eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Thailand 10330 (Visa karta)

Boka nu!

Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet från utsidan Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet från insidan Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Lobby Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gästrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gästrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gästrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gästrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Badrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gästrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gästrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gästrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Svit Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkong/terrass Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Trädgård Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Badrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Svit
Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Trädgård Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restaurang Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restaurang Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Festvåning Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mötesrum
Område: Siam Antal rum: 303
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

9,0

från 735 recensioner

Valuta för pengarna
8,3
Läge
9,6
Personal
9,1
Hotellets Skick/Renlighet
9,4
Bekvämligheter på rummet
9,2
Mat/Middag
8,5
Alla recensioner (735)
Sortera efter:
Eivor W. Familj med äldre barn Sweden, den 14 juli 2014
Perfekt hotell!

Standarden är väldigt hög oavsett du pratar om rummen, restaurangerna eller personalen! Allting är helt perfekt!
10
Alltid lika trevlig personal. Frukosten är perfekt för alla smakinriktningar! Så trevligt med en fri minibar!
Eivor W. Familj med äldre barn Sweden, den 26 oktober 2012
Tyvärr bara en natt här!

Personalen, maten och rummet!
10
En enormt trevlig upplevelse. In- och utcheckning var ett under av effektivitet. Rummet var så vackert inrett och med en terrass med access till poolen. Alla allmänna utrymme var inredda så att man fick känslan av att vara i någons vardagsrum. Frukosten var ju en dröm! Nybakat bröd, färskpressade juicer och allt allt du bara kan önska dig. Tyvärr hade vi bara en natt där men vi kommer tillbaka!
Mika S. Gruppresenär Sweden, den 23 december 2011
Fantastiskt hotell i bästa läge!

Är du i Bangkok för att shoppa, då ska absolut bo här.
9,3
Du går över en gata, och har tillgång till 5 stora köpcentrum som ligger i anslutning till varandra. Vill du bara koppla av så är hotellets innegård med swimmingpool med solstolar och restaurang ett perfekt ställe, man hör ingen trafik och det ger känslan att man glömmer bort att man är mitt i Bangkok.
Tips: Jag reser mycket och ger detta hotell MVG.
Robert K. Reste med partner Sweden, den 16 juli 2011
Underbart hotell med fantastisk service

Läget, inredningen, maten, servicen.
9,7
Ett fantastiskt bra och nytt hotell (enbart ett år gammalt, Juli 2011) med utmärkt service. Enormt stora ytor, bra luft, rent och prydligt och mycket bra service. Hotellet ligger enormt centralt och man går bara över en gata (10 meter) så är man inne i shoppingcentret. Då vi var där i juli 2011 fanns väldigt få européer. Mest Japaner och Araber. De har en fantastisk restaurang som garanterat kommer att få en Michelin stjärna inom kort. Rummen var väldigt fina. Nackdelar: den enda lilla jag kan kommentera är att när det blir mycket folk vid frukosten så blir det lite virrigt. Värdinnan som tog emot gästerna vid frukosten behöver träna mer på kundservice. Hon hade ej koll på samtliga sektioner av matsalen och en dag när vi hade lite frukostgäster fick hon för sig att ta ett möte utanför matsalen, vilket resulterade att det ej fanns personal i matsalen vilket är tjänstefel. Detta går dock att rätta till i en annars mycket bra matsal.
Restaurangtips: Ät middag på hotellets matsal, Sra Bua by Kiin Kiin. Mycket bra och prisvärt.
Kit Y. Ensamresenär Hong Kong, den 14 december 2014
An enjoyable stay

Excellent breakfast. Very good customer service and location.
9,7
Sojin I. Ensamresenär South Korea, den 7 december 2014
.

.
9,7
.
Zuhair B. Familj med småbarn United Arab Emirates, den 6 december 2014
Excellent

Service, food and location
9
Zuhair B. Familj med småbarn United Arab Emirates, den 6 december 2014
Great

Every think almost
8,7
Zuhair B. Familj med småbarn United Arab Emirates, den 6 december 2014
Great Experience

Every thing
9
Khaled K. Reste med partner United Arab Emirates, den 3 december 2014
perfect hotel for couples

cleaness location services
10
This is my second time this hotel and i cant compare it to any other hotel in BKK. Siam Kempinski is the hotel in everything... services size of room food location etc...i have stayed in many hotels in BKK but nothing like this hotel... my wife loved the spa eventhough is quite expensive.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet från utsidanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet från insidanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LobbySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GästrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GästrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GästrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GästrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BadrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GästrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GästrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GästrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SvitSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkong/terrassSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - TrädgårdSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BadrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SvitSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - TrädgårdSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestaurangSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestaurangSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FestvåningSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mötesrum

Kundrecensioner - Siam Kempinski Hotel Bangkok, Bangkok

AS-AGWEB-3A07