eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sea Palace Hotel

26, P. J. Ramchandani Marg, Apollo Bunder, South Mumbai, Mumbai, Indien 400039 (Visa karta)

Boka nu!

Sea Palace Hotel Mumbai - Gästrum Sea Palace Hotel Mumbai - Gästrum Sea Palace Hotel Mumbai - Gästrum Sea Palace Hotel Mumbai - Gästrum Sea Palace Hotel Mumbai - Gästrum Sea Palace Hotel Mumbai - Gästrum Sea Palace Hotel Mumbai - Gästrum Sea Palace Hotel Mumbai - Badrum Sea Palace Hotel Mumbai - Reception Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurang Sea Palace Hotel Mumbai - Pub/lounge Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurang Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurang Sea Palace Hotel Mumbai - Entré Sea Palace Hotel Mumbai - Hotellet från utsidan Sea Palace Hotel Mumbai - Hotellet från utsidan
Sea Palace Hotel Mumbai - Hotellet från utsidan Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurang Sea Palace Hotel Mumbai - Sevärdheter i närheten Sea Palace Hotel Mumbai - Entré Sea Palace Hotel Mumbai - Reception Sea Palace Hotel Mumbai - Restaurang
Område: South Mumbai Antal rum: 50
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,9

från 259 recensioner

Valuta för pengarna
6,3
Läge
9,1
Personal
6,3
Hotellets Skick/Renlighet
6,5
Bekvämligheter på rummet
6,8
Mat/Middag
6,5
Alla recensioner (259)
Sortera efter:
Stefan A. Familj med äldre barn Sweden, den 22 december 2013
intressant annorlunda upplevelse

läget lugnet närheten
6,7
vi bokade ett rum för tre. Då fick den tredje personen sova på en madrass på golvet. Känns inte standard.
Kim N. Reste med partner Sweden, den 2 februari 2013
Hjälpsam personal, rena rum

Bra läge, god frukost
8,3
Ett av dom billigare hotellen i Mumbai på Agoda men ändå väldigt dyrt i förhållande till resten av Indien. Nära till allt i Colaba, hjälpsam personal som gav tips och snabbt arrangerade taxi. God indisk frukost. Fin restaurang på taket med utsikt över havet.
Jan H. Reste med partner Sweden, den 31 januari 2013
Centralt läge

Uteservering och takterass
6,3
Lyckad vistelse, hotellet överensstämde med mina förväntningar.
Restaurangtips: Inom 5 minuters promenad finns flera trendiga restauranger som vänder sig till turister.
Petter A. Reste med partner Sweden, den 18 december 2012
Trevligt hotell i bra läge.

Bra läge. Fin utsikt. Utmärkt restaurang på taket. Trevlig och hjälpsam personal. A/C och fläkt på rummet. TV , kylskåp, gratis Safety Box. Bra frukost. Fräscha lakan.
8,7
Vi bodde där en natt i december. Vi anlände till hotellet kl 6 på morgonen, men vi kunde inte checka in förrän kl 12 på dagen. De tog hand om vårt bagage så det var inga problem. Hotellet ligger precis vid strandpromenaden vid Port of India. ca 500 meter från Café Leopold. På taket finns en jättebra restaurang. Det är absolut inte det fräschaste hotellet jag har bott på, men om man vill bo i Colaba och inte vill betala så mycket så duger det utmärkt.
Restaurangtips: Takterassen på Sea Palace Hotel
Jonas A. Reste med partner Sweden, den 17 augusti 2011
Trevligt hotell nära Port of India

Restaurang, trevlig personal
8
bodde på detta hotell 3 nätter under augusti månad. en riktigt trevligt och prisvärt hotell med riktigt trevlig personal. gångavstånd till port of india och lyxhotellet "taj mahal". nära vattnet och gångavstånd till shoppinggator.
Christine E. Ensamresenär Sweden, den 15 april 2011
Kanonläge med högljudd A/C

Trevlig och mkt tillmötesgående personal.
7,3
A/C låter så högt att man kan bara ha den på en stund sen blir man trött i huvudet. Man kan få tex stekt ägg till frukost som det inte fanna info om men jag frågade och det kostade inte extra. Fråga portiern om du ska ha taxi istället för i hotellreceptionen. Jag skulle betalat till flygplstsen 600rs om receptionen beställt men betalade nu 450rs då jag fick en av portiern. Gångavstånd till takserveringar, shoping och sevärdheter.
Restaurangtips: Två hotell ifrån detta finns ett hotell med terassrestaurang. Trevligt, god mat och kanonutsikt över hamn och Gateway of India. Gångavstång till anrika Leopolds Café- fråga i receptionen.
Claes L. Ensamresenär Sweden, den 11 mars 2011
Förstklassigt läge, ordinära rum.

Läget. Mycket trevlig och hjälpsam personal, speciellt dörrvakten som ordnade mycket för mig.
7,3
Vänligt mottagande vid ankomst. Jag fick inte ställa min papplåda för min cykel där i två månader, vilket jag tycker var lite dåligt.
Hussain M. Affärsresenär Saudi Arabia, den 6 september 2014
bad experience

loction all other
5
bad staff too too too bad staff
Shena P. Gruppresenär South Africa, den 19 augusti 2014
Misleading Pictures on Website

Location, Location, Loacation
3
The website is misleading, except for the location, The sea view, is a little passage in your bedroom that you can see the "sea" from, everything else about this hotel is a lie, the WIFI didn't work, the hotel foyers & reception was filthy, the shower has a dirty curtain, so the entire bathroom gets wet when you shower. The Breakfast is pathetic and the dining hall is dirty. The staff are most unhelpful & badly mannered. When I asked the guy to show me the room on the website he said it was a old photo.
Arin R. Reste med partner United States of America, den 11 augusti 2014
Not worth the money

Location
5
This hotel was overpriced for what you get. I had the cheapest room there, night. The room had mold on the walls and was not clean or comfortable. There is free wifi, but if your device leaves your room, you lose wifi for that day. The area is good, but there are other hotels in the area that are much better value for the money you spend. I wouldn't stay at this place again or recommend it to anyone.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Sea Palace Hotel MumbaiSea Palace Hotel Mumbai - GästrumSea Palace Hotel Mumbai - GästrumSea Palace Hotel Mumbai - GästrumSea Palace Hotel Mumbai - GästrumSea Palace Hotel Mumbai - GästrumSea Palace Hotel Mumbai - GästrumSea Palace Hotel Mumbai - GästrumSea Palace Hotel Mumbai - BadrumSea Palace Hotel Mumbai - ReceptionSea Palace Hotel Mumbai - RestaurangSea Palace Hotel Mumbai - Pub/loungeSea Palace Hotel Mumbai - RestaurangSea Palace Hotel Mumbai - RestaurangSea Palace Hotel Mumbai - EntréSea Palace Hotel Mumbai - Hotellet från utsidanSea Palace Hotel Mumbai - Hotellet från utsidanSea Palace Hotel Mumbai - Hotellet från utsidanSea Palace Hotel Mumbai - RestaurangSea Palace Hotel Mumbai - Sevärdheter i närhetenSea Palace Hotel Mumbai - EntréSea Palace Hotel Mumbai - ReceptionSea Palace Hotel Mumbai - Restaurang


AS-AGWEB-3C08