eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Thailand 10330 (Visa på karta)

Boka nu!

Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet från utsidan Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet från insidan Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Lobby Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gästrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gästrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gästrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gästrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Badrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gästrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gästrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gästrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Svit Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkong/terrass Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Trädgård Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Badrum Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Svit
Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Trädgård Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restaurang Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restaurang Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Festvåning Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mötesrum
Område: Siam Antal rum: 303
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

9,0

baserat på 836 omdömen

Valuta för pengarna
8,4
Läge
9,6
Personal
9,1
Hotellets Skick/Renlighet
9,4
Bekvämligheter på rummet
9,2
Mat/Middag
8,5
Alla omdömen (836)
Sortera efter:
Lisa H. Ensamresenär Sweden, den 14 januari 2015
5 stjärnigt

Läge, lyxigt och avkopplande
9,3
Det var ett trevligt hotell med det bästa läget man kunde få. Allt var bra men blev super besviken på att poolen ligger mitt emellan tre byggnader så man kunde knappt sola och njuta av poolen. Annars fanns det inte så mycket att klaga på.
Eivor W. Familj med äldre barn Sweden, den 14 juli 2014
Perfekt hotell!

Standarden är väldigt hög oavsett du pratar om rummen, restaurangerna eller personalen! Allting är helt perfekt!
10
Alltid lika trevlig personal. Frukosten är perfekt för alla smakinriktningar! Så trevligt med en fri minibar!
Eivor W. Familj med äldre barn Sweden, den 26 oktober 2012
Tyvärr bara en natt här!

Personalen, maten och rummet!
10
En enormt trevlig upplevelse. In- och utcheckning var ett under av effektivitet. Rummet var så vackert inrett och med en terrass med access till poolen. Alla allmänna utrymme var inredda så att man fick känslan av att vara i någons vardagsrum. Frukosten var ju en dröm! Nybakat bröd, färskpressade juicer och allt allt du bara kan önska dig. Tyvärr hade vi bara en natt där men vi kommer tillbaka!
Mika S. Gruppresenär Sweden, den 23 december 2011
Fantastiskt hotell i bästa läge!

Är du i Bangkok för att shoppa, då ska absolut bo här.
9,3
Du går över en gata, och har tillgång till 5 stora köpcentrum som ligger i anslutning till varandra. Vill du bara koppla av så är hotellets innegård med swimmingpool med solstolar och restaurang ett perfekt ställe, man hör ingen trafik och det ger känslan att man glömmer bort att man är mitt i Bangkok.
Tips: Jag reser mycket och ger detta hotell MVG.
Robert K. Reste med partner Sweden, den 16 juli 2011
Underbart hotell med fantastisk service

Läget, inredningen, maten, servicen.
9,7
Ett fantastiskt bra och nytt hotell (enbart ett år gammalt, Juli 2011) med utmärkt service. Enormt stora ytor, bra luft, rent och prydligt och mycket bra service. Hotellet ligger enormt centralt och man går bara över en gata (10 meter) så är man inne i shoppingcentret. Då vi var där i juli 2011 fanns väldigt få européer. Mest Japaner och Araber. De har en fantastisk restaurang som garanterat kommer att få en Michelin stjärna inom kort. Rummen var väldigt fina. Nackdelar: den enda lilla jag kan kommentera är att när det blir mycket folk vid frukosten så blir det lite virrigt. Värdinnan som tog emot gästerna vid frukosten behöver träna mer på kundservice. Hon hade ej koll på samtliga sektioner av matsalen och en dag när vi hade lite frukostgäster fick hon för sig att ta ett möte utanför matsalen, vilket resulterade att det ej fanns personal i matsalen vilket är tjänstefel. Detta går dock att rätta till i en annars mycket bra matsal.
Restaurangtips: Ät middag på hotellets matsal, Sra Bua by Kiin Kiin. Mycket bra och prisvärt.
Kheang R. Familj med äldre barn Cambodia, den 20 april 2015
Good classy hotel

convenient, classy, comfort
8
This is my first time in Siam Kempinski hotel, and it is great. I booked for a two Premier connecting rooms for 5 nights. Food was great, the room is very comfortable and clean. Nothing much to complain at all. Over all our experience was fantastic in this hotel. Will sure be back and stay in this hotel again.
Ng M. Reste med partner Hong Kong, den 19 april 2015
perfect

location, facilities, services
10
good experiences
San P. Familj med småbarn Thailand, den 15 april 2015
Best in Bangkok

Great location, superb facilities, very comfortable room
10
Best of the best in Bangkok
Hamid S. Reste med partner Canada, den 11 april 2015
Excellent

The decore of room and lobby was exceptional!
9,3
Shyan Y. Familj med småbarn Malaysia, den 8 april 2015
Good stay

Location, room comfort and hotel condition
9
Our stay was great. We enjoyed the nice pool. Breakfast was great. The hotel provides buggy services to send us to the Isetan for shopping. However, there was limited taxi coming into the hotel and we asked the hotel to get us a taxi to the Chinatown. The taxi didn't go by meter and set the fee at 300THB. We were initially ok with it, but however when we took a taxi back to the hotel and the taxi charge by meter was only 100THB, meaning the taxi actually overcharged us. Other than this, everything was good as the hotel is just next to Siam Paragon.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet från utsidanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet från insidanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LobbySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GästrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GästrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GästrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GästrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BadrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GästrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GästrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GästrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SvitSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkong/terrassSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - TrädgårdSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BadrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SvitSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - TrädgårdSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestaurangSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestaurangSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FestvåningSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mötesrum


AS-AGWEB-3A01