eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sandalwood Hotel & Retreat

Vainguinim Valley, Dona Paula, Panaji, Norra Goa, Indien 403 004 (Visa karta)

Boka nu!

Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Gästrum Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Gästrum Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Gästrum Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Gästrum Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Gästrum Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Restaurang Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Restaurang Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Pub/lounge Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Restaurang Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Restaurang Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Restaurang Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Pool Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Pool Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Gym Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Gym Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Lobby
Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Hotellet från utsidan Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Hotellet från utsidan Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Hotellet från utsidan Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Gästrum Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Gästrum Sandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Lobby
Område: Panaji Antal rum: 72
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

från 81 recensioner

Valuta för pengarna
8,4
Läge
7,1
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,8
Alla recensioner (81)
Sortera efter:
Claes G. Reste med partner Sweden, den 20 november 2012
Tjusigt hotell med trevlig personal

Mycket trevlig personal som gav mycket bra service.
8,7
från början tyckte vi att hotellet låg lite avsides. närmaste tätbebyggelse är panaji som ligger 7 km från sandelwood hotell. men efter bara något dygn förstod vi att detta var idealiskt. taxi kostar nästan ingenting och sandelwood hade varje dag gratistur in till staden. sandelwood var som en liten oas dit man kunde återvända efter utflykter för att njuta av stillhet, ren och fin pool, underhållning på kvällarna och en personal som gör allt för att gästen ska trivas. rummen städades varje dag och textilier byttes om så önskades varje dag. vi var väldigt nöjda med att det var rent och snyggt både på rummen och i hotellområdet. där fanns också ett gym som vi använde flitigt. instruktör fanns tillgänglig om man så behövde. efter som vi var där en hel månad blev menyn i restaurangen ganska tråkig. men då kunde man gå till hotell i närheten och äta om man så ville. det som vi saknade var tillgängligheten till massage. annars var vi helt nöjda med vistelsen. kanske bör tilläggas är att beachen inte hade så rent vatten så vi badade helst i poolen.
Tips om att göra på hotellet: Gymmet var öppet från 07.00 till 20.00. Varje kväll fanns planerad underhållning på hotellet som kunde variera i innehåll. Poolen var ett utmärkt ställe för relax. Varje dag går turer till Panjai och till Dona Paula som är en utkikspunkt med fin solnedgång.
Emma A. Reste med partner Sweden, den 7 juni 2012
Lyxigt och fint hotell

Lugnt, lyxig känsla, både restuaurang, bar och café på området
9
Vi var jättenöjda med detta hotel, lite mindre rum än vissa ställen men mkt fina badrum, rymlig balkong och trevlig personal. Bra mat i restaurangen, till och med den icke indiska maten. Restaurangerna var dock dyra, och i området finns inga restauranger på gångavstång, så man är utlämnad till deras utbud och priser. ++ för att de erbjuder gratis shuttle varje morgon in till Panaji (Panjim) och till centrum i byn Donna Paula (där restauranger och försäljningsstånd finns) på kvällen. (Man måste boka plats på shuttlen dagen innan.) Bara några minuters promenad till stranden.
Sharat R. Reste med partner India, den 10 november 2014
Excellent

Excellent
10
Excellent
Alexander G. Familj med småbarn Russia, den 25 oktober 2014
A very good place for several days resting

Hospitality, good quisine and stuff
9
Our family staying at this hotel was pleasant. Just one thing was bed, they should change the taps in shower, sometime it was difficult to switch the water
Lokesh P. Reste med partner United States of America, den 12 juli 2014
Fantastic

Italian food, suits, friendly atmosphere
8,7
Mohamed Z. Reste med partner Sri Lanka, den 30 april 2014
very good staff friendly manner

good location , good to stay , friendly staff,
10
very good staff friendly manner, good location can reccomoned others
Arpit A. Familj med äldre barn India, den 18 april 2014
Good 4 star hotel, value for money!

Quite surroundings, almost all water sports on private beach, big luxurious rooms
8
Good hotel. Earliest check-in time is 2pm. So book only if you are reaching Goa after 2pm. If rooms are free, they might give at 1pm also, but not before that.
Ekaterina H. Familj med småbarn United States of America, den 16 mars 2014
Great place on a budget

staff, spa, price
8,7
The hotel is far from the loud and annoying GOA. It is located in a quite area (looks like everything is private - beach, gardens, etc.). The staff is SUPER nice and helpful! The prices are great in comparison to US. The beach has black sand, which freaked us out bit, but the water is nice and clean (for the most part). The beach is cleaned every day by the hotel staff. There are some water activities (speed boat, tour boat, etc.) and they are very affordable. We took a boat tour to the beach and saw dolphins along the way. The beach was clean, so as the water. I highly recommend this activity. The only negative thing is that the bathroom is outdated (we stayed in a 1-bedroom suite) and it has mold (sink and toilet were OK, but the shower was quite unpleasant, so we just put towels on the shower floor), and the floors around the apartment were not super clean (they looked clean though). I washed our floors and didn't require any housekeeping through the length of stay (didn't feel like cleaning again:))) We did asked for extra towels and that's it. The spa is nice and reasonably priced. I had a massage every day:) Which made me very happy:) Overall, I would come back to this hotel and I would recommend staying there.
Anne E. Ensamresenär Ireland, den 9 december 2013
Very enjoyable.

Friendly staff, good breakfast, clean room with tea and coffee
8,3
We spent 7 nights at this hotel and enjoyed every minute of it. All the staff were really nice and kind whilst being efficient. Francis (Manchester United fan) kept us up to date on all football scores. He introduced us to Madera Wine, which we enjoyed tooooo much. Water is too expensive. Very quiet and peaceful location.
Ashish M. Reste med partner United Kingdom, den 14 november 2013
Great stay, satff made all the difference

Staff, Food and Cleaniness
9
Really enjoyed our stay. Our every need was taken care of. Would stay again.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Sandalwood Hotel & Retreat Norra GoaSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - GästrumSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - GästrumSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - GästrumSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - GästrumSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - GästrumSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - RestaurangSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - RestaurangSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Pub/loungeSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - RestaurangSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - RestaurangSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - RestaurangSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - PoolSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - PoolSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - GymSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - GymSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - LobbySandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Hotellet från utsidanSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Hotellet från utsidanSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Hotellet från utsidanSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - GästrumSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - GästrumSandalwood Hotel & Retreat Norra Goa - Lobby


AS-AGWEB-3B02