eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Silka Seaview Hotel Hong Kong - Entré Silka Seaview Hotel Hong Kong - Reception Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurang Silka Seaview Hotel Hong Kong - Business Center Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gästrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Badrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby
Område: Yau Ma Tei Antal rum: 268
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 3756 recensioner

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
6,4
Alla recensioner (3756)
Sortera efter:
Kenneth A. Reste med partner Sweden, den 6 mars 2014
bra läge

läge,bra rum,wifi
8,3
Stefan L. Reste med partner Sweden, den 7 augusti 2013
Enkelt, men små rum

Nära city och night market
5,7
Yat F. Affärsresenär Sweden, den 22 juni 2013
Bekväm avstån till det mesta......

Bra läger, Rent och fräsch...
7,3
Jag och mina bröder var i Hong Kong för en månad för en affärs tripp och borde på Silka Seaview Hotel , jag personligen ha bott på denna Hotell tidigare flera gånger och rekommendera mina bröder att bor där och vet ni vad ? Båda två var jätte nöjd med allt på denna hotell enda minus kan vara att själva hotell rummet var lite för liten för två personer annans var allting perfekt. Nästa gång när jag kommer till Hong Kong då kommer jag att boka denna hotell igen. Med vänlig hälsning en jätte nöjd kund.
Annelie A. Ensamresenär Sweden, den 8 januari 2013
Bra läge men små rum

Läget, fräscht, mycket bra pris
8
stannade i två nätter här och bodde på 16 våningen! rummen är väldigt små och även toaletten. allting är väldigt fräscht och jag tyckte rummet var väl värt sitt bra pris. läget i kowloon är bra och det är lätt ta dig till mtr eller till fots. väldigt nära till marknaden på temple street dom ligger någon minut bort och såsom huvudgatan nathan road.
Leigh C. Affärsresenär South Africa, den 20 september 2014
Silreview

Staff Friendly and helpful. Excellent location for shopping.
7,7
Pleasant. Room was very small. Need to move beds to vacuum all over and not just around things. On the whole it was great.
Lai M. Gruppresenär Singapore, den 14 september 2014
Good location

Location good, short distance to yau ma ti mtr, many eating place near to hotel.
7
Staff are friendly and helpful,location is good, walking distance to mtr. Room is quite small, still bearable, however felt toilet/bathing area is really small. Did not use the hotel dinning facility as many eating places near to hotel. Overall stay is good.
Louis T. Affärsresenär United States of America, den 11 september 2014
Convenient and Comfortable

location, location, location
7
Spartan but comfortable.
Jacky M. Ensamresenär United States of America, den 11 september 2014
clean

location, clean and price
6,3
comfortable.
Suniphat C. Reste med partner Thailand, den 10 september 2014
10 mins from Yu ma tei MTR station exit B2.

Typicall standard of hongkong as its small but bed was comfort, amenties complete, free hotel itself shuttle bus to/from Kowloon Station drof of front of checkin counter (not airport free shuttle)
6
Value for money, love the shuttle and if local market near by. The hotel not a main road so just enjoy walking as usual
Jorge Q. Reste med partner China, den 9 september 2014
Cheap, Clean and great location.

Location and staff
7,7
It was great. Although, we did not expect the room to be very small. But overall, our experience was great because of the location(near MTR), there are a lot of restaurants and fast food chains nearby. It's very easy to get to the tourist spots in Hongkong. However, we paid for HKD50 for the umbrella because it rained. I think that's too much for an umbrella. Thumbs up for the staff for being so nice. The restaurant in the hotel was also good, though, we only tried their lemon iced tea. The service was great. We were being assisted accordingly. I would say for the money we paid, maybe it could have been lesser because the room was small. Nonetheless, keep it up.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanSilka Seaview Hotel Hong Kong - EntréSilka Seaview Hotel Hong Kong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurangSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurangSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurangSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestaurangSilka Seaview Hotel Hong Kong - Business CenterSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - GästrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - BadrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanSilka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby

Kundrecensioner - Silka Seaview Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A08