Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Thailand 10330

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

9,0

baserat på 987 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,4
Läge
9,6
Personal
9,1
Hotellets Skick/Renlighet
9,4
Bekvämligheter på rummet
9,2
Mat/Middag
8,5
Alla omdömen (987)
Sortera efter:
Lisa H. Ensamresenär Sweden, den 14 januari 2015
5 stjärnigt

Läge, lyxigt och avkopplande
9,3
Det var ett trevligt hotell med det bästa läget man kunde få. Allt var bra men blev super besviken på att poolen ligger mitt emellan tre byggnader så man kunde knappt sola och njuta av poolen. Annars fanns det inte så mycket att klaga på.
Anmäl det här omdömet
Eivor W. Familj med äldre barn Sweden, den 14 juli 2014
Perfekt hotell!

Standarden är väldigt hög oavsett du pratar om rummen, restaurangerna eller personalen! Allting är helt perfekt!
10
Alltid lika trevlig personal. Frukosten är perfekt för alla smakinriktningar! Så trevligt med en fri minibar!
Anmäl det här omdömet
Eivor W. Familj med äldre barn Sweden, den 26 oktober 2012
Tyvärr bara en natt här!

Personalen, maten och rummet!
10
En enormt trevlig upplevelse. In- och utcheckning var ett under av effektivitet. Rummet var så vackert inrett och med en terrass med access till poolen. Alla allmänna utrymme var inredda så att man fick känslan av att vara i någons vardagsrum. Frukosten var ju en dröm! Nybakat bröd, färskpressade juicer och allt allt du bara kan önska dig. Tyvärr hade vi bara en natt där men vi kommer tillbaka!
Anmäl det här omdömet
Mika S. Gruppresenär Sweden, den 23 december 2011
Fantastiskt hotell i bästa läge!

Är du i Bangkok för att shoppa, då ska absolut bo här.
9,3
Du går över en gata, och har tillgång till 5 stora köpcentrum som ligger i anslutning till varandra. Vill du bara koppla av så är hotellets innegård med swimmingpool med solstolar och restaurang ett perfekt ställe, man hör ingen trafik och det ger känslan att man glömmer bort att man är mitt i Bangkok.
Tips: Jag reser mycket och ger detta hotell MVG.
Anmäl det här omdömet
Robert K. Reste med partner Sweden, den 16 juli 2011
Underbart hotell med fantastisk service

Läget, inredningen, maten, servicen.
9,7
Ett fantastiskt bra och nytt hotell (enbart ett år gammalt, Juli 2011) med utmärkt service. Enormt stora ytor, bra luft, rent och prydligt och mycket bra service. Hotellet ligger enormt centralt och man går bara över en gata (10 meter) så är man inne i shoppingcentret. Då vi var där i juli 2011 fanns väldigt få européer. Mest Japaner och Araber. De har en fantastisk restaurang som garanterat kommer att få en Michelin stjärna inom kort. Rummen var väldigt fina. Nackdelar: den enda lilla jag kan kommentera är att när det blir mycket folk vid frukosten så blir det lite virrigt. Värdinnan som tog emot gästerna vid frukosten behöver träna mer på kundservice. Hon hade ej koll på samtliga sektioner av matsalen och en dag när vi hade lite frukostgäster fick hon för sig att ta ett möte utanför matsalen, vilket resulterade att det ej fanns personal i matsalen vilket är tjänstefel. Detta går dock att rätta till i en annars mycket bra matsal.
Restaurangtips: Ät middag på hotellets matsal, Sra Bua by Kiin Kiin. Mycket bra och prisvärt.
Anmäl det här omdömet
Doh C. Familj med småbarn South Korea, den 31 januari 2016
Poor welcoming staff

pool kindness cleanness
8
Everything was well except the check-in process in which Dahera tried to cut off what i was about to say on multiple occasions. I was very close to contacting the customer service center were it not for the kindness of rest of the staff. Hope the hotel continues to take the peace of mind in guests very seriously.
Anmäl det här omdömet
Maggie C. Ensamresenär Australia, den 23 januari 2016
Convenient location and extremely comfortable stay

Location, staff and cleanliness
9,7
spend three relaxing nights at the hotel. one thing I didnt like about my hotel room (on the first floor) was that people at the pool could see the happenings of my room quite clearly through my room window, meaning that during the day, if I wanted more privacy, I had to draw all the curtains (ie I wasnt able to get as much sunlight in my room as i wanted). otherwise, it was a wonderful stay.
Anmäl det här omdömet
Jennifer E. Familj med småbarn Sweden, den 18 januari 2016
Best hotel!

Staff performance, Location and Food
10
The best hotel ever! Perfect in all aspects.
Anmäl det här omdömet
Abdulamir S. Affärsresenär Oman, den 17 januari 2016
Funtastic

Lobby, restaurants, spa
9,7
Funtastic
Anmäl det här omdömet
Siu Y. Reste med partner Hong Kong, den 15 januari 2016
very gd

place, nice, food
10
vry gd
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet från utsidanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - EntréSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LobbySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LobbySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LobbySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet från utsidanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestaurangSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestaurangSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mat och dryckSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mat och dryckSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - CaféSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mat och dryckSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mat och dryckSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mat och dryckSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet från insidanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mat och dryckSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mat och dryckSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LobbySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mat och dryckSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mat och dryckSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mat och dryckSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mat och dryckSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mat och dryckSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Business CenterSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MötesrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MötesrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MötesrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/loungeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MötesrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PoolSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BarnklubbSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MötesrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MötesrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/loungeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MötesrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MötesrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GymSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MötesrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/lounge


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A02