eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Shamrock Hotel

223 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Badrum Shamrock Hotel Hong Kong - Badrum Shamrock Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Shamrock Hotel Hong Kong - Entré Shamrock Hotel Hong Kong - Entré Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby
Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby Shamrock Hotel Hong Kong - Business Center Shamrock Hotel Hong Kong - Omgivningar Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Mat och dryck Shamrock Hotel Hong Kong - Mat och dryck
Område: Jordan Antal rum: 158

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 2234 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
9,3
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (2234)
Sortera efter:
Ulf M. Affärsresenär Sweden, den 31 oktober 2014
Slitet men ok läge

, Läget, läget , läget
4,3
HOTELLET VAR EN STOR BESVIKELSE. TUR ATT JAG BARA BEHÖVDE SOVA DÄR EN KORT NATT.SLITET OCH SMUTSIGT
Ann M. Reste med partner Sweden, den 28 mars 2013
Ganska enkelt hotell. Ingen bar, dåligt

Centralt, promenadavstånd till restauranger, butiker etc
5,7
Ok, men vi saknade möjligheten att sitta ner i en enklare bar eller café på hotellet
Patricia L. Ensamresenär Sweden, den 17 mars 2013
bra kommunikationer bade med buss och tag

bra lage, nara till det mesta inkl buss transfer fran flygplats och till tagstation
4,3
Annette L. Reste med partner Sweden, den 13 mars 2013
Perfekt läge med MTR runt hörnet.

Läget med MTR runt hörnet samt stort rum för att vara i HK och väldigt bra frukost buffe.
7,3
Läget med MTR runt hörnet samt stort rum för att vara i HK och väldigt bra frukost buffe.
Tommy H. Familj med äldre barn Sweden, den 30 juli 2012
Mitt i smeten

Klart godkänt men frukosten var kass
6
Hotellet ligger precis mitt ihändelsernas centrum. Det som inte finns där tas med tunnelbanan som ligger 30 meter från hotellet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Disneyland var roligt, en dag med mycket skratt kan behövas mitt i all seighsing. Big Budda är knappt värt resan dit...
Ee L. Reste med partner Singapore, den 18 december 2014
Experience at Shamrock

Great location, room is cosy & well equipped, clean room
8,7
Wai C. Ensamresenär Singapore, den 18 december 2014
Got a shock when I entered the room...

location, location, location
7,3
Got a shock when I entered the standard room that I booked. The room was really tiny with the bed facing head on to the door. I prefer the door to be at the side of the bed rather than facing it. The window was as good as none and there was no view to mention of. Becauae of the almost non-existent window, the room was dark even in the day and the lights had to be on. Immediately went down to the front desk to upgrade to a larger room but was told that all the rooms were booked for that day. Avoid the standard room and go for the larger option if comfort matters to you. On a positive note, the hotel staff was friendly, the room was clean and the location of the hotel was good. I may consider staying at the hotel again for the location, only if I can get a bigger room.
Yi L. Reste med partner Singapore, den 17 december 2014
Always an awesome stay at Shamrock Hotel

Staff was friendly and helpful, location is great
9
Check in was a breeze. Only took 5mins from door to room. Staff were also very attentive, helping us unload our luggage from the cab when we arrived. Room is small but clean. Housekeeping staff always greet us with a smile every morning without fail. This is our second time at Shamrock. It is definitely value-for-money.
Khoo P. Affärsresenär Singapore, den 16 december 2014
Great Location and easy access to MTR

Food, location and servie
10
Keann K. Reste med partner Singapore, den 14 december 2014
Value for money

Location, price, staffs
9,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Shamrock Hotel Hong KongShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - BadrumShamrock Hotel Hong Kong - BadrumShamrock Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanShamrock Hotel Hong Kong - EntréShamrock Hotel Hong Kong - EntréShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - Business CenterShamrock Hotel Hong Kong - OmgivningarShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - Mat och dryckShamrock Hotel Hong Kong - Mat och dryck


AS-AGWEB-3B04