arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

Trevligt 6,8
baserat på 2499 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 2499 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 6,9
  • Faciliteter 6,6
  • Läge 7,1
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Personal 6,8
  • Valuta för pengarna 7,1
  • Mat/Middag 6,1

7 Klas E.
Sverige
24 augusti 2012
Bra hotell nära flygplats
Läge, vänlig personal.
Hej Vi bara sov över på hotell, trevlig personal och rena rum. nära Manila flygplatsen.

5,3 Peter K.
Sverige
03 augusti 2012
Standard hotell i narheten av flygplatsen
Billig transfer till flygplatsen.
Stannade bara en natt innan jag fortsatte till Cebu. Hotellet ligger i ett ganska ruffigt omrade med fa sevardigheter. Frukosten var simpel men gick att ata. Kan sammanfatta hotellet med att det ar ett billigt satt att overnatta innan en flygning.

7,3 Rosita S.
Sverige
11 maj 2012
Bra läge
Kylskåp på rummet och pool att svalka sig i en varm dag.
Det låg bra till. Nära med taxi till köpcentret. Personaln var trevlig. Gillade att det finns en pool på hotellet och att det fanns room service.

6,7 Jonas S.
Sverige
10 april 2012
Relativt nara flygplatsen och rent
Nattoppen reception, rent
Inget fancy, men relativt nara flygplatsen och rent rum. Som overnattning en natt for vidare transport inom Filippinerna var det helt ok. Skulle inte bo dar nagon langre tid dock. Inga trevliga kvarter att kora dit i och mycket ljud fran gatan pa natten. Men sa ar det sakert overallt i Manilla...

7,3 Mikael B.
Sverige
12 februari 2012
Små rum men pool på taket
Poolen, närheten till flygplatsen
hotellet ligger i pasay som är en lite "ruffig" stadsdel. hotellet ligger dock nära en enkel shoppingmall med mat som jollibee. det ligger nära flygplatsen och nära mall of asia (taxi 10 min). poolen på taket är skön att ha. rummen små och vårt var utan fönster. rummet städades ej.

4,3 Kenny E.
Sverige
29 januari 2012
Nergånget hotell
Nära till flygplats samt mall of asia
Fruktansvärt vidrigt hotell. Rummet luktade rök madrasserna var någon gallon variant så man sov riktigt dåligt. Rummet var av modellen gå in backa ut. Poolen på taket var väldigt liten och alla bilderna på agoda sidan kändes inte riktigt representativa för hur det var i verkligheten. Området som hotellet ligger kändes inte tryggt. Med taxi ligger det ca 15 min från Mall of Asia samt ca 20-25 min från flygplatsen.

7 Ronny A.
Sverige
19 januari 2012
Bra hotell med trvlig personal
Nära till flygplatsen
Vi övernattade endast på hotellet då vi skulle resa vidare nästa dag och har därför lite svårt att göra några ingående kommentarer.

3,7 Lars L.
Sverige
18 augusti 2011
dåligt läge och mycket oljud
designen
Fick ett rum i mitten av hotellet, så vi hade tyvärr ingen utsikt alls. Luftknditioneringen satt ut mot ett schakt som går genom hela hotellet upp till restaurangen på åttonde våningen. Vi bodde på sjunde våningen och restaurangen, som enligt skyltar hade öppet till 22, körde karaoke varje kväll till midnatt. Tror att det måste ha hörts i hela hotellet genom ventilationsschaktet. Madrasserna var klädda med något som kändes som galon så det blev väldigt svettigt. Man var tvungen att säga till om man ville ha rummet städat, men även om vi bad om det när vi gick ut på förmiddagen var inget gjort när vi var tillbaka vid 19-tiden. Då ringde vi till receptionen och efter mellan 15-90 minuter kom en städkille och fixade till rummet. Vi hade mejlat och bett om hämtning på flygplatsen men ingen kom så vi fick ta en taxi. Vi ringde från flygplatsen men ingen visste ens att vi skulle bo där förrän vi kom dit och visade bokningen från agoda.

6 Kurt M.
USA
29 juni 2016
Disappointed
Upon our early arrival, the girl at the front desk was not clear with the details of early check-in. We found out after check-in that the outdoor bar was being renovated.. The online booking site, had beautiful pictures of the hotel and rooms but said nothing about renovation. Than when we got to our room, the view from the hotel window looked into a building 10 feet away and had a fire escape. Almost like a jail cell. Most of the girls at the front desk were not very friendly and seemed not interested in any requests we had. I asked to be moved to another room because it looked NOTHING like the pictures and window view from the online booking site!!! They did give us a better, bigger room with a view for, you guest it, more money of course. Turn out to be only like $400 pesos for the four night stay. I asked for change for $1000 pesos a couple of days after check- in and was told they did not have it. Later thought maybe they would have change for $500 pesos but no. I had payed them cash for every ride we charted from the hotel and I am sure just like any other guest did. So no change? Very strange!! The hotel staff that you pay to get a ride seemed to charge you what ever they thought they could get. Why? Because I am a foreigner with a Filipina wife and 6 year old child. We were asked to pay $100 more pesos for the same ride the next day. When we told them, they just said " That is the price sir". Even after we told them it was $100 pesos less the day before. The swimming pool water was very cloudy!!! Also, the only thing good about the free included buffet was made to order eggs. Other than that not really a good breakfast buffet!!! Would have rather payed for breakfast at Jolly Bee. Will not stay there EVER AGAIN!!! Very Disappointed!!!

9,6 Francisco C.
Filippinerna
29 juni 2016
Excellent services
Willing to stay for next vacation.