eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Shamrock Hotel

223 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Shamrock Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Shamrock Hotel Hong Kong - Omgivningar Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Badrum Shamrock Hotel Hong Kong - Badrum Shamrock Hotel Hong Kong - Entré Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby
Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby Shamrock Hotel Hong Kong - Business Center Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Mat och dryck Shamrock Hotel Hong Kong - Mat och dryck
Område: Jordan Antal rum: 158

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 2412 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
9,3
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (2412)
Sortera efter:
Ulf M. Affärsresenär Sweden, den 31 oktober 2014
Slitet men ok läge

, Läget, läget , läget
4,3
HOTELLET VAR EN STOR BESVIKELSE. TUR ATT JAG BARA BEHÖVDE SOVA DÄR EN KORT NATT.SLITET OCH SMUTSIGT
Ann M. Reste med partner Sweden, den 28 mars 2013
Ganska enkelt hotell. Ingen bar, dåligt

Centralt, promenadavstånd till restauranger, butiker etc
5,7
Ok, men vi saknade möjligheten att sitta ner i en enklare bar eller café på hotellet
Patricia L. Ensamresenär Sweden, den 17 mars 2013
bra kommunikationer bade med buss och tag

bra lage, nara till det mesta inkl buss transfer fran flygplats och till tagstation
4,3
Annette L. Reste med partner Sweden, den 13 mars 2013
Perfekt läge med MTR runt hörnet.

Läget med MTR runt hörnet samt stort rum för att vara i HK och väldigt bra frukost buffe.
7,3
Läget med MTR runt hörnet samt stort rum för att vara i HK och väldigt bra frukost buffe.
Tommy H. Familj med äldre barn Sweden, den 30 juli 2012
Mitt i smeten

Klart godkänt men frukosten var kass
6
Hotellet ligger precis mitt ihändelsernas centrum. Det som inte finns där tas med tunnelbanan som ligger 30 meter från hotellet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Disneyland var roligt, en dag med mycket skratt kan behövas mitt i all seighsing. Big Budda är knappt värt resan dit...
Maria E. Reste med partner United States of America, den 1 mars 2015
Shamrock rocks!

Staff, location and cleanliness
8,7
I will definitely recommend the hotel. The staff are attentive specially there were two staff I would rate SUPERB! I wish I took their names but both were working on 2/28 but did not see them the day I left 3/01/15. I stayed 2/25 thru 3/01/15. I cannot thank them enough for their excellent service. Staff like these what makes us leave positive feedback. Thank you guys.
Gamika S. Affärsresenär Sri Lanka, den 27 februari 2015
very good supporting staff

very close to MTR/TAXI and convenient place.
9
pleasant environment and very good supporting staff. it'll be great if we get free WIFI in the room.
Yung T. Familj med äldre barn India, den 27 februari 2015
convenient

clean, convenient, comfortable
6,3
Hiew L. Familj med äldre barn Malaysia, den 26 februari 2015
Leisure Traveller

Staff Performance, Location and value of price
8
Is worth and prefer the staff performance (polite and helpful)
Hiew L. Familj med äldre barn Malaysia, den 26 februari 2015
Leisure Travellers

Location, value of money and comfortable
8
Worth, comfortable and having a group of helpful and polite staffs

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Shamrock Hotel Hong KongShamrock Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanShamrock Hotel Hong Kong - OmgivningarShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - BadrumShamrock Hotel Hong Kong - BadrumShamrock Hotel Hong Kong - EntréShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - Business CenterShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - Mat och dryckShamrock Hotel Hong Kong - Mat och dryck


AS-AGWEB-3C05