eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Pasay nära flygplats, Manilla, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Shogun Suite Hotel Manilla - Hotellet från utsidan Shogun Suite Hotel Manilla - Entré Shogun Suite Hotel Manilla - Entré Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum Shogun Suite Hotel Manilla - Badrum Shogun Suite Hotel Manilla - Hotellet från insidan Shogun Suite Hotel Manilla - Festvåning Shogun Suite Hotel Manilla - Reception Shogun Suite Hotel Manilla - Lobby Shogun Suite Hotel Manilla - Festvåning Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum
Shogun Suite Hotel Manilla - Lobby Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum Shogun Suite Hotel Manilla - Gästrum
Område: Pasay nära flygplats Antal rum: 116
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,8

från 1874 recensioner

Valuta för pengarna
7,2
Läge
7,0
Personal
6,7
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Bekvämligheter på rummet
7,0
Mat/Middag
6,1
Alla recensioner (1874)
Sortera efter:
Soren C. Reste med partner Sweden, den 22 juli 2013
inte så mycket att göra förutom shopping.

Poolen, taxiservice, vakter
5
Rummet såg inte ut som på bild. Det var mycket ruffigare.
Martina F. Familj med småbarn Sweden, den 2 mars 2013
Nära flygplatsen och mall of asia

Flygtransfer, hjälpsam personal och trevlig takpool
3,3
Överpris för denna typ av boende, hotellet ligger i slummen men erbjuder taxiservice för att ta sig till olika platser, ibland till överpris. Torftig och kall frukostbuffe men bra om man behöver bo nånstans över en natt i väntan på flyget.
Ronald M. Reste med partner Sweden, den 31 januari 2013
fint hotell

rent o snyggt hotel
6,7
väldigt fint hotel, rent och snyggt. Tyvärr ligger det i ett lokalt "farligt" område, där man är rädd att gå ut då det förekommer en hel del brott typ överfall och rån.
Jonas G. Reste med partner Sweden, den 30 januari 2013
Ok mellanklasshotell i stökigt område.

Prismässigt attraktivt för dig som vill spara en slant.
7,7
lite kinkiga om incheckningstid trots att rummet stod tomt. var dock hjälpsamma då hövdingen lät oss checka in gratis 2 timmar tiddigare. rummen rena men sängen lite kort med ganska slitna sängkläder. nära till mallof asia med "strand" prommenaden med alla restauranger och folkliv. taxi dit ca 100 peso eller hoteellets bil peso. vi bodde i ett litet rum..och det var lite trångt för 2.
Tips om att göra på hotellet: Finns en ok Pool på taket 8 Våningen med fantastisk utsikt.
Eduardo O. Familj med äldre barn Sweden, den 22 december 2012
hotel personal trevliga och hjälpsam

nära till lrt station,flygplats och mall of asia
6
rummet utan fönster känns som fängelse.aircon bullrig sängen obekvämt att sova plast i madras.kommer inte tillbaka
Urban F. Reste med partner Sweden, den 19 december 2012
Egendesignade roliga rum

Hjälpsam personal
6,3
Två ingångar till hotellet en med hiss, en utan. För att komma till den med hiss från den andra ingången måste man passera ett parkeringsgarage, faktiskt lite udda. Hotellrummet har vi aldrig sett något liknande innan - ett knallgrönt rum med sjöhästar, snäckor och glasstenar i olika färger uppklistrade på väggarna i hela rummet. Lampskärmarna var av stora snäckskal. Det kändes som att bo i ett akvarium. Internet strulade, men efter mycket om och men och guidning från oss så bytte personalen några kablar och drog om lite ledningar och sedan fungerade WiFi helt ok. Frukostbuffén bestod av i stora delar asiatisk mat. Pool 4x4 meter på taket.
Klas E. Familj med småbarn Sweden, den 21 augusti 2012
Bra hotell nära flygplats

Läge, vänlig personal.
7
Hej Vi bara sov över på hotell, trevlig personal och rena rum. nära Manila flygplatsen.
Peter K. Ensamresenär Sweden, den 15 juli 2012
Standard hotell i narheten av flygplatsen

Billig transfer till flygplatsen.
5,3
Stannade bara en natt innan jag fortsatte till Cebu. Hotellet ligger i ett ganska ruffigt omrade med fa sevardigheter. Frukosten var simpel men gick att ata. Kan sammanfatta hotellet med att det ar ett billigt satt att overnatta innan en flygning.
Rosita S. Reste med partner Sweden, den 7 maj 2012
Bra läge

Kylskåp på rummet och pool att svalka sig i en varm dag.
7,3
Det låg bra till. Nära med taxi till köpcentret. Personaln var trevlig. Gillade att det finns en pool på hotellet och att det fanns room service.
Jonas S. Reste med partner Sweden, den 6 april 2012
Relativt nara flygplatsen och rent

Nattoppen reception, rent
6,7
Inget fancy, men relativt nara flygplatsen och rent rum. Som overnattning en natt for vidare transport inom Filippinerna var det helt ok. Skulle inte bo dar nagon langre tid dock. Inga trevliga kvarter att kora dit i och mycket ljud fran gatan pa natten. Men sa ar det sakert overallt i Manilla...

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Shogun Suite Hotel ManillaShogun Suite Hotel Manilla - Hotellet från utsidanShogun Suite Hotel Manilla - EntréShogun Suite Hotel Manilla - EntréShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - BadrumShogun Suite Hotel Manilla - Hotellet från insidanShogun Suite Hotel Manilla - FestvåningShogun Suite Hotel Manilla - ReceptionShogun Suite Hotel Manilla - LobbyShogun Suite Hotel Manilla - FestvåningShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - LobbyShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - PoolShogun Suite Hotel Manilla - FestvåningShogun Suite Hotel Manilla - FestvåningShogun Suite Hotel Manilla - FestvåningShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - GästrumShogun Suite Hotel Manilla - Gästrum


AS-AGWEB-3C03