Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels

254 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 883 omdömen

8 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,6
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,3
Alla omdömen (883)
Sortera efter:
Orjan B. Reste med partner Sweden, den 30 mars 2015
Bra.

Bra pool.Bra frukost samt bra personal.
8
Bra pool .Kan rekomendera detta hotell till andra.
Anmäl det här omdömet
Jan P. Reste med partner Sweden, den 11 mars 2015
Avkoppling

Poolen,frukosten,perSonalen
9
Fantastisk
Anmäl det här omdömet
Andreas Ö. Reste med partner Sweden, den 6 december 2014
H

- poolterassen, frukosten,
8
Mkt bra frukostbuffé, fräscht och bra påfyllt! Fint poolområde på jättemysig takterass. Minus för stenhårda sängar (typ som att ligga på golvet), lite bökigt att ta sig upp på rummet (tre hissar i olika etege). Boka rum med seaview, vi hade tyvärr inte det vilket innebar balkongutsikt mot baksidan, rätt in i bergsluttningen utan sol och tråkig utsikt!
Anmäl det här omdömet
Filip J. Reste med partner Sweden, den 16 mars 2013
Prisvärt stort hotell med fin utsikt

Rummen, restaurangen, solstolarna
9
Anmäl det här omdömet
Karl-Gerhard L. Reste med partner Sweden, den 27 februari 2013
Mycket välordnat hotell

Fina rum och övriga utrymmen. Kändes rent och snyggt.
9,3
Ett trevlig hotell med kanonpersonal. En mycket varierad och god frukostbuffe. Trevlig restaurang och temamiddagar men lite besökare till middagarna. Vissa rum ligger lite långt från receptionen men går att nå även med rullstol.
Anmäl det här omdömet
Fredrik P. Familj med småbarn Sweden, den 25 januari 2013
Fint hotell med bra service

Nytt fina rum och pooler
8,3
Jättefint hotell med underbara pooler. Vi bodde i ett rum med bara ca 1,5 meter till poolen. Perfekt för barn. Det negativa var att sängarna var stenhårda och hotellet ligger vid en högtrafikerad gata. Men annars ett toppenhotell.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Nära till elefantridning.
Anmäl det här omdömet
Henrik H. Reste med partner Sweden, den 15 januari 2013
undebar pool o härlig frukostbuffé

poolen är fantastisk så även frukosten.
5
Bra läge, nära centrum men inte mitt i. Hotellet ligger nära till allt! Fastän du är i Phuket så känns det inte så på hotellet, lugn skön atmosfär med grönska iinne i hotellet. Poolen har en skön relax feeling med riktigt sköna ligg stolar i vattnet.
Anmäl det här omdömet
Lejla E. Reste med partner Sweden, den 26 december 2012
Fräscht med bra läge

Fräscht och stort, mycket trevlig personal
8,7
Ett rent och fint hotell, med flera poolområden. Även maten var hyfsad, vi var riktigt nöjda med Sea Sand Sun. Personalen var riktigt trevlig och samarbetsvillig, och det var ca 5 min gångavstånd till stranden.
Anmäl det här omdömet
Ayn K. Reste med partner Philippines, den 11 januari 2016
Great location

Service, Location and it was a modern type hotel.
8
Our stay from the hotel was great! One thing that needs improvement is the breakfast variety. In addition they need to improve the sound proofing of the rooms as we can hear the conversation and or TV from the other room. The room is clean and the staff were very accommodating. They've attended to our requests right to the detail. The location is quite far from the clubs which I appreciate because it can be too loud, but if you appreciate the beach then this is a great area because it's a few meters away from the coastline, less than a five minute walk. There are a lot of places where you can eat local food as well. If I will come back I would definitely stay in this hotel again.
Anmäl det här omdömet
Amit K. Reste med partner India, den 7 januari 2016
worst stay ever
2,3
i booked this hotel based on the picture provided..its located in commercial area and its nothing as what is shown in the pic...rooms are shady and ourdated..no lights...staff so rude..breakfast is the worst i ever had in any hotel...
Anmäl det här omdömet
1 - 8 av 8 omdömen
Sea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels PhuketSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - BadtunnaSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GymSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GymSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - GymSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - LobbySea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - MötesrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - MötesrumSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - FestvåningSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - RestaurangSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - RestaurangSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - RestaurangSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - Hotellet från utsidanSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - RestaurangSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - UtsiktSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - UtsiktSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - Hotellet från utsidanSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - Hotellet från utsidanSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - Hotellet från utsidanSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - Hotellet från utsidanSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - UtsiktSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - UtsiktSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - UtsiktSea Sun Sand Resort & Spa by Variety Hotels Phuket - Planlösning


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A08