanns ej. Inte särskilt väldisponerade rum. Stort skrivutrymme litet utrymme för säng som var hård.
Kjell G. Reste med partner Sweden, den 14 januari 2013
Utmärkt läge

Buss till Metro
7
Vistelsen blev som tänkt. Bra bemötande i receptionen,fick svar på de frågor som vi hade,rummet helt ok om även om det kändes som städningen hade slarvats över.Läget med 20 min till flygplats med taxi var bra och att hotellet hade en busstur som gick till metron med jämna mellanrum
Michael W. Reste med partner Sweden, den 7 april 2012
Valuta för pengarna

Fri transport till/från hotell till tunnelbana och shopping center och marknad
8,3
Hotellet var av bra standard, de gav oss ett rum med utsikt mot havet. ( Bukten ) Fina,rena rum. Gillade deras fria transport till tunnelbanan som gick exakt i tid regelbundet hela dagen,kvällen. Vid tunnelbanan finns stor genuin lokal marknad Skönt att slippa centrum av Hong Kong som bara hade dyra affärer med västerlänska varor som hemma. Bor gärna på detta hotell igen.
Hans D. Familj med småbarn Sweden, den 5 november 2010
Fint hotell med trevlig perssonal

Bra pris och inte långt från stan
7,7
Bra och fint hotell. Inte så långt från Stan. Inte långt till flygplatsen. Lungt och bra område. Fin utsikt över bron och vattnet. Hong kong var än mycket trevlig stad, inte svårt AT&T tranporterasig till nya äventyr. Bara Att ta en buss,taxi eller tunnel bana. Mycket att se och upptätcka bara läsa eller fråga sig fram.
Dong Z. Reste med partner China, den 5 juli 2015
spacious room and view

view, facilities, foods
8
it is worth of that money.
Yin L. Reste med partner Hong Kong, den 5 juli 2015
Unexpectedly crowded

Location, the Price and not sure what else
8
We want a short getaway from the hassle-bustle of the city so we picked this place. Getting there early Saturday afternoon, we thought we would just drop our bags and go to the beach or walk around. We were shocked to see over 50 people waiting in line for the check-in. Apparently this happens often during the summer according to the staff, and rather than just leaving them with the Agoda paper, the staff needed to fill out a form and each person takes a few minutes for the check in. We decided to walk around with our bags than waiting and when we came back in the evening, the line has shorten a bit but we still had to wait over half an hour. That was the most dreadful about staying in this hotel. The hotel room is not bad with just everything you need. I kinda felt it resembled something nicer back in the old time but things kind of deteriorated over the years and it feels a bit stuffy in the room. To be fair though, I think all-in-all it was not so bad if you take the price into account. The bonus about there is that you get to walk to the beaches (yes, in plural because there are quite a few) in less than 5 minutes. Seems like a lot of family takes their kids there. At night, you can walk around and enjoy the view of the two bridges by going outside. Tsuen Wan and Sham Tseng are both within walkable distance.
Lam C. Ensamresenär Hong Kong, den 4 juli 2015
good

clean,comfortable and moden
9
very good good staff comfortable
Aswin S. Familj med äldre barn Indonesia, den 3 juli 2015
Good facility hotel

Cleanliness, helpfull staff. Nice hotel
9
Stay in this hotel is nice but the location is quite far and a bit out of nowhere
Lam C. Ensamresenär Hong Kong, den 2 juli 2015
good

clean,comfortable and modern
9
Inhee J. Ensamresenär South Korea, den 29 juni 2015
Value for money

Big room, clean, nice gym and swming pool
7
Willing to stay there again if I have a chance to go back to HK

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Royal View Hotel Hong KongRoyal View Hotel Hong Kong - SvitRoyal View Hotel Hong Kong - SvitRoyal View Hotel Hong Kong - SvitRoyal View Hotel Hong Kong - SvitRoyal View Hotel Hong Kong - GästrumRoyal View Hotel Hong Kong - GästrumRoyal View Hotel Hong Kong - GästrumRoyal View Hotel Hong Kong - GästrumRoyal View Hotel Hong Kong - GästrumRoyal View Hotel Hong Kong - GästrumRoyal View Hotel Hong Kong - EntréRoyal View Hotel Hong Kong - LobbyRoyal View Hotel Hong Kong - BarnklubbRoyal View Hotel Hong Kong - MötesrumRoyal View Hotel Hong Kong - PoolRoyal View Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanRoyal View Hotel Hong Kong - StrandRoyal View Hotel Hong Kong - PoolRoyal View Hotel Hong Kong - UtsiktRoyal View Hotel Hong Kong - LobbyRoyal View Hotel Hong Kong - OmgivningarRoyal View Hotel Hong Kong - StrandRoyal View Hotel Hong Kong - TrädgårdRoyal View Hotel Hong Kong - PoolRoyal View Hotel Hong Kong - OmgivningarRoyal View Hotel Hong Kong - FritidsfaciliteterRoyal View Hotel Hong Kong - SpaRoyal View Hotel Hong Kong - LobbyRoyal View Hotel Hong Kong - Entré


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

SG-AGWEB-6C04