eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Shamrock Hotel

223 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Shamrock Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Shamrock Hotel Hong Kong - Omgivningar Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Badrum Shamrock Hotel Hong Kong - Badrum Shamrock Hotel Hong Kong - Entré Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby
Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby Shamrock Hotel Hong Kong - Business Center Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café
Område: Jordan Antal rum: 158

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 2466 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
9,3
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (2466)
Sortera efter:
Ulf M. Affärsresenär Sweden, den 31 oktober 2014
Slitet men ok läge

, Läget, läget , läget
4,3
HOTELLET VAR EN STOR BESVIKELSE. TUR ATT JAG BARA BEHÖVDE SOVA DÄR EN KORT NATT.SLITET OCH SMUTSIGT
Ann M. Reste med partner Sweden, den 28 mars 2013
Ganska enkelt hotell. Ingen bar, dåligt

Centralt, promenadavstånd till restauranger, butiker etc
5,7
Ok, men vi saknade möjligheten att sitta ner i en enklare bar eller café på hotellet
Patricia L. Ensamresenär Sweden, den 17 mars 2013
bra kommunikationer bade med buss och tag

bra lage, nara till det mesta inkl buss transfer fran flygplats och till tagstation
4,3
Annette L. Reste med partner Sweden, den 13 mars 2013
Perfekt läge med MTR runt hörnet.

Läget med MTR runt hörnet samt stort rum för att vara i HK och väldigt bra frukost buffe.
7,3
Läget med MTR runt hörnet samt stort rum för att vara i HK och väldigt bra frukost buffe.
Tommy H. Familj med äldre barn Sweden, den 30 juli 2012
Mitt i smeten

Klart godkänt men frukosten var kass
6
Hotellet ligger precis mitt ihändelsernas centrum. Det som inte finns där tas med tunnelbanan som ligger 30 meter från hotellet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Disneyland var roligt, en dag med mycket skratt kan behövas mitt i all seighsing. Big Budda är knappt värt resan dit...
Wanida A. Familj med småbarn Thailand, den 27 mars 2015
Best location

location, room and bed
8
Location was really nice and the rooms were in okay condition but no wifi in the room :(
Delun J. Reste med partner Singapore, den 26 mars 2015
Value for money hotel

Location, Price, Clean room
8,3
Overall good experience, will come back to stay next time
Delun J. Reste med partner Singapore, den 25 mars 2015
Value for money Stay

Location, Clean Room, Quiet
8,7
Overall good experience, will come back to stay next time
Hock Y. Ensamresenär Brunei Darussalam, den 22 mars 2015
The hotel is clean and neat, close to MTR and shop

Clean, tidy and friendly
8,3
It was good, clean and tidy. But it doesnt have free wifi.. Hope they can provide free wifi in the future. The room is quite small, well, it is ok for solo travellers and couple. Close to shops, MTR, few min walks to Temple street... Good place to stay
Low S. Familj med småbarn Singapore, den 21 mars 2015
Great location for food n shopping

Location, staffs, value for money
7,3
2nd time staying in Shamrock n still loves it. Though the room is very small. But it make up by the great location n the price u paid for such great location. Also the room tho small, they hv almost every thing we need. Front door staffs are always helpful, tho front desk lady reception have to improve her manner. I will still stay here if I come to Kowloon again.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Shamrock Hotel Hong KongShamrock Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanShamrock Hotel Hong Kong - OmgivningarShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - BadrumShamrock Hotel Hong Kong - BadrumShamrock Hotel Hong Kong - EntréShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - Business CenterShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - Café


AS-AGWEB-3C08