Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Shamrock Hotel

223 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Shamrock Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Shamrock Hotel Hong Kong - Omgivningar Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Badrum Shamrock Hotel Hong Kong - Badrum Shamrock Hotel Hong Kong - Entré Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby
Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby Shamrock Hotel Hong Kong - Business Center Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café
Område: Jordan Antal rum: 158

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

baserat på 2631
omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
9,3
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (2631)
Sortera efter:
Ulf M. Affärsresenär Sweden, den 31 oktober 2014
Slitet men ok läge

, Läget, läget , läget
4,3
HOTELLET VAR EN STOR BESVIKELSE. TUR ATT JAG BARA BEHÖVDE SOVA DÄR EN KORT NATT.SLITET OCH SMUTSIGT
Ann M. Reste med partner Sweden, den 28 mars 2013
Ganska enkelt hotell. Ingen bar, dåligt

Centralt, promenadavstånd till restauranger, butiker etc
5,7
Ok, men vi saknade möjligheten att sitta ner i en enklare bar eller café på hotellet
Patricia L. Ensamresenär Sweden, den 17 mars 2013
bra kommunikationer bade med buss och tag

bra lage, nara till det mesta inkl buss transfer fran flygplats och till tagstation
4,3
Annette L. Reste med partner Sweden, den 13 mars 2013
Perfekt läge med MTR runt hörnet.

Läget med MTR runt hörnet samt stort rum för att vara i HK och väldigt bra frukost buffe.
7,3
Läget med MTR runt hörnet samt stort rum för att vara i HK och väldigt bra frukost buffe.
Tommy H. Familj med äldre barn Sweden, den 30 juli 2012
Mitt i smeten

Klart godkänt men frukosten var kass
6
Hotellet ligger precis mitt ihändelsernas centrum. Det som inte finns där tas med tunnelbanan som ligger 30 meter från hotellet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Disneyland var roligt, en dag med mycket skratt kan behövas mitt i all seighsing. Big Budda är knappt värt resan dit...
Kok L. Reste med partner Malaysia, den 1 juli 2015
Hong Kong for couples

Clean gd location friendly staff
7,7
Roger R. Reste med partner New Zealand, den 28 juni 2015
Short Hong Kong stay

Location close to Airport bus line and MTR station; friendliness and helpfulness of staff; cleanliness of room
9
Very satisfactory stay, with spacious room (for Hong Kong) and a wide variety of breakfast foods available.
Johnny T. Ensamresenär Singapore, den 26 juni 2015
Superb Location

Location, location and location
7,7
Clean and friendly staff.
Michael F. Reste med partner Australia, den 25 juni 2015
Great, value and staff.

Sfaff, location,
9
We notified of our very late arrival and they were waiting for us. Fast, efficient check in. Great location. Upgraded room. Spacious and good value by HK standards. A pleasant breakfast. Water took a long time to get hot, but this is quibbling. A little gem
Alvin M. Reste med partner Indonesia, den 25 juni 2015
Near restaurant, clean and good transportation

location, transportation, cleanlines
8
Great

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Shamrock Hotel Hong KongShamrock Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanShamrock Hotel Hong Kong - OmgivningarShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - BadrumShamrock Hotel Hong Kong - BadrumShamrock Hotel Hong Kong - EntréShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - Business CenterShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - Café


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06