eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Shamrock Hotel

223 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Svit Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Gästrum Shamrock Hotel Hong Kong - Badrum Shamrock Hotel Hong Kong - Badrum Shamrock Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Shamrock Hotel Hong Kong - Entré Shamrock Hotel Hong Kong - Entré Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby
Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby Shamrock Hotel Hong Kong - Business Center Shamrock Hotel Hong Kong - Omgivningar Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Café Shamrock Hotel Hong Kong - Mat och dryck Shamrock Hotel Hong Kong - Mat och dryck
Område: Jordan Antal rum: 158

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 1955 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
9,3
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (1955)
Sortera efter:
Ann M. Reste med partner Sweden, den 28 mars 2013
Ganska enkelt hotell. Ingen bar, dåligt

Centralt, promenadavstånd till restauranger, butiker etc
5,7
Ok, men vi saknade möjligheten att sitta ner i en enklare bar eller café på hotellet
Patricia L. Ensamresenär Sweden, den 17 mars 2013
bra kommunikationer bade med buss och tag

bra lage, nara till det mesta inkl buss transfer fran flygplats och till tagstation
4,3
Annette L. Reste med partner Sweden, den 13 mars 2013
Perfekt läge med MTR runt hörnet.

Läget med MTR runt hörnet samt stort rum för att vara i HK och väldigt bra frukost buffe.
7,3
Läget med MTR runt hörnet samt stort rum för att vara i HK och väldigt bra frukost buffe.
Tommy H. Familj med äldre barn Sweden, den 30 juli 2012
Mitt i smeten

Klart godkänt men frukosten var kass
6
Hotellet ligger precis mitt ihändelsernas centrum. Det som inte finns där tas med tunnelbanan som ligger 30 meter från hotellet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Disneyland var roligt, en dag med mycket skratt kan behövas mitt i all seighsing. Big Budda är knappt värt resan dit...
Eddrick C. Reste med partner Singapore, den 28 augusti 2014
good location

close to mtr.. friendly reception
7,7
Internet is only available at lobby
Phong M. Familj med småbarn Thailand, den 25 augusti 2014
Good location not bad for stay a short trip

Close to MRT station, near shopping center , locate in the heart of the city
6,7
Good hotel , they upgraded us the room to deluxe room but still small for our family.
Tony L. Affärsresenär Singapore, den 25 augusti 2014
Friendly staff

The rooms were clean and one can expect some decent peace.
7,3
Stay was great, I informed the reception that I had just got off a 30 hour flight and needed to rest and they arrange for me to have a room at the end. The room were clean and I had everything I needed. The only thing that gave me a shock was I needed to pay $100 for internet per day, the management should look into providing this for free to all guest.
Noel P. Familj med småbarn Macau, den 24 augusti 2014
Near the MTR

Near to MTR, good place, many restaurant near hotel
6
Rajveer S. Reste med partner Thailand, den 24 augusti 2014
good location, decent rooms

Location, well furnished rooms and good breakfast
9,7
pros: near the taxi stand, MTR station and surprisingly not noisy. reasonably good value cons: wifi only at lobby and no wifi in room, need to pay 100HKD per day
Marishiel B. Gruppresenär Philippines, den 23 augusti 2014
convenience at its best

accomodating staff, excellent housekeeping services and clean rooms
9
generally excellent. i hope there will be free wifi in all rooms and change in breakfast menu. it was quite hard to eat the same food for 3 consecutive days

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Shamrock Hotel Hong KongShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - SvitShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - GästrumShamrock Hotel Hong Kong - BadrumShamrock Hotel Hong Kong - BadrumShamrock Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanShamrock Hotel Hong Kong - EntréShamrock Hotel Hong Kong - EntréShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - Business CenterShamrock Hotel Hong Kong - OmgivningarShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - CaféShamrock Hotel Hong Kong - Mat och dryckShamrock Hotel Hong Kong - Mat och dryck


AS-AGWEB-3B08