Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

San Remigio Pensionne Suites

Holy Name Street, Bacalla Subdivision, Mabolo, Cebu City, Cebu City, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Hotellet från insidan San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Fritidsfaciliteter San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Pub/lounge San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurang San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurang San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurang San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurang San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurang San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Mötesrum San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Gästrum San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurang San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Mötesrum San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Gästrum San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Mötesrum
Läge: Cebu City Antal rum: 11

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

från 195 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
5,0
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (195)
Pierre H. Reste med partner Sweden, den 29 januari 2013
okej hotell, men mitt i ghettot.

bra utsikt från takrestaurangen
5,7
Trevligt hotell med vänlig personal. Dessvärre hittade inte taxichaufförerna dit. Det ligger nämligen in på en dålig grusväg i ett slumområde. De få som hittade dit läste dörrarna på taxin när vi närmade oss.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Nära till både ayala center och sm mall.
Mats H. Reste med partner Sweden, den 23 september 2012
Bra hotell med mycket trevlig och tillmötesgående

Lungt och något avskilt läge!
8,7
Mycket familjevänligt ordnade snabbt en extrasäng för ett barn vid ankomsten, inget negativt att tillägga möjligen någon svag internetsignal ibland på rummet. En glad överraskning var att rummet hade ett litet kök att laga litet mat i och en stor balkong! för övrigt har vi bara possitiva minnen från vistelsen på hotellet!
Tips: Njut av tillvaron och den vänliga personalen!
Andreas O. Reste med partner Sweden, den 17 juni 2012
Fint hotell men undangömt läge

eget kök på rummet och kylskåp. Fullt möjligt att laga sin egen mat då det finns alla köksredskap och tallrikar.
8,7
Kan vara svårt för en del taxi chaufförer att hitta då det ligger på en återvändsgränd, ta med en karta från hotellet och visa i taxin om chauffören inte hittar.
Tips: bra priser och service och vi är mycket nöjda med vistelsen. Kassaskåp i receptionen som bara en person har koden till och i vårat fall så var den personen ledig då vi skulle checka ut så hotellpersonelaen fick ringa runt för att få tag på personen som kunde ange koden.
Mats A. Familj med äldre barn Sweden, den 9 mars 2012
svart att hitt till

ok for priset
6,7
nara till shoe mart o bra standard, men du kan hitta battre
Joserom B. Ensamresenär Philippines, den 29 januari 2014
quite, nice, relaxing, accomodating staff, good fo

quite, clean, accomodating staff
7,3
so far, so good. its just disappointing that the location is not accessible to any transportation. but so far, the hotel was clean, quite, and affordable
Alan P. Reste med partner Philippines, den 21 januari 2014
Just a few blocks going to SM Cebu City

Closed to center, Value for Money, Great place to stay
7,7
Nothing at all. Great value for money. Easy access to business center.
Arnel A. Familj med äldre barn Philippines, den 24 december 2013
It was okay.

Cleam room , comfortable bed and affordable.
6,3
It was okay but experience a little problem of water supply in the morning.
Myla R. Familj med äldre barn Philippines, den 29 september 2013
my stay was nice & comfy

staff, room & food
8
It was nice & comfy. In case I'll go back to Cebu, it'll be nice to stay there again.
Hana K. Reste med partner Philippines, den 18 september 2013
Great complimentary breakfast. Near SM.

Breakfast, Quiet, View from Cafe Gloria
8
There were a few kinks to our stay in the place: There was a time we lost water supply while I was still bathing. With soap and shampoo and all. After calling the Front Desk, they sent over a maintenance person, and maintenance said they will look into it. After a few minutes, water came back but it wasn't hot T_T Sometimes, cable TV is intermittent. There was one day we kept losing the good channels, so we had to make-do with the channels that were available Around the pension house were some residential houses and a lot where they park cargo trucks. This means that there are lots of tambays at night. It's dark at night as well, so it's not advisable for you to commute and walk back to the hotel if it's already late into the night.
Rajima V. Ensamresenär Philippines, den 5 september 2013
good

cheap and has friendly staff
8,7
my stay was good. i booked it for a cheap price and the hotel was centrally located so for a budget stay this is a good deal.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

San Remigio Pensionne Suites Cebu CitySan Remigio Pensionne Suites Cebu City - Hotellet från insidanSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - FritidsfaciliteterSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - Pub/loungeSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestaurangSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestaurangSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestaurangSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestaurangSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestaurangSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - MötesrumSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - GästrumSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestaurangSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - MötesrumSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - GästrumSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - Mötesrum


AS-AGWEB-3B06