Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Silka Far East Hotel

135-143 Castle Peak Road (Tsuen Wan Station Exit B), Tsuen Wan, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Silka Far East Hotel Hong Kong - Entré Silka Far East Hotel Hong Kong - Lobby Silka Far East Hotel Hong Kong - Lobby Silka Far East Hotel Hong Kong - Reception Silka Far East Hotel Hong Kong - Business Center Silka Far East Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Far East Hotel Hong Kong - Badrum Silka Far East Hotel Hong Kong - Badrum Silka Far East Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Far East Hotel Hong Kong - Lobby Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Silka Far East Hotel Hong Kong - Café Silka Far East Hotel Hong Kong - Lobby Silka Far East Hotel Hong Kong - Mötesrum
Silka Far East Hotel Hong Kong - Mötesrum Silka Far East Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Far East Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Far East Hotel Hong Kong - Mötesrum Silka Far East Hotel Hong Kong - Lobby Silka Far East Hotel Hong Kong - Mötesrum Silka Far East Hotel Hong Kong - Badrum Silka Far East Hotel Hong Kong - Badrum Silka Far East Hotel Hong Kong - Badrum Silka Far East Hotel Hong Kong - Mötesrum Silka Far East Hotel Hong Kong - Mötesrum Silka Far East Hotel Hong Kong - Mötesrum
Område: Tsuen Wan Antal rum: 240

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

baserat på 3726 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,2
Läge
7,8
Personal
7,0
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,0
Mat/Middag
6,3
Alla omdömen (3726)
Sortera efter:
Jonas R. Gruppresenär Sweden, den 2 februari 2013
Nära MTR men små rum

Bra läge. Prisvärt.
7
Ligger väldigt nära MTR. Det är en ändstation så det tar ca 30 minuter till centrum. Det är väldigt små rum. Prisvärt om man vill ha en säng att sova i.
Anmäl det här omdömet
Antonius V. Reste med partner Sweden, den 20 januari 2011
Modernt hotell men små rum

Billigt och bra standard för det priset men rätt off från centrum
7,7
En förort skulle jag säga att hotellet ligger i men man får en titt på det riktiga Hong Kong, inte bara turiststråken. Vi åkte tunnelbana och kom mitt i smeten på 20 minuter. Sjäva rummet var helt ok, hårda sänger och på tok för korta för min man som är 1.92 lång. Han låg med fötterna i hallen. Väldigt litet badrum men bra dusch och fräscht. värdeskåp och fön på rummet.
Tips om shopping: MTR mall vid stationen var helt ok och hade väldigt bra toaletter :-) Grejen är den att det finns shoppingcentrum var 20 meter i hela hong kong och där hotellet ligger var det billigare än nere i centrum.
Anmäl det här omdömet
Siang W. Ensamresenär Malaysia, den 22 januari 2016
first to stay in a hotel providing free smartphone

free smartphone to use, cleanliness, free shutter bus to Mong Kok
7,7
first to see hotel providing free smartphone for guest use without any charges on call and data.
Anmäl det här omdömet
Charmian Y. Reste med partner Singapore, den 19 januari 2016
Dirty, small, rude staff

Location, cellphone that could be borrowed out
3,3
This is the worst hotel I have ever stayed in my life. We stayed in the premium rooms for 2 nights. Firstly, walls of the rooms were peeling off, there rusts everywhere in the bathroom, a weird stench, bedsheets looked dirty with patches of stain. Secondly, the rooms are not soundproof, at around 10.45pm the room beside us had like several people talking so loudly that we could hear their conversation so clearly. So we called the receptionist, 5-10 minutes later there was a knock on our door, the lady asked us what's the problem, so we explained to her again. Her reply to us was: THEY (referring to the room next door) ARE TALKING IN THE ROOM, WE CANNOT DO ANYTHING! What kind of hotel is this?!?! 3 star?! They don't live up to it. The only good things were the location (10 mins from MTR), close to food, the cell phone which could be borrowed. Besides these, everything else were minuses! Will never ever go back again.
Anmäl det här omdömet
Wen H. Affärsresenär China, den 31 december 2015
good

clean, quiet, good service
10
good location
Anmäl det här omdömet
Tiffany C. Reste med partner Hong Kong, den 30 december 2015
A bad experience

Location
4
The room is moisted and the wallpaper is falling off. It smells. The bed is very uncomfortable. We could not sleep during our stay. I felt like I was sleeping in a hostel.
Anmäl det här omdömet
Yiu W. Reste med partner China, den 24 december 2015
too small room size

clean, easy transport, tidy
7,3
Anmäl det här omdömet
Hong Y. Gruppresenär Hong Kong, den 24 december 2015
stay in silka

soso
5
just soso
Anmäl det här omdömet
Tang S. Familj med äldre barn Singapore, den 23 december 2015
Value for money

Walk less than 5 minutes to MTR, lots of shops near the hotel, lots of eatery around hotels
8,7
Excellent except the room is small.
Anmäl det här omdömet
Micheal C. Affärsresenär Hong Kong, den 23 december 2015
Small but decent place for business trip

Location, cleaness & price
7,7
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Silka Far East Hotel Hong KongSilka Far East Hotel Hong Kong - EntréSilka Far East Hotel Hong Kong - LobbySilka Far East Hotel Hong Kong - LobbySilka Far East Hotel Hong Kong - ReceptionSilka Far East Hotel Hong Kong - Business CenterSilka Far East Hotel Hong Kong - RestaurangSilka Far East Hotel Hong Kong - BadrumSilka Far East Hotel Hong Kong - BadrumSilka Far East Hotel Hong Kong - RestaurangSilka Far East Hotel Hong Kong - LobbySilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanSilka Far East Hotel Hong Kong - CaféSilka Far East Hotel Hong Kong - LobbySilka Far East Hotel Hong Kong - MötesrumSilka Far East Hotel Hong Kong - MötesrumSilka Far East Hotel Hong Kong - GästrumSilka Far East Hotel Hong Kong - GästrumSilka Far East Hotel Hong Kong - MötesrumSilka Far East Hotel Hong Kong - LobbySilka Far East Hotel Hong Kong - MötesrumSilka Far East Hotel Hong Kong - BadrumSilka Far East Hotel Hong Kong - BadrumSilka Far East Hotel Hong Kong - BadrumSilka Far East Hotel Hong Kong - MötesrumSilka Far East Hotel Hong Kong - MötesrumSilka Far East Hotel Hong Kong - MötesrumSilka Far East Hotel Hong Kong - FaciliteterSilka Far East Hotel Hong Kong - GästrumSilka Far East Hotel Hong Kong - GästrumSilka Far East Hotel Hong Kong - GästrumSilka Far East Hotel Hong Kong - GästrumSilka Far East Hotel Hong Kong - GästrumSilka Far East Hotel Hong Kong - GästrumSilka Far East Hotel Hong Kong - GästrumSilka Far East Hotel Hong Kong - GästrumSilka Far East Hotel Hong Kong - GästrumSilka Far East Hotel Hong Kong - GästrumSilka Far East Hotel Hong Kong - BadrumSilka Far East Hotel Hong Kong - GästrumSilka Far East Hotel Hong Kong - EntréSilka Far East Hotel Hong Kong - GästrumSilka Far East Hotel Hong Kong - KommunikationerSilka Far East Hotel Hong Kong - KommunikationerSilka Far East Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenSilka Far East Hotel Hong Kong - KommunikationerSilka Far East Hotel Hong Kong - KommunikationerSilka Far East Hotel Hong Kong - Faciliteter


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B04