Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sheraton Stockholm Hotel

Tegelbacken 6, Box 195, Norrmalm, Stockholm, Sverige 10123 (Visa på karta)

Boka nu!

Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Gästrum Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Gästrum Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Gästrum Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Gästrum Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Gästrum Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Gästrum Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Lobby Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Business Center Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Omgivningar Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Omgivningar Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från utsidan Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidan Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Butiker Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Sevärdheter i närheten Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Sevärdheter i närheten Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Sevärdheter i närheten
Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Omgivningar Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Sevärdheter i närheten Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Sevärdheter i närheten Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidan Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidan Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidan Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidan Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidan Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidan Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidan Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidan Sheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidan
Område: Norrmalm Antal rum: 459

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 74
omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
9,1
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,6
Alla omdömen (74)
Sortera efter:
Johanna R. Reste med partner Sweden, den 25 april 2015
Utmärkt

Stil, proffsigt, läge
10
Anmäl det här omdömet
Christer A. Affärsresenär Sweden, den 8 februari 2015
Nära centrum

Nära Centralstationen. Sängarna. Läget
7,3
Bara bra
Anmäl det här omdömet
Jorgen H. Reste med partner Sweden, den 17 november 2013
Bo riktigt fint väldigt centralt

frukosten sängarna läget
10
Vi trivdes med maten på 360grader samt den fantastiska frukosten. Läget är kanon och det känns som ett hotell med det lilla extra. Tex egna schampo etc saknar enbart färska blommor när man kommer samt gratis internet
Anmäl det här omdömet
Andreas K. Reste med partner Sweden, den 25 augusti 2013
Bra läge och väldigt bra frukostbuffe.

Frukosten, läget, sängarna!
7
Bra hotell för en trevlig weekend i Stockholm. Nära till allt, shopping, restauranger, buss, tunnelbana och tåg!
Anmäl det här omdömet
Stellan P. Reste med partner Sweden, den 13 maj 2013
Cenralt

service centralt fint rum
7,3
Anmäl det här omdömet
Annika A. Reste med partner Sweden, den 21 april 2013
En upplevelse

Citynära, trevlig personal, fina rum
9,3
Anmäl det här omdömet
Christer G. Reste med partner Sweden, den 17 februari 2013
Fräscht

Bra service
8
Jätte fint hotel rum , rent o fräscht , perfekt läge för shopping och natt liv Bra service och frukosten va jätte bra .personalen hjälpte till om allt man frågade, bra parkerings Möjligheter . Sängarna va perfekt hårdhet , mini baren va väl fylld.
Anmäl det här omdömet
Michael L. Reste med partner Sweden, den 18 november 2012
Sheraton....Vilket läge!!!!

Klanderfritt bemötande av samtlig personal. Vilken frukost !
9,7
Äntligen kom min fru och jag iväg på en konsert på Cirkus. Valet av hotell var enkelt om man tittar till priset kontra läget.När man som jag tillbringat väldigt mycket tid på hotell så är det första mötet väldigt viktigt.Jag kan intyga att samtlig personal på Sheraton hade ett väldigt trevligt bemötande+++++.Frukosten på Sheraton är också något utöver det vanliga och värt varenda krona.
Restaurangtips: En väldigt trevlig restaurang i gamla stan är Ardbeg Embassy. God mat och och ett brett utbud av dryck.
Anmäl det här omdömet
Helene A. Affärsresenär Sweden, den 9 oktober 2012
Jättefint hotell

Bra service
9,7
Fantastiskt hotell med underbar service. Nummer ett av hotell i världen
Tips om att göra på hotellet: Sitt och njut i restaurang och bar.
Anmäl det här omdömet
Rickard C. Affärsresenär Sweden, den 12 februari 2012
bra centralt

nära centralstation,trevlig bar ok rum
7
trevligt hotell centralt i stockholm rummen kanske behöver rustas upp lite annars bra läge nära centralen o mitt i centrum med gång avstånd till slottet o gamla stan . trevlig o hjälpsam personal kunde ha lite bättre finish på städningen. för att hålla femstjärne status bor man kanske putsa på lite på den totala finishen. bra restaurang saknar dock den tyska restaurangen.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Sheraton Stockholm Hotel StockholmSheraton Stockholm Hotel Stockholm - GästrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - GästrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - GästrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - GästrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - GästrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - GästrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - LobbySheraton Stockholm Hotel Stockholm - Business CenterSheraton Stockholm Hotel Stockholm - OmgivningarSheraton Stockholm Hotel Stockholm - OmgivningarSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från utsidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - ButikerSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Sevärdheter i närhetenSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Sevärdheter i närhetenSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Sevärdheter i närhetenSheraton Stockholm Hotel Stockholm - OmgivningarSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Sevärdheter i närhetenSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Sevärdheter i närhetenSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - LobbySheraton Stockholm Hotel Stockholm - LobbySheraton Stockholm Hotel Stockholm - LobbySheraton Stockholm Hotel Stockholm - MötesrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - MötesrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - MötesrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - MötesrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - MötesrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - MötesrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - RestaurangSheraton Stockholm Hotel Stockholm - RestaurangSheraton Stockholm Hotel Stockholm - RestaurangSheraton Stockholm Hotel Stockholm - RestaurangSheraton Stockholm Hotel Stockholm - RestaurangSheraton Stockholm Hotel Stockholm - RestaurangSheraton Stockholm Hotel Stockholm - RestaurangSheraton Stockholm Hotel Stockholm - RestaurangSheraton Stockholm Hotel Stockholm - FestvåningSheraton Stockholm Hotel Stockholm - FestvåningSheraton Stockholm Hotel Stockholm - BadrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - BadrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - GymSheraton Stockholm Hotel Stockholm - UtsiktSheraton Stockholm Hotel Stockholm - UtsiktSheraton Stockholm Hotel Stockholm - SvitSheraton Stockholm Hotel Stockholm - SvitSheraton Stockholm Hotel Stockholm - SvitSheraton Stockholm Hotel Stockholm - SvitSheraton Stockholm Hotel Stockholm - SvitSheraton Stockholm Hotel Stockholm - SvitSheraton Stockholm Hotel Stockholm - OmgivningarSheraton Stockholm Hotel Stockholm - GästrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - GästrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från utsidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från utsidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Hotellet från insidanSheraton Stockholm Hotel Stockholm - GymSheraton Stockholm Hotel Stockholm - GästrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - GästrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - GästrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - GästrumSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Business CenterSheraton Stockholm Hotel Stockholm - RestaurangSheraton Stockholm Hotel Stockholm - RestaurangSheraton Stockholm Hotel Stockholm - RestaurangSheraton Stockholm Hotel Stockholm - RestaurangSheraton Stockholm Hotel Stockholm - Restaurang


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A02