eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sea Sun Sand Resort & Spa

254 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa karta)

Boka nu!

Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Balkong/terrass Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum
Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Badrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Badtunna Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool
Område: Patong Antal rum: 240
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 728 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,6
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,3
Alla recensioner (728)
Sortera efter:
Filip J. Reste med partner Sweden, den 16 mars 2013
Prisvärt stort hotell med fin utsikt

Rummen, restaurangen, solstolarna
9
Karl-Gerhard L. Reste med partner Sweden, den 27 februari 2013
Mycket välordnat hotell

Fina rum och övriga utrymmen. Kändes rent och snyggt.
9,3
Ett trevlig hotell med kanonpersonal. En mycket varierad och god frukostbuffe. Trevlig restaurang och temamiddagar men lite besökare till middagarna. Vissa rum ligger lite långt från receptionen men går att nå även med rullstol.
Fredrik P. Familj med småbarn Sweden, den 25 januari 2013
Fint hotell med bra service

Nytt fina rum och pooler
8,3
Jättefint hotell med underbara pooler. Vi bodde i ett rum med bara ca 1,5 meter till poolen. Perfekt för barn. Det negativa var att sängarna var stenhårda och hotellet ligger vid en högtrafikerad gata. Men annars ett toppenhotell.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Nära till elefantridning.
Henrik H. Reste med partner Sweden, den 15 januari 2013
undebar pool o härlig frukostbuffé

poolen är fantastisk så även frukosten.
5
Bra läge, nära centrum men inte mitt i. Hotellet ligger nära till allt! Fastän du är i Phuket så känns det inte så på hotellet, lugn skön atmosfär med grönska iinne i hotellet. Poolen har en skön relax feeling med riktigt sköna ligg stolar i vattnet.
Lejla E. Reste med partner Sweden, den 26 december 2012
Fräscht med bra läge

Fräscht och stort, mycket trevlig personal
8,7
Ett rent och fint hotell, med flera poolområden. Även maten var hyfsad, vi var riktigt nöjda med Sea Sand Sun. Personalen var riktigt trevlig och samarbetsvillig, och det var ca 5 min gångavstånd till stranden.
Thanh L. Reste med partner Australia, den 18 september 2014
Wouldn't stay again

Cheap, nice staff,
6
Food was practically inedible. Hotel layout is like a maze. We had to go via 3 sets of lifts to get to our room.
Alexa H. Reste med partner Malaysia, den 13 september 2014
5D4N stay

jacuzzi, bath tub, eco friendly environment
5,7
Overall, it was pleasant. However, the hotel is too far to towards the city. We had to walk through the dark streets to get to the crowded area. The price is too expensive to bare since the location further than expectations. Also, the jacuzzi isn't working properly.
Chin K. Reste med partner Singapore, den 8 september 2014
Worth the money

5Min to Patong beach. massage parlour is just opposite and beside
8
Aang J. Reste med partner Indonesia, den 3 september 2014
Sea Sun Sand Resort & Spa

Near the beach
8,3
Ken U. Reste med partner Indonesia, den 31 augusti 2014
Good choice for couple or families

Friendly and helpful staff, good food and dining, near to the beach
9,3
I stayed for 5 days and the hotel was so amazing as much as I expected. When Arrived to the hotel, all staff so friendly and helpful. Even from lobby to my room is a lil bit far (my room at building C on the top floor) that's no matter cause the hotel is so comfortable. In my room I can see the beach and very quiet cause the hotel far away from crowded place. If you want to stay here and wanna see a beach view I kindly recommended for buliding C. Thanks to Sea Sun Sand resort and spa.. Made my honeymoon was so unforgetable moment. When my family planning to the puket. I recommended this hotel for sure.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Sea Sun Sand Resort & Spa PhuketSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Balkong/terrassSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - BadrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GästrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - BadtunnaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GymSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GymSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GymSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - LobbySea Sun Sand Resort & Spa Phuket - MötesrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - MötesrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - FestvåningSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RestaurangSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RestaurangSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RestaurangSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RestaurangSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RestaurangSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - UtsiktSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - UtsiktSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - OmgivningarSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - UtsiktSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - UtsiktSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Utsikt

Kundrecensioner - Sea Sun Sand Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3B01