Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Salem Domestic Guesthouse

Salem Complex, Domestic Road, Pasay, Manila, Filippinerna

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

baserat på 763 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,5
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,0
Mat/Middag
5,9
Alla omdömen (763)
Sortera efter:
Elina M. Reste med partner Sweden, den 5 mars 2016
Övernattning

.
6
Anmäl det här omdömet
Mathilda L. Reste med partner Sweden, den 4 februari 2016
Bra transfer boende

Personal, priset, läget.
7,7
Jag började ett par dagar innan ankomst maila med Salem för att styra upp transport från Manila flygplats fick info av dom att jag var tvungen att ringa till dom (de får tydligen inte lov att vänta på passagerare) Förklarade att det skulle kosta en slant för mig att ringa med mitt svenska abonnemang, fick då svar att se finna även på whatsapp! Ringde på whatsapp hade dock för dålig mottagning för att göra mig förstått men hon fattade vad som gällde och skickade ett meddelande där jag bekräfta att jag var fram. Framme på hotellet möttes vi fantastiskt av receptionisten. Rummen är små enkla men rena samt bra AC. Dusch och toa är separat och gemensamt fräscht för att vara Filippinerna. De skötte även transfer till flygplatsen morgonen efter och så åkte vi med en mkt härlig man som bjöd på sig själv. Så kort och gott hotellet fyller sin funktion med bravur toppen transfer hotell.
Anmäl det här omdömet
Mikael A. Ensamresenär Sweden, den 25 januari 2015
bra valuta för pengarna

läge, renlighet,
10
som vanligt mycket bra, ett bra prisvärt hotell för den som kommer till Filippinerna, det bästa med hotellet är, du kommer till Terminal 1 och du tar flygbussen för 25 pesos till Terminal 4 du går över gatan och där har du hotellet, om du ska resa vidare från Terminal 4 så är ju du där redan och från Budget domestic hotell tar du en taxi till dom övriga Terminalerna för en låg kostnad
Anmäl det här omdömet
Mikael A. Ensamresenär Sweden, den 24 december 2012
utmärkt läge

mycket bra hostel
8,7
tvärs över gatan ligger inrikes terminalerna, och det är därför jag använder hotellet
Anmäl det här omdömet
Pontus L. Reste med partner Sweden, den 16 mars 2012
Perfekt hotell för en natt mellan flygen

Nära flygplatsen, Billigt, fräscht
6,3
hotellet som bara ligger 5 minuter ifrån alla terminaler i manila är perfekt om du behöver stanna en natt mellan två flyg. hotellet ligger mitt bland ett par matställen och mini-mart's så du har det mesta till hands. bra wifi.
Anmäl det här omdömet
Cherry B. Ensamresenär Philippines, den 21 maj 2016
Great stay
6,7
Front desk are very friendly and helpful. I have issue with my booking in Agoda but they try to accomodate my request.
Anmäl det här omdömet
John H. Reste med partner Malaysia, den 16 maj 2016
Did the trick
5
We needed a place to stay for a long stopover in Manila. It's located on walking distance from domestic terminal 3. Neither the amenities nor the room is anything special but we had a shower and a sleep which was exactly what we needed.
Anmäl det här omdömet
Jennifer H. Ensamresenär France, den 14 maj 2016
Average
5,3
Location was good, not even 5 min. walk to Domestic Terminal 4.
Anmäl det här omdömet
Jonas B. Reste med partner Sweden, den 9 maj 2016
Good place for stay overnight!
5,7
Great place to stay for switching flights near the airport. Good staff and easy living, good showers! Thanks to Kevin villamor for being helpfull at this place. Would go here again!
Anmäl det här omdömet
Marta E. Reste med partner Poland, den 6 maj 2016
Very clean, close to domestic terminal
5,7
Nothing to complain about really. The rooms are located in a few different buildings which is quite confusing sometimes. No windows although aircon does the job. Squeaky clean both the room and the bathroom which is great. Very pricey for local standards but hey it's so close to the airport. Staff is rather helpful especially Kevin who goes out of his way to make customers happy:)
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
Salem Domestic Guesthouse ManilaSalem Domestic Guesthouse Manila - UtsiktSalem Domestic Guesthouse Manila - UtsiktSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport och fritidsaktiviteterSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport och fritidsaktiviteterSalem Domestic Guesthouse Manila - EntréSalem Domestic Guesthouse Manila - OmgivningarSalem Domestic Guesthouse Manila - Hotellet från insidanSalem Domestic Guesthouse Manila - Hotellet från utsidanSalem Domestic Guesthouse Manila - GästrumSalem Domestic Guesthouse Manila - GästrumSalem Domestic Guesthouse Manila - FritidsfaciliteterSalem Domestic Guesthouse Manila - GästrumSalem Domestic Guesthouse Manila - GästrumSalem Domestic Guesthouse Manila - GästrumSalem Domestic Guesthouse Manila - EntréSalem Domestic Guesthouse Manila - EntréSalem Domestic Guesthouse Manila - Entré


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C06