eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sabai Inn Patong Phuket

182/9 Phangmuang Sai Khor Rd., Patong Kathu Phuket 83150, Patong, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum
Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Hotellet från utsidan Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Hotellet från utsidan Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Hotellet från insidan Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Hotellet från insidan Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Hotellet från insidan Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Hotellet från insidan Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Reception Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Badrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Badrum Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Badrum
Område: Patong Antal rum: 15
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,8

från 38 recensioner

Valuta för pengarna
7,5
Läge
6,8
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
4,8
Alla recensioner (38)
Sortera efter:
Tom G. Ensamresenär Sweden, den 14 januari 2012
hyres rum

ett hus i bra skick
4,3
husen på tredje vägen är alla nya. men byggfusk finns ändå. avloppsvatten rinner sakta och det var lite si och så med tempen på vatten i kranarna. denna typ av rum känns mer som hyresrum än hotell. personalen visar var du ska bo och sedan är all service över. tjejen som städade gick mer runt som hon villa att tiden skulle gå. det tog lite tid innan tempen i rummet gick ner, men sedan var det bra. ac:n var nog bland det tystaste jag har upplevt. lite långt till havet, men nära till bra affärer. helheten är ok men knappast mer.
Stig M. Familj med äldre barn Sweden, den 7 januari 2012
Fint och rent hotell med jättetrevlig personal

Nytt o Frächt ,bra sängar ,bra städning , fina badrum + liten balkong med glasskjutdörrar.
8,7
Jag blev överraskad av det fina 1 stjärniga hotellet, nära till Jung Ceylon, men dock felplacerat på kartan . där det skulle ligga på Zawatdirak RD Fina scootrar hyrdes ut av hotellet för endast 200baht dygnet Dessutom hade de en liten butik i anslutning till hotellet. Minus = trafiken utanför , och inga trottoarer till Köpcentret vilket jag anser vara väldigt farligt. Prisvärdhet 4 av 5 Personal 5 av 5 Städning 4 av 5 Rum 4 av 5 Säkerhetsskåp OK Kyl OK AC OK
Tips om shopping: Jung Ceylon ca 200m Bangla Road ca 500m Stranden ca 800m
Mohd S. Ensamresenär Malaysia, den 10 januari 2014
nice beach

comfortable and clean
6,7
Trevor B. Reste med partner Israel, den 26 april 2013
value for money

The staff were helpful and caring, it's close to the mall
7,7
The negatives were that there wasn't always someone at the front desk to answer the phone, and there were Chinese guests who made a lot of noise while we were there. The positives were that the staff were helpful and caring, the room service was good, and the staff went out of their way to help when they could. We enjoyed the hotel and it is close to the Jengceylon mall. The area isn't great but it's ok. For the money, we got a nice clean room and helpful staff. I'd recommend the hotel, if not the area so much.
Rohaizah I. Familj med småbarn den 30 mars 2013
Budjet Hotel & Clean Room

Clean room, close to shopping area & free wifi
6,7
Rohaizah I. Familj med småbarn den 30 mars 2013
Budjet Hotel & Clean Room

Clean room, close to shopping area & free wifi
7
Grete V. Ensamresenär Estonia, den 23 februari 2013
small clean hotell but far from sea

good equiped and vey clean rooms
7
Staff did not speak English, communication was very hard.
Restaurangtips: Next the hotel is 24h Seafood resturant, where you can get for small money really good dishes, like papaya salat, seafood salat and green carry checken.
Marek V. Ensamresenär Estonia, den 15 februari 2013
Good price!

Close to center
6,7
I just stayed for one night, but I was happy about the choise. Room was clean and quite big. Everything I needed was in room. Hotel is small. Close to Big C and night life.
Tips: Good price.
Mehran S. Ensamresenär Canada, den 9 februari 2013
very pleased

cleanness (spotless)
10
loved this hotel and the staff. it will be my next hotel if I ever return to Patong. Staff: were fun, nice, and helpful. Rooms: amazingly clean, I wanted to stay in my room forever. Washroom: excellent, clean Internet: fast Location: 5 minutes walk to action Security: good
Wade D. Ensamresenär Australia, den 7 februari 2013
Great location and price

Location, parking and accesibility
6
Good budget hotel at a great price, close to everything

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Sabai Inn Patong Phuket PhuketSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - Hotellet från utsidanSabai Inn Patong Phuket Phuket - Hotellet från utsidanSabai Inn Patong Phuket Phuket - Hotellet från insidanSabai Inn Patong Phuket Phuket - Hotellet från insidanSabai Inn Patong Phuket Phuket - Hotellet från insidanSabai Inn Patong Phuket Phuket - Hotellet från insidanSabai Inn Patong Phuket Phuket - ReceptionSabai Inn Patong Phuket Phuket - BadrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - BadrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - BadrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - BadrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - GästrumSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gästrum


AS-AGWEB-3B03