eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sea Sun Sand Resort & Spa

254 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa på karta)

Boka nu!

Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Balkong/terrass Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum
Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Badrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gästrum Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Badtunna Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pool
Område: Patong Antal rum: 240
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 810 omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,6
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,3
Alla omdömen (810)
Sortera efter:
Orjan B. Reste med partner Sweden, den 30 mars 2015
Bra.

Bra pool.Bra frukost samt bra personal.
8
Bra pool .Kan rekomendera detta hotell till andra.
Jan P. Reste med partner Sweden, den 11 mars 2015
Avkoppling

Poolen,frukosten,perSonalen
9
Fantastisk
Andreas Ö. Reste med partner Sweden, den 6 december 2014
H

- poolterassen, frukosten,
8
Mkt bra frukostbuffé, fräscht och bra påfyllt! Fint poolområde på jättemysig takterass. Minus för stenhårda sängar (typ som att ligga på golvet), lite bökigt att ta sig upp på rummet (tre hissar i olika etege). Boka rum med seaview, vi hade tyvärr inte det vilket innebar balkongutsikt mot baksidan, rätt in i bergsluttningen utan sol och tråkig utsikt!
Filip J. Reste med partner Sweden, den 16 mars 2013
Prisvärt stort hotell med fin utsikt

Rummen, restaurangen, solstolarna
9
Karl-Gerhard L. Reste med partner Sweden, den 27 februari 2013
Mycket välordnat hotell

Fina rum och övriga utrymmen. Kändes rent och snyggt.
9,3
Ett trevlig hotell med kanonpersonal. En mycket varierad och god frukostbuffe. Trevlig restaurang och temamiddagar men lite besökare till middagarna. Vissa rum ligger lite långt från receptionen men går att nå även med rullstol.
Fredrik P. Familj med småbarn Sweden, den 25 januari 2013
Fint hotell med bra service

Nytt fina rum och pooler
8,3
Jättefint hotell med underbara pooler. Vi bodde i ett rum med bara ca 1,5 meter till poolen. Perfekt för barn. Det negativa var att sängarna var stenhårda och hotellet ligger vid en högtrafikerad gata. Men annars ett toppenhotell.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Nära till elefantridning.
Henrik H. Reste med partner Sweden, den 15 januari 2013
undebar pool o härlig frukostbuffé

poolen är fantastisk så även frukosten.
5
Bra läge, nära centrum men inte mitt i. Hotellet ligger nära till allt! Fastän du är i Phuket så känns det inte så på hotellet, lugn skön atmosfär med grönska iinne i hotellet. Poolen har en skön relax feeling med riktigt sköna ligg stolar i vattnet.
Lejla E. Reste med partner Sweden, den 26 december 2012
Fräscht med bra läge

Fräscht och stort, mycket trevlig personal
8,7
Ett rent och fint hotell, med flera poolområden. Även maten var hyfsad, vi var riktigt nöjda med Sea Sand Sun. Personalen var riktigt trevlig och samarbetsvillig, och det var ca 5 min gångavstånd till stranden.
Jason T. Reste med partner Malaysia, den 26 april 2015
Good

Tidy,
10
Feel good
Maisarah H. Reste med partner Singapore, den 24 april 2015
Its amazing

The staff, the pool and the view
9,7
Its was a memorable thing as they gave me what ive req before my check in

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!


AS-AGWEB-3C01