Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Sheraton Surabaya Hotel & Towers

Jalan Embong Malang 25-31, Surabaya Center, Surabaya, Indonesien (Visa på karta)

Boka nu!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gästrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gästrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gästrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotellet från insidan Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Mötesrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Fritidsfaciliteter Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Mötesrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Badrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gästrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gästrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gästrum Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Mat och dryck Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Mat och dryck Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Mat och dryck Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Business Center Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Business Center
Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sevärdheter i närheten Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotellet från insidan Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sevärdheter i närheten Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sevärdheter i närheten Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sevärdheter i närheten Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Festvåning Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restaurang Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/lounge Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restaurang Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotellet från utsidan Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restaurang Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restaurang
Område: Surabaya Center Antal rum: 348
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

baserat på 939
omdömen

Valuta för pengarna
8,0
Läge
9,1
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
8,0
Alla omdömen (939)
Sortera efter:
Adriansa Z. Reste med partner Sweden, den 28 maj 2013
Bra och bekvämt

Centralt, Helt okej pool och nice med lite live musik på kvällen
5,7
Vistelsen i Surabaya Sheraton var helt ok det var Centralt och ganska lätt at ta sig fram
Anmäl det här omdömet
Jang F. Affärsresenär Indonesia, den 23 juli 2015
Dining a bit overpriced

Room location and staff
8,3
I feel comfortable and definetly will come back to stay
Anmäl det här omdömet
Eka S. Reste med partner Indonesia, den 22 juni 2015
good location

location, service, toilet
8,3
Great
Anmäl det här omdömet
Ivone H. Familj med småbarn Indonesia, den 18 juni 2015
Old and smelly hotel, ugly room

Sheraton Surabaya Hotel & Towers
2,7
I booked the club room with the expectation that the room will be bigger! Found very small and smelly old room! The cocktail in the club is so poor! The food in the club is also crap! We ordered room service and it came after an hour! My son was starving! The pool is very dirty too with very sharp rock which could peel your skin easily. The breakfast food is very bad too! Overall this is the worst sheraton we ever stayed! Never again to come back or recommend to anybody
Anmäl det här omdömet
Ira L. Affärsresenär Indonesia, den 14 juni 2015
One of the best place to stay in Surabaya

Location, Good food
7,7
Anmäl det här omdömet
Lay K. Familj med äldre barn Singapore, den 9 juni 2015
Good location

Location, Spa, Shopping
6,7
Although food was not fantastic. Stay was pleasant. Staff very friendly. Pool is small.
Anmäl det här omdömet
Latifah R. Affärsresenär Malaysia, den 3 juni 2015
good location

location, spacious and comfy
7,3
Strategic located with connection to the shopping mall, thus easy to find foods and cafe. The bed was very comfortable and spacious room. The food was not up to the 5* standard though.
Anmäl det här omdömet
Yi Y. Ensamresenär Australia, den 31 maj 2015
good

location,
8
good
Anmäl det här omdömet
Josephine S. Affärsresenär Malaysia, den 30 maj 2015
Quite and big room

Friendly staff, food at breakfast was not that great
7,7
Anmäl det här omdömet
Josephine S. Affärsresenär Malaysia, den 30 maj 2015
Nice and easy to access to mall

near to mall, friendly staff but the breakfast selection is very limited.
5,7
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotellet från utsidanSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotellet från insidanSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - MötesrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - FritidsfaciliteterSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - MötesrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - BadrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Mat och dryckSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Mat och dryckSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Mat och dryckSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Business CenterSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Business CenterSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sevärdheter i närhetenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotellet från insidanSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sevärdheter i närhetenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sevärdheter i närhetenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sevärdheter i närhetenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - FestvåningSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestaurangSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/loungeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestaurangSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotellet från utsidanSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestaurangSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestaurangSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - FritidsfaciliteterSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - PoolSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - BadrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - BadrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - GästrumSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - LobbySheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - FestvåningSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - CaféSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Festvåning

Kundrecensioner - Sheraton Surabaya Hotel & Towers, Surabaya

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A04