Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sheraton Surabaya Hotel & Towers

Jalan Embong Malang 25-31, Surabaya Center, Surabaya, Indonesien (Visa på karta)

Boka nu!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gästrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gästrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gästrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotellet från insidan Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Mötesrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Fritidsfaciliteter Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Mötesrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Badrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gästrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gästrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gästrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Mat och dryck Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Mat och dryck Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Mat och dryck Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Business Center Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Business Center
Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sevärdheter i närheten Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotellet från insidan Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sevärdheter i närheten Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sevärdheter i närheten Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sevärdheter i närheten Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Festvåning Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restaurang Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/lounge Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restaurang Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotellet från utsidan Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restaurang Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restaurang
Område: Surabaya Center Antal rum: 348
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

baserat på 953
omdömen

Valuta för pengarna
8,0
Läge
9,1
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
8,0
Alla omdömen (953)
Sortera efter:
Adriansa Z. Reste med partner Sweden, den 28 maj 2013
Bra och bekvämt

Centralt, Helt okej pool och nice med lite live musik på kvällen
5,7
Vistelsen i Surabaya Sheraton var helt ok det var Centralt och ganska lätt at ta sig fram
Anmäl det här omdömet
Toshio M. Affärsresenär Japan, den 25 augusti 2015
Hotel Sheraton Surabaya

1. Big room. 2. Big bath tub 3. Nice view from room
9,3
Nice hotel and I would like to stay this hotel again when I come back Surabaya.
Anmäl det här omdömet
Xianguang Z. Affärsresenär Australia, den 24 augusti 2015
Enhancing your professionalism

Location; process for check in;
6,3
Fine but the service provided at the concierge was substandard. Those managers involved in dealing with my complaints lack the right attitudes towards customers' service. They need to improve their professionalism.
Anmäl det här omdömet
Cai C. Affärsresenär Singapore, den 14 augusti 2015
I'm happy with the hotel as it is very convenient.

Location that link to Shopping Mall
6,7
I enjoyed myself
Anmäl det här omdömet
Vinca A. Affärsresenär Indonesia, den 13 augusti 2015
Good choice for overnight stay in the city center

Location, Free Wifi access
6,3
The room is adequately equipped although the building is slightly old. Good access to city center and one of the prominent shopping center in Surabaya.
Anmäl det här omdömet
Erik T. Reste med partner Indonesia, den 12 augusti 2015
OK

OK
6
OK
Anmäl det här omdömet
Yessy M. Affärsresenär Indonesia, den 11 augusti 2015
the best hotel in town

near every where and nice
10
I love it so much
Anmäl det här omdömet
Chee K. Affärsresenär Malaysia, den 5 augusti 2015
Good location , friendly staff

Good location , friendly staff
9
Good location , friendly staff
Anmäl det här omdömet
Kirana A. Reste med partner Indonesia, den 3 augusti 2015
great location, nice spacious room

location, room, cleanliness
9
we had a pleasant stay. convenient location & spacious clean rooms.
Anmäl det här omdömet
Jang F. Affärsresenär Indonesia, den 23 juli 2015
Dining a bit overpriced

Room location and staff
8,3
I feel comfortable and definetly will come back to stay
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotellet från utsidanSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotellet från insidanSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - MötesrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - FritidsfaciliteterSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - MötesrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - BadrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Mat och dryckSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Mat och dryckSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Mat och dryckSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Business CenterSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Business CenterSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sevärdheter i närhetenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotellet från insidanSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sevärdheter i närhetenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sevärdheter i närhetenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sevärdheter i närhetenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - FestvåningSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestaurangSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/loungeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestaurangSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotellet från utsidanSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestaurangSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestaurangSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - FritidsfaciliteterSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - PoolSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - BadrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - BadrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - LobbySheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - FestvåningSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - CaféSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Festvåning

Kundrecensioner - Sheraton Surabaya Hotel & Towers, Surabaya

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B01