eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Scandic Grand Central Hotel

Kungsgatan 70, Centrum - Norrmalm, Stockholm, Sverige (Visa karta)

Boka nu!

Område: Centrum - Norrmalm Antal rum: 391

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 28 recensioner

Valuta för pengarna
7,4
Läge
9,5
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,7
Alla recensioner (28)
Sortera efter:
Niklas H. Reste med partner Sweden, den 22 juni 2014
frukost bra, läge bra, personal ingen service

Läget, frukost, närhet till tågstationen.
4
Ok, personalen drog ner det för mycket. Kanske har jag satt för höga krav efter resor utomlands, men ett välkommen eller ett hej från personalen när man kommer hem på natten tycker jag inte är för mycket begärt för ett hotell i denna klass.
Bjorn A. Familj med småbarn Finland, den 1 juni 2014
great!

location
9
det perfekta stället för en weekend getaway. läget är perfekt. ett stenkast från shopping.
Goran W. Reste med partner Sweden, den 15 september 2013
Hotellet visar och uppfyller klass

Rena utrymmen, bra frukostbuffé, trevlig personal
9
Hotellet infriade till fullo våra önskemål att kunna bo centralt till rimligt pris, enkel in- och utcheckning, hög standard på mat och boende samt trevligt bemötande.
Sofia W. Reste med partner Sweden, den 5 maj 2013
Centralt hotell med väldigt små rum

Läget, läget, läget
5,7
Upplevde rummet som väldigt trångt och med tanke på rumspriset så var det inte vidare prisvärt. Frukosten var väldigt utplockad och upplevde en av personalen i receptionen som väldigt "snorkig".
Goeran S. Ensamresenär Sweden, den 9 februari 2013
Perfekt läge,nära till allt!

Nytt modernt hotell i gammal anrik byggnad i city
9,7
Gångavstånd från både centralstation,flygbussterminal samt stadscentrum,ett fantasticskt bra läge
Chulin K. Affärsresenär Thailand, den 20 augusti 2014
Central location

Location, room, staffs
9
A short walk from Central Station. The room is clean, new and comfortable. Staffs are friendly and helpful. Thoroughly enjoyed the stay.
Kerry G. Reste med partner United Kingdom, den 28 juli 2014
Great location, amazing breakfast

Location. Breakfast. Decor/style
8,7
The front desk staff were very polite and helpful. Breakfast was tasty and plentiful. The hotel has a fun style and the room was spacious and stylish. The house keeping was somewhat missing though as on our first morning the bath towel was hung back on the side of the bath...this was the extent of the house keeping...tea not refreshed, no new cups and beds not made. The second morning beds were made but that was all and towels replaces as we left them in the bath. Both days we left the make up our room sign on our door after breakfast. A lovely hotel otherwise.
Yiru L. Reste med partner Singapore, den 4 juli 2014
Great hotel

Breakfast is great, room is new and clean, location is within minutes to train station
10
Overall, stay is very comfortable
Don C. Reste med partner United States of America, den 28 juni 2014
High quality lodging in center of he city

Location, good food and drink, access to public transportation
8,7
Really enjoyed the central location with access to shopping, restaurants, and transportaion.
Ryosuke M. Affärsresenär Japan, den 13 juni 2014
nice experience

good location, comfortable room with stylish inner decorating
7,7

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!


AS-AGWEB-3C01