Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel

Jalan Sultan Ismail, Gyllene triangeln, Kuala Lumpur, Malaysia 50250

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 664 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,1
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (664)
Sortera efter:
Elsie I. Reste med partner Sweden, den 25 juli 2013
trevlidt hotell

service,personal,rumsstorlek
8,3
supertrevlig och hjälpsam personal. god mat i restaurangen och inte dyrt
Anmäl det här omdömet
Alexander M. Gruppresenär Sweden, den 13 februari 2013
Lyxigt hotell, trevlig personal och bra läge.

Service och miljö
8
Möttes av väldigt trevlig personal som tog väl hand om oss resten av vistelsen. Stora trevliga rum med 24 timmars service. Ständig tillgång till transportmedel till shopping och andra sevärdheter.
Tips om nattklubbar: Luna Bar, En bar som ligger på toppen av ett hotelltak med magisk utsikt över hela Kuala Lumpur. Dyra priser men helt klart värt en vistelse.
Anmäl det här omdömet
Christina L. Familj med äldre barn Sweden, den 27 december 2012
Lyxigt hotell med fantastisk frukost

frukosten, personalen
9,7
Hit kommer vi gärna igen, men framförallt vill jag framhäva en fantastisk person som var receptionschef, concierge chef: T Faisal, han hjälpte oss verkligen när vi behövde det som mest. En riktig stjärna i kanten till honom.
Anmäl det här omdömet
Johan A. Gruppresenär Sweden, den 26 december 2012
Fint hotell med hjälpsam personal

Utsikt mot Petrona Towers. Rent och bra standard. Svalkande pool. Nära till monorail-station.
7,3
Bra storlek på rum och väldigt sköna sängar. Hjälpsam personal.
Anmäl det här omdömet
Kia V. Reste med partner Finland, den 29 augusti 2009
prisvärt hotell

bra service, bra städat, för detta pris jätte bra. Bra morgonmål
9
Anmäl det här omdömet
Ying X. Affärsresenär Singapore, den 21 januari 2016
Disappointed
5,7
Den här gästen har bara poängsatt hotellet och har inte skrivit några kommentarer.
Anmäl det här omdömet
Nadarajan J. Ensamresenär Australia, den 18 januari 2016
A very comfortable stay

room and hotel amenities.Choices of food in and around hotel..Staff
8,7
Overall a fantastic stay. the staff were great.Food was good.Amenities in the hotel were superb.plenty of shops at the back of hotel including entertainment facilities.Shopping complex opposite hotel.you cannot ask for more.
Anmäl det här omdömet
Helen V. Ensamresenär Philippines, den 15 januari 2016
accessible to train to go to klia2 and central mar

comfortable stay,accessible,value for money
8,7
have no difficulty going to shopping areas and airport..if you have lots of baggage though arrange taxi transport outside as it is cheaper rather than allow hotel to book for you..excellent buffet
Anmäl det här omdömet
Roslina A. Reste med partner Singapore, den 11 januari 2016
My lifesaver

Friendly Staff, location and interior
7,7
The only 5 star hotel around golden triangle area. Should offer room with breakfast like other 5 star hotels.
Anmäl det här omdömet
Detlef P. Familj med äldre barn Australia, den 10 januari 2016
unwind in the steam and spa

Quiet, the bed, and steam room
7
Overall quite satisfied,really appreciated the spacious room, fantastic bed,no noise.However breakfast not being included in the booking, I did not think it was value for money, selections for a 5 star Hotel in my opinion were limited, Sunday morning understaffed and the replacements for even the simple salad bar were either very long in coming or did not happen,as a Sunday morning breakfast, for most I would expect it should be a leisurely and enjoyable experience. The pool seemed quite adequate, the sauna, spa, steam room, were all very well kept. Would I return, debatable, I really enjoy a good breakfast, if that improved no question, yes I would recommend the hotel and probably make it my regular stay-over hotel. A slight tweaking with some staff could also help.
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - FestvåningSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - OmgivningarSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - FestvåningSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GymSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - PoolSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - PoolSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - FestvåningSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - FestvåningSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - PoolSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - BadrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - BadrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - BadrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06