Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen

25 Trengganu Street (near to Temple/Smith Street), Chinatown, Singapore 058476 (Visa på karta)

Boka nu!

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gästrum Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gästrum Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gästrum Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gästrum Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gästrum Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gästrum Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gästrum Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gästrum Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gästrum Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Badrum Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet från utsidan Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Entré Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Entré Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet från insidan Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet från insidan Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet från insidan
Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet från insidan Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/lounge Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/lounge Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/lounge
Område: Chinatown Antal rum: 80
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

baserat på 3783
omdömen

Valuta för pengarna
6,9
Läge
8,7
Personal
6,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,0
Mat/Middag
6,0
Alla omdömen (3783)
Sortera efter:
Jan O. Ensamresenär Sweden, den 18 april 2013
mysig anrik teater

central läge i chinatown. nära foodstreet. nära tunnelbanan.
9
Anmäl det här omdömet
Reinhold L. Ensamresenär Sweden, den 7 april 2013
Prisvärt

Centralt läge
6,3
Litet men fungerande rum långsamt internet hög luftfuktighet trots AC
Anmäl det här omdömet
Susanne A. Reste med partner Sweden, den 21 mars 2013
Mitt i chinatown, små rum men helt ok

fräsch badrum, intressant inredning i allmäna utrymmen, centralt läge
7
Anmäl det här omdömet
Annika S. Reste med partner Sweden, den 30 december 2012
Små rum

Ok läge
6,7
Små men fräscha rum. Lätt att hitta. Frukosten var ingen höjdare. Allt var väldigt dyrt i Singapore. Hjälpsam personal. På vårt rum hade vi balkong men inget att sitta på.
Anmäl det här omdömet
Annika S. Gruppresenär Sweden, den 30 december 2012
Pyttelitet rum

Bra läge, trevlig personal
5,3
Reste med två andra, de fick ett litet större rum med balkong. Mitt minirum hade inte ens fönster trots att jag betalat lika mycket för detta rummet. Åker du ensam kan du lika gärna boka ett dubbelrum. Ingen bra frukost.
Restaurangtips: Ölen var dyr
Anmäl det här omdömet
Richard W. Gruppresenär Sweden, den 3 december 2012
Bra hotell med kanon läge i Chinatown

Snyggt och rent
9
Vi bodde här en natt och var riktigt nöjda. Ligger bra till, rena rum, trevlig och hjälpsam personal.
Anmäl det här omdömet
Ronny L. Reste med partner Sweden, den 18 november 2012
Utmärkt läge men små rum
6
Utmärkt läge
Anmäl det här omdömet
Victor R. Ensamresenär Sweden, den 1 augusti 2012
Centralt med små rum.

Trevlig personal och ett bra badrum.
7,7
Centralt hotell i Chinatown som ligger väldigt nära Food Street. Sov där bara en natt så funkade utmärkt för mig. Wi-fi ingår vilket är bra! Något små rum men där fanns allt man kan tänkas behöva.
Restaurangtips: Massvis av matstånd runt omkring hotellet.
Anmäl det här omdömet
Niklas A. Ensamresenär Sweden, den 7 januari 2012
Utmärkt läge men rummen var små

Utmärkt läge
7,7
konkursförvaltarna hans l bergqvist på delphi och anne-marie pouteaux på wistrand. konkursförvaltarna hans l bergqvist på delphi och anne-marie pouteaux på wistrand. foto: delphi, scanpix och wistrand saabförvaltare anmäler jäv av: monica kleja publicerad igår, 15:22 saabs konkursförvaltare anmäler jäv. i dag ansökte delphi-advokaten hans bergqvist och wistrand-advokaten anne-marie pouteaux om en medförvaltare på grund av flera möjliga intressekonflikter. läs mer konkursförvaltarna: ”nya saab imponerar” kinesiskt volvo-partner tittar på saab indisk saabspekulant får nobben kö till saabs konkursförvaltare advokaternas kamp om saab kjell nilsson: gm har lagt ett minfält runt saab allt om saabkonkursen på ett ställe rykande färsk forskarrapport: därför föll saab regeringsbeskedet: inget eget stödpaket till trollhättan namnet saab kan gå förlorat taggar saab saab automobile verktyg tipsa skriv ut större text redan före jul diskuterades det i media om advokaten anne-marie pouteaux, som tillsammans med advokat hans bergqvist av tingsrätten i vänersborg utsågs att förvalta saab-konkursen den 19 december, var jävig eftersom hon tidigare hade varit inblandad i hanteringen av saabs miljardlån hos europeiska investeringsbanken, eib. nu har konkursförvaltarna själva anmält nya jävsförhållanden till domstolen. "omständigheter föreligger som skulle kunna innebära uppkomst av intressekonflikt för oss båda förvaltare i handläggningen av frågor rörande varumärket "saab, figurmärket gripen och firmadominanten saab och därtill anknytande frågor." skriver de bägge i ett brev till tingsrätten i vänersborg som registrerades i dag måndag. i brevet begär de att tingsrätten tar in ytterligare en förvaltare i konkursen, en "medförvaltare", vars uppgift blir att sköta just dessa specifika affärsområden. den person de föreslår heter kent hägglund och är advokat vid byrån dla nordi
Anmäl det här omdömet
Chooi F. Reste med partner Malaysia, den 29 juli 2015
Room too noisy

Location, location, locayion
5
The stay was horrible. The room is extremely noisy as all the windows cannot be shut properly. activities on the street only ends after 1am, can hear people cleaning up the street, talking, songs from pubs.... Even after 2am, still can hear people talking, garbage car coming around pick up rubbish... Can't even have little sleep at all.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen SingaporeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GästrumSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GästrumSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GästrumSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GästrumSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GästrumSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GästrumSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GästrumSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GästrumSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GästrumSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadrumSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet från utsidanSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - EntréSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - EntréSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet från insidanSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet från insidanSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet från insidanSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet från insidanSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/loungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/loungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/lounge

Kundrecensioner - Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen, Singapore

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C07