eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel

Jalan Sultan Ismail, Gyllene triangeln, Kuala Lumpur, Malaysia 50250 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Imperial Sheraton Hotel
Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidan Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidan Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidan Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidan Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidan Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Badrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Restaurang Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Restaurang Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Restaurang Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/lounge Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/lounge
Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidan Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Fritidsfaciliteter Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Festvåning Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Festvåning Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten
Område: Gyllene triangeln Antal rum: 385

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 582 omdömen

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,1
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (582)
Sortera efter:
Elsie I. Reste med partner Sweden, den 25 juli 2013
trevlidt hotell

service,personal,rumsstorlek
8,3
supertrevlig och hjälpsam personal. god mat i restaurangen och inte dyrt
Alexander M. Gruppresenär Sweden, den 13 februari 2013
Lyxigt hotell, trevlig personal och bra läge.

Service och miljö
8
Möttes av väldigt trevlig personal som tog väl hand om oss resten av vistelsen. Stora trevliga rum med 24 timmars service. Ständig tillgång till transportmedel till shopping och andra sevärdheter.
Tips om nattklubbar: Luna Bar, En bar som ligger på toppen av ett hotelltak med magisk utsikt över hela Kuala Lumpur. Dyra priser men helt klart värt en vistelse.
Christina L. Familj med äldre barn Sweden, den 27 december 2012
Lyxigt hotell med fantastisk frukost

frukosten, personalen
9,7
Hit kommer vi gärna igen, men framförallt vill jag framhäva en fantastisk person som var receptionschef, concierge chef: T Faisal, han hjälpte oss verkligen när vi behövde det som mest. En riktig stjärna i kanten till honom.
Johan A. Gruppresenär Sweden, den 26 december 2012
Fint hotell med hjälpsam personal

Utsikt mot Petrona Towers. Rent och bra standard. Svalkande pool. Nära till monorail-station.
7,3
Bra storlek på rum och väldigt sköna sängar. Hjälpsam personal.
Kia V. Reste med partner Finland, den 29 augusti 2009
prisvärt hotell

bra service, bra städat, för detta pris jätte bra. Bra morgonmål
9
Basil L. Reste med partner Australia, den 19 april 2015
We where well looked after and made feel very spec

Service location and the decor lovr this hotel
9,7
Fantastic would love to come and stay again
Mohsen S. Reste med partner Australia, den 7 april 2015
Markus

Rooms, shower, pool
9,3
It was very good
Martin L. Ensamresenär United Kingdom, den 31 mars 2015
Love this hotel

Classic style, large rooms
8
My favourite 5 star hotel in KL
Jun M. Affärsresenär China, den 21 mars 2015
g g

g h
10
g h
Melvinder S. Reste med partner Singapore, den 22 februari 2015
Great hotel but rooms not as up to standard...

It's very well located and easily accesible to many places in central KL, the staff of the hotel were really helpful and willing to assist whenever possible and the rooms size is great..
7,7
Only issue I had with the room was that the aircon in my room was down.. Told the hotel about it on the second day before going out but when got back, found out nothing was done about it.. Called the hotel and they sent a maintainence guy who said the aircon was down.. Changed our room but all this could have been done earlier as we got back to the room at 6am after partying and having supper so moving rooms at that time was really tiring.. Above all, great hotel in KL...

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala LumpurSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - BadrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - FritidsfaciliteterSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - FestvåningSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - FestvåningSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - LobbySheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Executive LoungeSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GymSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - SpaSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - FaciliteterSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - EntréSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - BadrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - PoolSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Restaurang


AS-AGWEB-3A06