eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sayang Maha Mertha Hotel

Jl. Melasti Lebak Bene, Legian Kelod, Legian, Bali, Indonesien 80361 (Visa karta)

Boka nu!

Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellet från utsidan Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pool Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellet från utsidan Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Gästrum Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Gästrum Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Gästrum Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellet från utsidan Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pool Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Lobby Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Trädgård Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellet från utsidan Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Trädgård Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Omgivningar
Område: Legian Antal rum: 70

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,5

från 946 recensioner

Valuta för pengarna
7,0
Läge
7,5
Personal
6,0
Hotellets Skick/Renlighet
6,1
Bekvämligheter på rummet
6,4
Mat/Middag
5,7
Alla recensioner (946)
Sortera efter:
Anna P. Gruppresenär Sweden, den 21 mars 2013
Billigt med bra läge!

Poolen, nära till både stranden och affärer/restauranger och även promenadavstånd till "partygatan" i Kuta
7,7
Majbritt H. Familj med äldre barn Sweden, den 15 augusti 2012
Avgörande att få rätt rum

Bra läge
5,7
Hotellet har en nyare del om är helt ok. De äldre rummen är helt obeboliga! Vi blev uppgraderade. Läget bra när man lärt sig hitta. Åt en kväll maten god och vällagad. Frukosten är spartansk även om man kan köpa till ägg etc. Vänlig och servicevillig personal även om de inte kunde engelska jättebra.Pool område inte så fräscht som på bilderna.
Peter G. Gruppresenär Sweden, den 28 februari 2012
Bo inte här!

Finns inget positivt
2
Kackerlackor, mögellukt, använda handdukar samt en säng som brakade ihop. Kort sammanfattat var det med marginal det värsta hotell jag bott på. Bo inte här!
Elias N. Reste med partner Sweden, den 25 februari 2012
Budget

Mitt i smeten och nära till allt i kuta
4,3
om man tycker om att bo mitt bland alla restauranger och granne med 50 andra hotell så är det här nåt för dig. vi fick väl inte det bästa rummet men vi bokade det billigaste också. standard fan hade sin egen form av ac då det fanns en springa på 2dm från vägg till tak utan nät. mygg är att räkna med. deras inkluderade frukost kan man ignorera direkt den smakade skadligt.
Helga A. Ensamresenär Sweden, den 7 februari 2012
Mycket fint hotell vid Legian street

nara till allt
8,7
eftersom det ligger precis vid legian street sa hor du musiken och folket hela tiden (barerna och nattklubbarna ligger inte langt ifran) men det ar inte hogljudt direkt, det ar absolut inga problem att sova. hotellet har en bra pool, och gratis wifi, det finns dessutom mojlighet att lana dator for en billig peng.
Tips om shopping: allt ar billigt men du maste vara bra pa att diskutera om priset. dela allt med minst 4 och ge inte mer an en tredje del av vad de sa fran borjan. Toppar/t-shirts - ge inte mer an 10 000-15 000rp, klockor for max 30 000rp, smycken 10 000-30 000rp. converse (finns riktigt fina) max 250 000rp
Kjell M. Reste med partner Sweden, den 12 december 2011
Skitigt hotell som skapar avsmak!

Inget.
2,3
Det första rummet vi blev visade då vi hade förbetalt för ett rum var bland det värsta vi sett och lukten därinne kändes verkligen skadlig, det var så mögligt och smutsigt! Vi bad att få uppgradera rum och fick då ett lite bättre men det var absolut INTE värt och personalen var verkligen inte trevlig mot oss efter att vi hade bett om att få byta rum. Det pågick byggarbete bredvid hotellet vilket inte direkt förbättrade stämningen. Vi rekommenderar inte detta hotell om man inte har råd att bo i bungalowsen vilka faktiskt såg helt okej ut, men det ska dom göra för 50 dollar natten...vi badade inte i poolen, den kändes också väldigt ofräsch.
Mattias J. Gruppresenär Sweden, den 9 december 2011
Bra lage

Lugnt men centralt
6,3
sayang ar bade billigt och bra. det ligger nara bade legian street (partygatan) och stranden. poolen ar inte den renaste, men funkar, frukosten ar inte heller sa jattebra men fortfarande acceptabel med tanke pa vad man betalar. maten pa hotellet ar daremot jattebra och jattebillig. hotellrummen ar helt okej, acn ar bra, lite synd bara att det inte finns kylskap i rummen.
Janene H. Ensamresenär Australia, den 18 oktober 2014
Thoroughly enjoyed this hotel!

Lovely staff, close to everything, and clean room & bathroom.
10
Had a great 10 nights at SMM...the bed was comfortable, room clean, and bathroom (even the toilet) was clean! The pool was adequate, had a great massage by the lovely lady at the hotel, and although I don't eat breakfast, I enjoyed a lovely cup of tea each morning. I had originally booked a room with cold water, and the staff were more than happy when I arrived to find me a hot water room and instead of charging me the full price for the hot water room, they gave me a discount and for $25 I was extremely happy. There was a bit of road work going on outside the hotel at night, but inside my room (115) I heard nothing. I presume the road would be near completion now, which will make walking to and from the hotel a lot easier from here on (after all, it is a single lane alley where cars drive 2 way). Would recommend this hotel to anyone who enjoys a peaceful, cheap and clean stay in Bali!
James C. Ensamresenär Australia, den 27 september 2014
Great location and value

location, price, amenities
8,7
I always stay at Sayang Maha Mertha when at Legian in Bali. Great location and value for money
Rachael T. Ensamresenär Australia, den 23 september 2014
Sayang not stay again.

Staff were friendly
5
I travelled with my mum staying at the Sayang for 3 nights I had chosen a superior room and on arrival it was located at the front of the hotel first floor. When the room was opened to us it completely stunk of moth balls or what is commonly used in mens urinals. The rooms were small beds hard and narrow so over all comfort was not good. On the second night we asked to be transferred away from the front of the hotel but there was no other superior rooms so we chose to down grade to a deluxe instead as we didn't get any sleep on the first night due to motor bikes and the stench of the moth balls which we removed completely from the room within half hour of arriving. Both rooms the showers were crap and we would stay here again. On a positive the staff are friendly and location is handy.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Sayang Maha Mertha Hotel BaliSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellet från utsidanSayang Maha Mertha Hotel Bali - PoolSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellet från utsidanSayang Maha Mertha Hotel Bali - GästrumSayang Maha Mertha Hotel Bali - GästrumSayang Maha Mertha Hotel Bali - GästrumSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellet från utsidanSayang Maha Mertha Hotel Bali - PoolSayang Maha Mertha Hotel Bali - LobbySayang Maha Mertha Hotel Bali - TrädgårdSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellet från utsidanSayang Maha Mertha Hotel Bali - TrädgårdSayang Maha Mertha Hotel Bali - Omgivningar

Kundrecensioner - Sayang Maha Mertha Hotel, Bali

AS-AGWEB-3C02