eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Pasay - nära flygplatsen, Manila, Filippinerna (Visa på karta)

Boka nu!

Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Badrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum
Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Badrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Badrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Gästrum Shogun Suite Hotel Manila - Badrum Shogun Suite Hotel Manila - Faciliteter
Område: Pasay - nära flygplatsen Antal rum: 116
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,8

baserat på 2232 omdömen

Valuta för pengarna
7,1
Läge
7,0
Personal
6,7
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Bekvämligheter på rummet
6,9
Mat/Middag
6,1
Alla omdömen (2232)
Sortera efter:
Timo R. Reste med partner Sweden, den 19 januari 2015
Tråkigt

swimmingpool på tak, frukosten, film
6
Tråkiga rum, frågade efter en filt för jag tyckte inte det räckte med ett lakan detta hade kostat extra, ingen utsikt, ointresserad personal.
Linda L. Familj med äldre barn Sweden, den 6 januari 2015
Ett bra hotel

Personalen och poolområdet
8,3
Helt ok, det som var trist var tyvärr att vårt rum låg för nära baren där det sjöngs en hel del karaoke. Annars toppen service!
Anders N. Familj med småbarn Sweden, den 12 december 2014
Två nätter

Personalen renhet poolen
7
Roger B. Reste med partner Sweden, den 12 juni 2014
Mus på rummet
4
Bra från början men musen störde natten.
Soren C. Reste med partner Sweden, den 22 juli 2013
inte så mycket att göra förutom shopping.

Poolen, taxiservice, vakter
5
Rummet såg inte ut som på bild. Det var mycket ruffigare.
Martina F. Familj med småbarn Sweden, den 2 mars 2013
Nära flygplatsen och mall of asia

Flygtransfer, hjälpsam personal och trevlig takpool
3,3
Överpris för denna typ av boende, hotellet ligger i slummen men erbjuder taxiservice för att ta sig till olika platser, ibland till överpris. Torftig och kall frukostbuffe men bra om man behöver bo nånstans över en natt i väntan på flyget.
Ronald M. Reste med partner Sweden, den 31 januari 2013
fint hotell

rent o snyggt hotel
6,7
väldigt fint hotel, rent och snyggt. Tyvärr ligger det i ett lokalt "farligt" område, där man är rädd att gå ut då det förekommer en hel del brott typ överfall och rån.
Jonas G. Reste med partner Sweden, den 30 januari 2013
Ok mellanklasshotell i stökigt område.

Prismässigt attraktivt för dig som vill spara en slant.
7,7
lite kinkiga om incheckningstid trots att rummet stod tomt. var dock hjälpsamma då hövdingen lät oss checka in gratis 2 timmar tiddigare. rummen rena men sängen lite kort med ganska slitna sängkläder. nära till mallof asia med "strand" prommenaden med alla restauranger och folkliv. taxi dit ca 100 peso eller hoteellets bil peso. vi bodde i ett litet rum..och det var lite trångt för 2.
Tips om att göra på hotellet: Finns en ok Pool på taket 8 Våningen med fantastisk utsikt.
Eduardo O. Familj med äldre barn Sweden, den 22 december 2012
hotel personal trevliga och hjälpsam

nära till lrt station,flygplats och mall of asia
6
rummet utan fönster känns som fängelse.aircon bullrig sängen obekvämt att sova plast i madras.kommer inte tillbaka
Urban F. Reste med partner Sweden, den 19 december 2012
Egendesignade roliga rum

Hjälpsam personal
6,3
Två ingångar till hotellet en med hiss, en utan. För att komma till den med hiss från den andra ingången måste man passera ett parkeringsgarage, faktiskt lite udda. Hotellrummet har vi aldrig sett något liknande innan - ett knallgrönt rum med sjöhästar, snäckor och glasstenar i olika färger uppklistrade på väggarna i hela rummet. Lampskärmarna var av stora snäckskal. Det kändes som att bo i ett akvarium. Internet strulade, men efter mycket om och men och guidning från oss så bytte personalen några kablar och drog om lite ledningar och sedan fungerade WiFi helt ok. Frukostbuffén bestod av i stora delar asiatisk mat. Pool 4x4 meter på taket.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!


AS-AGWEB-3C03