eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Shamrock Hotel

223 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Badrum Shamrock Hotel Hong Kong - Badrum Shamrock Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Shamrock Hotel Hong Kong - Entré Shamrock Hotel Hong Kong - Entré Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby
Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby Shamrock Hotel Hong Kong - Business Center Shamrock Hotel Hong Kong - Omgivningar Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Mat och dryck Shamrock Hotel Hong Kong - Mat och dryck
Område: Jordan Antal rum: 158

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 2174 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
9,3
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (2174)
Sortera efter:
Ulf M. Affärsresenär Sweden, den 31 oktober 2014
Slitet men ok läge

, Läget, läget , läget
4,3
HOTELLET VAR EN STOR BESVIKELSE. TUR ATT JAG BARA BEHÖVDE SOVA DÄR EN KORT NATT.SLITET OCH SMUTSIGT
Ann M. Reste med partner Sweden, den 28 mars 2013
Ganska enkelt hotell. Ingen bar, dåligt

Centralt, promenadavstånd till restauranger, butiker etc
5,7
Ok, men vi saknade möjligheten att sitta ner i en enklare bar eller café på hotellet
Patricia L. Ensamresenär Sweden, den 17 mars 2013
bra kommunikationer bade med buss och tag

bra lage, nara till det mesta inkl buss transfer fran flygplats och till tagstation
4,3
Annette L. Reste med partner Sweden, den 13 mars 2013
Perfekt läge med MTR runt hörnet.

Läget med MTR runt hörnet samt stort rum för att vara i HK och väldigt bra frukost buffe.
7,3
Läget med MTR runt hörnet samt stort rum för att vara i HK och väldigt bra frukost buffe.
Tommy H. Familj med äldre barn Sweden, den 30 juli 2012
Mitt i smeten

Klart godkänt men frukosten var kass
6
Hotellet ligger precis mitt ihändelsernas centrum. Det som inte finns där tas med tunnelbanan som ligger 30 meter från hotellet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Disneyland var roligt, en dag med mycket skratt kan behövas mitt i all seighsing. Big Budda är knappt värt resan dit...
Poh L. Familj med småbarn Singapore, den 20 november 2014
Value for $$$

excellent location, lots of good food nearby, near MTR
9,3
Convenient location with lotsa of good food near the hotel!
Ian J. Reste med partner Philippines, den 19 november 2014
Love the location

Location, Staff, and Value for Money
9
The location was everything - just less than a minute walk from Jordan MTR. The staff was also very accommodating. However, I found the room (standard room) a bit too small.
Adrian L. Familj med småbarn Malaysia, den 19 november 2014
Shamrock hotel

Friendly staffs,good location, near to mtr
8
The stay was ok..all room have bath tub. It would be great if wifi is available on all floors instead of just lobby and level 1...
Adrian L. Familj med småbarn Malaysia, den 19 november 2014
Shamrock Hotel

Good location, friendly staff
8
the stay was good. towel change frequently. however it would be great if there is wifi all around the hotel.
Elhannah H. Gruppresenär Singapore, den 18 november 2014
ShamRock Hotel

Location, Good Service, Business Lounge for you to rest if you've check out early and you've got a night flight.
8,3
The stay at Shamrock was good. location was perfect, just beside Jordon Station, Exit C1. there was only wifi at the lobby, but data plan was cheap in HK, so no issues. we wanted a late check-out cause our flight was 7am the next day, they manage to let us check out at 1pm instead of 12noon, but we were able to deposit as many baggages we needed at the concierge with no worries. there was a business lounge at level 3 where we were able to repack our goods, and charge our phones. left the hotel at 10pm. (:

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Shamrock Hotel Hong KongShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - BadrumShamrock Hotel Hong Kong - BadrumShamrock Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanShamrock Hotel Hong Kong - EntréShamrock Hotel Hong Kong - EntréShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - Business CenterShamrock Hotel Hong Kong - OmgivningarShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - Mat och dryckShamrock Hotel Hong Kong - Mat och dryck


AS-AGWEB-3B01