eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel

Jalan Sultan Ismail, Gyllene triangeln, Kuala Lumpur, Malaysia 50250 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Imperial Sheraton Hotel
Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidan Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Festvåning Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum
Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Festvåning Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Fritidsfaciliteter Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidan Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/lounge Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Restaurang Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/lounge Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Restaurang Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Restaurang Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Restaurang Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Balkong/terrass Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Badrum Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidan
Område: Gyllene triangeln Antal rum: 385

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 515 recensioner

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,1
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
7,5
Alla recensioner (515)
Sortera efter:
Elsie I. Reste med partner Sweden, den 25 juli 2013
trevlidt hotell

service,personal,rumsstorlek
8,3
supertrevlig och hjälpsam personal. god mat i restaurangen och inte dyrt
Alexander M. Gruppresenär Sweden, den 13 februari 2013
Lyxigt hotell, trevlig personal och bra läge.

Service och miljö
8
Möttes av väldigt trevlig personal som tog väl hand om oss resten av vistelsen. Stora trevliga rum med 24 timmars service. Ständig tillgång till transportmedel till shopping och andra sevärdheter.
Tips om nattklubbar: Luna Bar, En bar som ligger på toppen av ett hotelltak med magisk utsikt över hela Kuala Lumpur. Dyra priser men helt klart värt en vistelse.
Christina L. Familj med äldre barn Sweden, den 27 december 2012
Lyxigt hotell med fantastisk frukost

frukosten, personalen
9,7
Hit kommer vi gärna igen, men framförallt vill jag framhäva en fantastisk person som var receptionschef, concierge chef: T Faisal, han hjälpte oss verkligen när vi behövde det som mest. En riktig stjärna i kanten till honom.
Johan A. Gruppresenär Sweden, den 26 december 2012
Fint hotell med hjälpsam personal

Utsikt mot Petrona Towers. Rent och bra standard. Svalkande pool. Nära till monorail-station.
7,3
Bra storlek på rum och väldigt sköna sängar. Hjälpsam personal.
Kia V. Reste med partner Finland, den 29 augusti 2009
prisvärt hotell

bra service, bra städat, för detta pris jätte bra. Bra morgonmål
9
Luqman H. Familj med småbarn Malaysia, den 16 december 2014
Comfort

Clean
9,3
Good . clean
Kim C. Familj med småbarn Malaysia, den 7 december 2014
Excellent services

1. Best Friendly staffs. 2. wonderful room comfort. 3. Marvellous location.
10
We stay for four nights in the club room/ suites. The staffs there is very polite, helpful& friendly. Nice location close tto two major shopping Quill & Sogo. We definitely will come back to stay.
Sameer S. Affärsresenär India, den 2 december 2014
on a scale of 1 to sheraton how bad is your hotel

location
3,3
I stayed here for two nights recently. The experience is so terrible that i have vowed never to stay in any sheraton property ever. I was supposed to check out at 5 am and had requested a wake up call with tea at 4am. I wake up to no electricity and worse the staff was clueless blaming it on the govt. I had to pack my stuff get ready and surprise surprise there is no emergency lighting available. They gave me a 4inch pen light and asked me to use that. Tea came at 4.30 a full 30 mins late and with no apology. The staff is nice but clueless and the response to such a siutation was shrug of tbe shoulder . food is terrible and the commodes are extremely low plus uncomfortable. There are literally dozens of hotels cheaper and better than this . Stay away if you attach any value to the quality of your stay.
Rozita B. Ensamresenär Singapore, den 1 december 2014
A great stay. Love the marble bathroom.

It's clean. Provide enough mineral water. Friendly staff
8,3
Love the peace and quietness. Enjoy my stay in sheraton . Really had a good rest here
Tan K. Familj med småbarn Malaysia, den 30 november 2014
good location

clean, location, facility
9
Great. hotel is clean, good location and we enjoy the facilties there.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - PoolSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - FestvåningSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - FestvåningSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - FritidsfaciliteterSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Balkong/terrassSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - BadrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - MötesrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - LobbySheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Executive LoungeSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GymSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - SpaSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidanSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - FaciliteterSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - RestaurangSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - EntréSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - GästrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - BadrumSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - PoolSheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel Kuala Lumpur - Restaurang

Kundrecensioner - Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3B07