Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers

20 Nathan Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

baserat på 1099 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,7
Läge
9,2
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (1099)
Sortera efter:
Lars A. Reste med partner Sweden, den 16 november 2014
Perfekta Hotellet

Internet, Trevlig Personal, Fint område
9,7
Enda som saknas är en ATM maskin i närheten annars är detta en av de bästa hotellen jag bott på. De har altid bra service och super trevlig och hjälpsam personal. Internet är klockrent och rena rum.
Anmäl det här omdömet
Anja W. Reste med partner Sweden, den 8 maj 2013
Super hotell med bästa läget

Läget, utsikten och standarden
10
Fantastiskt hotell med perfekt läge för shopping, restauranger och nöjen. Jättehög standard med trevlig personal. Hotellet är i lite dyrare prisklass men man får verkligen valuta för pengarna. Pool området på taket med pool, solstolar, bubbelpooler och gym var en härlig avstickare till stadens puls. Rent och stilfullt hotell med hög servicekänsla. Skulle verkligen åka tillbaka hit.
Anmäl det här omdömet
Margoth M. Affärsresenär Australia, den 30 april 2016
8
6
Serivice exelent
Anmäl det här omdömet
Ribonnette A. Familj med småbarn Philippines, den 16 april 2016
Disappointing
3
Wifi is not free. Although after i told them that they were the only hotel in the world that didn't have free wifi, they gave it to me for free "this time." Some of the staff were not so nice, and it seems they can't be bothered to smile. One doorman was particuly rude and was constantly growling at my son who just turned 3 years old because he was playing around like a normal boy (he wasn't even particularly rowdy). Just playing and laughing. The facilities are old and tired. The carpets were very stained. The rooms are tiny. I have been going to Hongkong since I was a kid. I have been there maybe more than 20 times in my life. Sadly, I don't think I would ever stay at the Sheraton again. I got a harbour view room. Unfortunately there was no notice from the hotel that there was a massive construction site right in front of the harbour! Would have gotten a cheaper regular room had i known this! The view at the Sky lounge was nice though. That's probably the only redeeming factor and the cleaners were good and provided lots of bottled water and fresh toiletries daily.
Anmäl det här omdömet
Ali A. Affärsresenär Paraguay, den 9 april 2016
Nice & Good
6,3
My First visit was in 1997. I liked the Hotel sence that time. Now we are in 2016 and will continue a guest
Anmäl det här omdömet
May L. Affärsresenär Malaysia, den 1 april 2016
Great location nearby subway
5
location is good, besides having renovation, bit noisy in morning
Anmäl det här omdömet
Eugenia S. Reste med partner Singapore, den 29 mars 2016
Good location

Cleanliness, good location,staffs are friendly
7
Stayed for 4 nights at the hotel. Location of hotel was good and near to a lot of places. Staffs are friendly and helpful
Anmäl det här omdömet
Soo H. Affärsresenär Malaysia, den 10 mars 2016
Overall is good

Facilities location and services
10
Good
Anmäl det här omdömet
Rosemarie A. Familj med småbarn Philippines, den 1 mars 2016
Good Hotel
5,3
Its a Good Hotel
Anmäl det här omdömet
Woon S. Affärsresenär Singapore, den 24 februari 2016
Room
6,7
Clean
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong KongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - GästrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - GästrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - GästrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - GästrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - BadrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - GästrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - GästrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - GästrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - GästrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - FaciliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Hotellet från insidanSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - GästrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Hotellet från insidanSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Hotellet från insidanSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Executive LoungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - UtsiktSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Balkong/terrassSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - FestvåningSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - FestvåningSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - FestvåningSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - FestvåningSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - FestvåningSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Business CenterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Business CenterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Business CenterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - GymSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Hotellet från insidanSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Hotellet från insidanSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Hotellet från insidanSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Hotellet från insidanSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/loungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Hotellet från insidanSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Hotellet från insidanSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Hotellet från insidanSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - LobbySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - LobbySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - MötesrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - MötesrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - MötesrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - MötesrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - MötesrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - MötesrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - MötesrumSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - PoolSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - PoolSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - TrädgårdSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - TrädgårdSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - TrädgårdSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestaurangSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - SpaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Hotellet från insidanSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Executive LoungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/loungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/loungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/loungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/loungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - CaféSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestaurangSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestaurangSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestaurangSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestaurangSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestaurangSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestaurangSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestaurangSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestaurangSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestaurangSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestaurangSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - FaciliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestaurangSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestaurangSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestaurangSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - GymSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - PoolSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/loungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/loungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/loungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - SpaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Sevärdheter i närhetenSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - OmgivningarSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - OmgivningarSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Utsikt


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B02