Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

San Remigio Pensionne Suites

Holy Name Street, Bacalla Subdivision, Mabolo, Cebu City, Cebu City, Filippinerna (Visa på karta)

Boka nu!

San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Hotellet från insidan San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Fritidsfaciliteter San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Pub/lounge San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurang San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurang San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurang San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurang San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurang San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Mötesrum San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Gästrum San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurang San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Mötesrum San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Gästrum San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Mötesrum
Område: Cebu City Antal rum: 11

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

baserat på 212
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
4,9
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,7
Alla omdömen (212)
Sortera efter:
Pierre H. Reste med partner Sweden, den 29 januari 2013
okej hotell, men mitt i ghettot.

bra utsikt från takrestaurangen
5,7
Trevligt hotell med vänlig personal. Dessvärre hittade inte taxichaufförerna dit. Det ligger nämligen in på en dålig grusväg i ett slumområde. De få som hittade dit läste dörrarna på taxin när vi närmade oss.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Nära till både ayala center och sm mall.
Anmäl det här omdömet
Mats H. Reste med partner Sweden, den 23 september 2012
Bra hotell med mycket trevlig och tillmötesgående

Lungt och något avskilt läge!
8,7
Mycket familjevänligt ordnade snabbt en extrasäng för ett barn vid ankomsten, inget negativt att tillägga möjligen någon svag internetsignal ibland på rummet. En glad överraskning var att rummet hade ett litet kök att laga litet mat i och en stor balkong! för övrigt har vi bara possitiva minnen från vistelsen på hotellet!
Tips: Njut av tillvaron och den vänliga personalen!
Anmäl det här omdömet
Andreas O. Reste med partner Sweden, den 17 juni 2012
Fint hotell men undangömt läge

eget kök på rummet och kylskåp. Fullt möjligt att laga sin egen mat då det finns alla köksredskap och tallrikar.
8,7
Kan vara svårt för en del taxi chaufförer att hitta då det ligger på en återvändsgränd, ta med en karta från hotellet och visa i taxin om chauffören inte hittar.
Tips: bra priser och service och vi är mycket nöjda med vistelsen. Kassaskåp i receptionen som bara en person har koden till och i vårat fall så var den personen ledig då vi skulle checka ut så hotellpersonelaen fick ringa runt för att få tag på personen som kunde ange koden.
Anmäl det här omdömet
Mats A. Familj med äldre barn Sweden, den 9 mars 2012
svart att hitt till

ok for priset
6,7
nara till shoe mart o bra standard, men du kan hitta battre
Anmäl det här omdömet
Alvin N. Affärsresenär Philippines, den 30 juni 2014
very relaxing..

quiet,clean,easy access
9
good
Anmäl det här omdömet
Emanuel A. Reste med partner Australia, den 1 maj 2014
Nice rooms

Large room, clean and most of the staff were very helpful
7
Apart from the location being a little far from some areas, the place is quite nice.
Anmäl det här omdömet
Maria M. Reste med partner Philippines, den 29 april 2014
Pleasant stay

Affordability
9
We stayed one night during our trip to cebu. The staff were very good, and attentive to our needs esp when we need cab. The room is big. Over all, satisfied with our stay :)
Anmäl det här omdömet
Eugene P. Ensamresenär United States of America, den 27 april 2014
Pleasant stay with excellent facilities

Classy bed felt like royalty at low price
9,7
Classy bed felt like royalty at low price I am sure this hotel will be booked. Only problem is far from main street. Taxi service improved from last time.
Anmäl det här omdömet
Law H. Reste med partner Malaysia, den 8 april 2014
pleasant stay

big , clean and comfy
7
The hotel is at a very secluded area where taxi driver also having difficulties locating it. i personally found it not safe to walk out from the hotel. Thus, we requested the receptionist to book a taxi for us to go to SM mall. The room itself is big and comfy, and free breakfast is served in room for us. nice pinoy breakfast though.
Anmäl det här omdömet
Chester G. Reste med partner Philippines, den 7 april 2014
Fine and great

Clean, friendly and accommodating
8,3
Great and nice....
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

San Remigio Pensionne Suites Cebu CitySan Remigio Pensionne Suites Cebu City - Hotellet från insidanSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - FritidsfaciliteterSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - Pub/loungeSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestaurangSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestaurangSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestaurangSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestaurangSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestaurangSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - MötesrumSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - GästrumSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestaurangSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - MötesrumSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - GästrumSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - Mötesrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C07